Lilla Norrköping

Då var helgen kommen ännu en gång. Skönt! Dagen har varit okej men rätt jobbig på förmiddagen då vi hade tre lektioner innan lunch. Sen hade jag ju Skapande Svenska efter lunch, vilket var rätt okej det med. Lite segt att sluta sent på en fredag dock.

Köpte lite syrsor efteråt och därefter åkte jag hem. Spårvagnen var verkligen proppfull idag. Jobbigt.

Seriöst, Norrköping är litet. På spårvagnen på vägen hem gick en gammalklasskompis ombord på spårvagnen. Det var en sån gammal kompis som man aldrig pratar eller ens hälsar på längre. Vi anlände till stan och då stiger ännu en gammalklasskompis på och även hon var en sådan som man inte hälsar på (eller som inte hälsar på en heller). Strax därefter passerar en tredje gammalklasskompis på samma spårvagnshållplats. Henne har jag däremot pratat lite med när jag sett henne. Alla de tre var ifrån min klass som jag gick i åk 5-6.

Men visst, att man inte hälsar på varandra är självklart trist men ibland tycker jag själv att det är skönt. Som idag till exempel. Hälsa på tre gamla klasskompisar inom loppet av en minut och på nästa spårvagn klev, tro det eller ej, en fjärde gammalklasskompis ifrån högstadiet upp. Henne hälsade jag dock på igårmorse när jag klev på spårvagnen påväg till skolan. Det roliga var att jag såg henne på samma spårvagn även denna morgon. Har knappt sett henne sedan slutet av nian.

Ja, Norrköping är som sagt litet. Vill nog flytta till något större när jag blir större. Stockholm vore nog rätt fint, det är lagom stort. Eller Los Angeles? Man vet ju aldrig.

Ikväll var det tänkt att jag skulle träffa Mac och Hubbe igen. Men Mac kunde inte för han skulle hjälpa till hemma för att förbereda ett par födelsedagsfester hemma imorgon. Hubbe har jag inte fått tag på ännu så vi får se vad som händer.

Det allra värsta är att internet har valt att inte fungera på min dator där uppe. Fett jobbigt.

_Geccod

A nerds perspective

Seriöst. Om man bortser ifrån mitt lilla missöde i Travian som jag gjorde inatt (och förlorade sjukt mycket resurser) så har den här dagen varit riktigt bra. Ja, om man ser det ifrån en nörds perspektiv då.

- Morgonrundan med frukost på McDonald's
- Johnny Depp har tackat ja till att medverka i ännu en Pirates film. Det kan man visserligen se som negativt också. Urmjölkning av en film-, tv-, spel-, eller bokserie är aldrig kul.
- Will Smith kommer att medverka i uppföljaren till I Am Legend, som blir en prequel.

Det sista och allra bästa är att en sorts teaser har släppt till något som verkar som en expansion till världens bästa spel, Halo 3. Jag hamnade i extas.

Annars har min dag IRL varit helt okej.

_Geccod

Onsdag.

Hej,

Skriver ett kort inlägg nu tänkte jag för dels är jag trött och dels så har jag en jäkla läxa att göra i Skapande Svenska till imorgon.. Jag skulle ha satt mig med skiten klockan fem i eftermiddags som jag först tänkte göra. Suck..

Kvällen tillbringades till större delen framför WoW. Soft men man känner sig rätt fuckad efter ett tag. Ursäktar det ovårdade språket.

Imorgon är det torsdag igen. Tiden går fort och för bara en vecka sen var vi på begravning uppe i Stockholm. Känns som alldeles nyss och detsamma gäller resan till Karlstad. Det jag ser mest fram emot imorgon är nog min lilla Torsdagsrunda på stan efter Skapande Svenska. Hehe.

_Geccod

Äntligen!!

Så! Nu äntligen har jag fått upp en banner på min blogg. Visserligen är den rätt mörk och dyster liksom resten av bloggen. Men det är så jag vill ha det. Just so you know.

Det blev inget wow ikväll heller. Ska väl ta och lägga mig snart.

_Geccod

En regular Tisdag, typ.

Godkväll,

Kom precis hem ifrån Mormor. Kom på förut att hon kommit hem ifrån Stockholm nu där hon till större delen har bott det senaste året. Hon har ju tagit hand om Mormor Sonja (gammelmormor) som har varit rätt så krasslig. Kul att hon är hemma nu i alla fall.

Slutade klockan 16.45 idag.. Läraren höll kvar mig en kvart för att rätta till ett problem som jag lyckades med i webdesignen. Blev hur som helst klar med uppgiften vilket var skönt. Ser faktiskt fram emot den sista uppgiften i ämnet även om jag förmodligen inte kommer tycka om den när jag väl har den. Då ska vi nämligen bygga upp en hel hemsida ifrån grunden och uppfylla de krav som läraren har - han ska då föreställa en kund som betalar för en viss sorts hemsida och vi ska göra den så pass bra att man verkligen skulle kunna ta betalt för det. Rätt coolt.

Slut uppgiften i Skapande Svenska kan också bli rätt så cool. Då ska vi skriva en fet novell om någonting. Tror man får välja själv. Där har man däremot riktigt stor press på sig.. Det är, som jag tidigare sagt, ett rätt svårt ämne.


Plugg..

Träningen uteblev ikväll. Jag orkade inte gå på den. Har knappt orkat plugga idag ens.. Fysiken gjorde jag den del uppgifter på.. Dock så förstår jag mig inte riktigt på lärarens sätt att lära ut. Hon ger oss uppgifter som vi går igenom tillsammans. Med andra ord så löser hon dem på tavlan och möjligtivs att någon av oss har en synpunkt eller en fråga på någonting ibland, annars så skriver vi bara av. Dock så var det någon som sa till om det idag, vilket var bra. Då fick vi typ två minuter extra på oss att göra dem sen kunde hon inte hålla sig ifrån att skriva upp dem på tavlan. Suck..

Är sugen på att träna jonglering igen! Tror jag gör det på torsdag.. Imorgon ska jag plugga, är det tänkt. Måste plugga ikapp fysiken, matten, Skapande Svenska.. Ja, det var nog bara det. Hehe.

Nej, nu ska det WoW:as.

Godnatt på er!

_Geccod

Utsövd!

Hej,

Gick och lade mig klockan nio igår kväll. Tänkte först se en film som jag skrev men när jag skulle dra på den så kände jag mig så jäkla trött så det vore mycket skönare att kunna sova ut ordentligt kände jag. Jag älskar att sova.

Dessutom hade vi sovmorgon så jag ställde klockan på åtta nu och börjar med matte klockan tio. Shit, nu är jag framme med alla klockslag igen.. Fast så är det kanske när man går i skolan?

Har en sån här jobbig dag idag. Matte, fysik samt webdesign. Slutar halv fem och då börjar träningen. Skönt.

_Geccod

Fem bollar i luften!

Hellu,

Jag tränade mellan kl17-19.30 ikväll. Det var faktiskt riktigt kul! Tränade en hel del i triangeln där det studsar på för fullt. Triangeln är som det låter. En fet triangel som är drygt 2m hög och en botten på kanske 2,5m. Den är drygt en halvmeter i djup och där i så jonglerar jag med mina tre studsbollar emot väggarna. Ett riktigt coolt redskap som låter en hel del. Det är lite av ett musikaliskt jongleringsredskap eftersom det faktiskt trummar om den.

Sen körde jag en del med tre bollar samt med fyra och det börjar flyta på riktigt bra så jag började med fem bollar idag. Det är seriöst helt sinnesjukt. Fyra är svårt, men fem är grymt svårt. Fast så är det visserligen alltid i början. Så jag började med fem bollar  (tre i ena handen och två i den andra) för att sedan kasta upp den i rätt ordning och sedan låta dem falla till marken. Bara för att kunna få in känslan av hur det ska gå till. Höll på så riktigt länge tills jag efter ett tag bestämde mig för att fånga dem. Det sket sig totalt till en början.. Men sen helt plötsligt började jag tänka på någonting annat och märkte inte ens att jag faktiskt kastade upp alla fem bollar och fångade dem fint i händerna. Det tog ett tag innan jag förstod vad jag gjorde och det roliga var att Ullis såg det också. Det fick mig att stanna kvar en halvtimme till och träna.Nu ska jag äta lite, har bara hunnit äta en skål med flingor sedan lunch. Sen är jag sugen på att dra på en film, igen. Har fastnat för det här med film igen känner jag. Det är soft. WoW borde vara rätt soft att spela också, det tråkiga är dock att jag vet att polarna blir typ galna om jag inte loggar in ikväll. Så därför ska jag nog inte göra det i lite av en protest för spela gör jag för att det är soft och inte för att någon annan vill att jag ska göra det.

Måste få lite plugg gjort snart också.

_Geccod

Jag stör mig på att bloggdesignen har ändrats tillbaka igen.. Borde ju funka snart. :@


Svart blogg

Gjorde om lite i bloggens design igår kväll. Det har dykt upp idag men när jag kollade senast så återgick den till den gamla designen. Hel skumt men det bör ordna sig om ett tag i alla fall. Det enda jag behöver nu är en sjysst banner. Har haft världens problem med att göra en som passar storleksmässigt.

Ska snart till cirkusen för att träna lite jonglering tänkte jag. Segt med måndag igen måste jag säga.

_Geccod

Geccod Rekommenderar - MovieZineEftersom jag idag till större delen har levt i filmernas värld så tycker jag det passar bra med en rekommendation av denna hemsida.

MovieZine är enligt dem själv en filmnättidning skapad av filmälskare, för filmälskare. De intrikar sig på att vardagligen leverera de senaste nyheterna just om saker som har med film och skådespelare att göra. Det är faktiskt en av de hemsidor som jag besöker dagligen och har nog gjort det sedan drygt ett år tillbaka. Förutom filmnyheter så skriver de även filmrecensioner av de senaste och kommande biofilmerna samt även ibland av dvdfilmer. Dessutom har de rätt ofta intressanta intervjuer av kända skådespelare ifrån bioaktuella filmer samt regissörer och annat inblandat folk.

Jag låter som värsta säljaren här nu, nästan så jag borde få betalt av MovieZine. Hehe. Nej, men det är helt klart en hemsida som jag rekommenderar er att besöka om ni tycker om att se på film och gå på bio.

http://www.moviezine.se

_Geccod

Filmlust.

Kom hem runt nio tiden igår kväll. Dagen var väl relativt okej.. Först när jag satte mig på bussen strax efter halvsju igår morse så var allt jag ville bara hem. Medelåldern på bussen låg väl runt 12år. Nej, det var väl några mammor där framme som vägde upp den men det fanns inte riktigt någon i min ålder som jag brukar umgås med, vilket var riktigt segt.

Väl i Karlstad så minglade jag lite och sen så träffade jag och mamma, som var med upp, några gamla vänner som vi inte träffat på drygt 8 år. Riktigt kul att se dem igen måste jag säga!

Vaknade utvilad imorse vilket var skönt. Det enda jag kände för att göra var mest att sitta och jäsa framför en film, vilket var vad jag gjorde. Såg på Basic imorse och sen nu i eftermiddags så slog jag på Ratrace som är en riktigt kul film med massor av kända skådespelare som bland annat Rowan Atkinson, Seth Green och Woopie Goldberg m.fl.

Nu ska jag plugga lite fysik och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

_Geccod

Inför Karlstad.

Hej, hej,

Jag är fet trött efter dagen som varit. Egentligen ingen speciell dag utan mer än vanlig dag liksom. Hade tre lektioner före lunch och bara det tar kål på en. Sen en lektion efter lunch, såklart. Fick tillbaka provet ifrån Kemin och jag blev Godkänd. Kändes skönt och jag lyckades glömma matteprovet som jag fick tillbaka, igen efter att min lärare gett mig ett poäng mer och skrivit in det i sin pärm. Fick 100% mer rätt än vad jag hade innan med andra ord. Blir seriöst deprimerad bara av att se det och han stoppar upp det framför nosen på mig det första han gör på morgonen.. Usch.

Ja, kvällen har spenderat framför WoW med några polare. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen då vi åker till Karlstad. Jävla samling på cirkusen kl.06.30(!!!) imorgon bitt. Därefter är det en fyratimmars bussresa som väntar.

Måste ringa Mac nu och se om jag kan låna några bra kläder också. Har ju inga bra scenkläder som är rena kom jag på. Har inte ens köpt någon proviant inför resan eller kollat med vilka som nu ska med imorgon. Suck..

Godnatt!

_Geccod

Begravningen.

Kom nyligen hem ifrån Stockholm. Har alltså varit hemifrån i ganska så exakt 12 timmar eftersom vi åkte strax efter nio-tiden imorse. Begravningen ägde rum i Tullinge Kyrka kl.13 och vi var ungefär 80 personer och enbart släktingar. Roligt att träffa folket men självklart tråkigt att dessa släktträffar bara äger rum på begravningar nu för tiden, som många sade.

Fick reda på att min syssling, Marcus, ska bo hos oss i drygt 16 veckor. Visste att han skulle komma hit och bo v.44 eftersom mamma har sagt att han kommer hit den här veckan. Det jag missat är att han kommer stanna ytterligare 15 veckor och praktisera på NT Sportbladet. Helt klart en rolig överraskning måste jag säga. Han är ett år äldre än mig.

Ja.. Men begravningen var i övrigt jättefin men, som sagt, rätt så tuff. Nu är det över och vi får hoppas på att inte behöva uppleva några begravningar på ett bra tag framöver.

Godnatt!

_Geccod

Wednesday

Jag diggar stavningen på "wensday", som det uttalas.

Har typ inga lektioner idag så jag är ledig kan man säga. Skönt. Skulle kanske behöva plugga men glömde böckerna i skolan igår.. Idag har jag faktiskt inga som helst planer för någonting. Soft.

Imorgon ska vi åka upp till Stockholm för begravning. Det är den andra begravningen jag går på i år, vilket är rätt trist.

Annars händer inte särskilt mycket egentligen.. Jobbade på cirkusen under två timmar igårkväll. Vi hade Öppet Hus nu under Pekinspelen så man kunde komma dit och prova på lite. Det var inte så där jätte kul heller men roligare än i lördags (då vi bara hade två mattor och inget mer) och dessutom får jag ju betalt för det. Lär ju få tillräckligt med pengar till sammanlagt fyra pizzor. Pizzor är ett klockrent jämförelseobjekt har jag och Mac kommit fram till. Det går att använda i matten (bråkräkning främst) och i ekonomiräkning.

"Om jag jobbar 40 timmar den veckan så bör jag har råd med.. Hm.. Ungefär 50 pizzor"

Haha, på tal om Mac. Hade en sjukt kul dröm där jag typ hjälpte honom att rymma ifrån ett fängelse där han var oskyldigt dömd. Värsta coola fritagningen måste jag säga. Natten innan minns jag att jag blev beskjuten av typ ryssar eller något sånt. Också en dyng rolig dröm.

_Geccod

Helgen som gått.

Hej,

Den här helgen har det inte hänt särskilt mycket. Var med Jocke i fredags, jobbade lite på Pekingspelen i lördags.. Helgen har bara flugit förbi i princip. Ska jag vara ärlig så har det blivit alldeles för mycket dator.. Jäkla WoW.

Nu har vi en lektion kl12.20, så det blev en fet sovmorgon. Eller jag vaknade typiskt nog kl08.00 imorse.. Kunde inte somna om efter det.

På torsdag bär det av till Stockholm för begravning av min Gammelmormor som gick bort för drygt en månad sen, tror vi åker hem samma dag igen. På lördag är det Karlstad som gäller där det är mingel samt scenshow med cirkusen i något Köpcentrum. Tror det kan bli kul, hoppas bara på att något kul folk hänger på. Vet att det var många som typ inte kunde åka med då. Det kan bli riktigt segt annars liksom..

Ja, nu är det två labblektioner (fysik, kemi) och sen slutar jag, ska väl hem och äta lite och sedan åka till cirkusen för att jonglera några timmar.

Hörs!

_Geccod

Gammal konversation.

Hittade en gammal konversation med en kompis. Taget ifrån 28/4 2007, då jag gick i åk.9. Haha, hade helt glömt bort detta, rätt kul att läsa så här efteråt:

(19:31) Geccod//: Jag känner ingen med ett 360.. Det är segt :P
(19:31) Geccod//: ;)
(19:31) - Eriiik™ -: göru väl:P
(19:31) - Eriiik™ -: erik har ju fan ett 360:D
(19:32) Geccod//: Jo de sant :P
(19:32) - Eriiik™ -: hehe
(19:32) Geccod//: Men förutom honom ;)
(19:32) Geccod//: Haha
(19:32) - Eriiik™ -: stefan tror ja har ett, so läraren
(19:32) - Eriiik™ -: om ja minns rätt
(19:32) Geccod//: Jaha hehe coolt :P
(19:33) Geccod//: Tror dock inte han är så jätte glad på mig ännu :P
(19:34) - Eriiik™ -: haha
(19:34) - Eriiik™ -: vadårå?
(19:35) Geccod//: Hehe, Jag, Christian o Johna gick o banka på hans dörr när han hade lektion, typ 5 gånger.. O vi ställde en sopptunna framför dörren varje gång :P
(19:35) - Eriiik™ -: haha
(19:35) Geccod//: Sista gången sprang han efter oss, fatta va vi kuta :P

*fniss*

Torsdagsrundan

Hej!

Idag har jag skapat min egna lilla torsdags morgonrunda. Första lektionen är Skapande Svenska på De Geers Gymnasiet. Därefter går jag ner till Drottninggatan (stan) som ligger knappt fem minuter därifrån. Väl nere på stan så köper jag två coca-cola och en twix för 20 kronor på Gottoteket och sedan går jag till McDonald's där jag köper två Toast och en stor kaffe för 30 kronor. Packar ner frukosten i väskan och går mot Hörsalsparken för att vänta på spårvagnen till skolan och samtidigt låta kaffet svalna. Rasten mellan Skapande Svenska och Fysiken är 30 minuter lång och på den tiden ska jag hinna med allt samt hinna till lektionen. Kom till lektionen lite innan till och med för att sedan kunna packa upp böckerna, börja dricka kaffet som svalnat samt äta upp mackorna under genomgången. Vet inte vad läraren tyckte om min frukost på lektionen, hon tittade lite på mig men sa inget. Att ha med sig läsk, kaffe eller någon godis brukar inte vara något problem för dem, men mackor är ändå en annan sak. Det har gått förut.

Hur som helst så tycker jag det är en ganska skön morgonrunda och jag var faktiskt på ovanligt bra humör efteråt. Kände mig typ glad. Kan ju dra ner på kostnaden genom att bara köpa en toast på Donken, kom ju på att det var lunch efter fysiken och tills dess klarar man sig på en toast.

Jag sparar i alla fall pengar på det än om jag skulle köpa allt i skolan och dessutom är Gyllene Måsens (älskar det smeknamnet) kaffe mycket godare.

Ikväll och i eftermiddags har jag pluggat Kemi. Känns rätt okej även om jag fortfarande inte förstår hur man räknar ut ett grundämnes m eller så var det M. Massor med konstiga tecken man måste komma ihåg. Hehe.

Nu ska jag prova att starta World of Warcraft som polarna i skolan har fått mig att börja spela igen.. Det är ändå ett rätt kul spel.

Godnatt!

_Geccod


Möte

Hej,

Nu klockan sex så ska jag vara på möte nere på hyresgästföreningen. Så som jag förstått det så är det någon sorts utvärdering av Sommarenscirkusskolor som vi jobbat på, så jag tror inte det blir särskilt jobbigt. Dessutom bjuds det på pizza, vilket man inte direkt tackar nej till.

Dagen har varit bra annars. Har fått en hel del kemi-uppgifter gjorda vilket känns skönt.

_Geccod

The Happening

Såg precis klart på The Happening, som jag egentligen tänkt se i helgen men det blev inte av. The Happening är en vädigt otäck film skapad av M. Night. Shyamalan med Mark Wahlberg i huvudrollen. Man får följa honom under ett dyng då konstiga event händer runt om på USA:s östkust där folk helt plötsligt stannar upp och på snabbaste sätt försöker ta livet av sig själva. Man får följa Elliot (Wahlberg) då han tillsammans med sin familj och vänner försöker fly undan denna konstiga och läskiga epidemi. Helt klart en film jag rekommenderar. Kommer nog ut på dvd senare i höst.

Ska kolla Travian nu en sista gång och sen gå lägga mig. Ska bli skönt att komma i säng även om jag hade sovmorgon till klockan tio imorse.

_Geccod

Ny jacka.

Hellu,

Har just varit nere och ätit. Det blev lax och potatis. Typ ugnsstekt lax, tror jag. Lagad i ugn alltså. Riktigt gott! Var nere på stan en timme och letade efter en jacka. Hittade en ganska fort inne på Jack & Jones samt ett långärmad dragkedjströja. Blev väldigt nöjd med köpen. Ska nog ner och köpa ett par byxor som jag tyckte om också, kanske.

Skolan har gått bra om man bortser ifrån mitt resultat som jag fick tillbaka av matteprovet. Men, men.. Tröstar mig ohjälpligt med att om man lika gärna ska faila ( :[fejla]: ) så kan man lika gärna faila totalt. Eller faila med stil.. Fastän det inte är särskilt mycket stil över det. Klassens medelvärde på proven låg på 6,7 / 22. Har inte berättat något för föräldrarna än då jag har en ganska stark känsla av att få både datorförbud samt en "lärare" över mig här hemma också. Usch.

Aja, nu ska jag plugga kemi. Blir inte det provet godkänt så vet jag inte vad jag gör.

_Geccod

Geccod Rekommenderar - Travian

Ni som följer min blogg har säkerligen hört mig nämna Travian ett antal gånger och som ni säkert förstår så är det ett spel. För er som inte förstår så kan jag berätta att det är ett spel. För att vara lite mer exakt så är det ett webbläsarbaserat spel, som med andra ord spelas direkt i webbläsaren och kräver ingenting förutom en webbläsare och ett konto. Någon spel lust behövs inte, du kommer fastna ändå.

Travian i sig går ut på att du till en början bygger upp din by med den stam som du valt att spela. Man kan välja mellan att spela stammarna German, Romare och Galler som i annan betydelse står för offensiv, mittemellan- och defensivspelstil. Ganska tidigt i spelet så börjar man bygga trupper så att man kan anfalla sina grannar och på så sätt samla på sig resurser för att kunna bygga ännu mer. Man bildar även allianser och spelar tillsammans med andra spelare och sammarbetar genom att anfalla andra eller försvara varandra. Det är ett väldigt socialt spel utan någon som helst rörliggrafik överhuvudtaget.

Ett spel för alla åldrar har vi upptäckt i vår allianschatt eftersom jag (17år) satt och diskuterade det med en 30 åring och 41 åring som jag spelar med på samma server. Riktigt roligt!

Nämnde jag att det är gratis?


http://www.travian.se

Just nu spelar jag på en internationell server som är ganska långt gången, så att starta ett nytt konto där är bara onödigt. Jag rekommenderar att ni registrerar er på Server 7 genom att klicka på länken ovan.

_Geccod


Detta är ett exempel på en by som är under uppbyggnad.

Labbar

Hellu,

Skönt att skoldagen är över. Det regnar även idag, vilket faktiskt börjar bli rätt segt nu. Kom till skolan 20 minuter tidigare då vi började senare än jag trodde. Det enda positiva med det var väl att jag hann köpa en kopp kaffe innan lektion. Hade räknat ut precis innan att jag inte skulle hinna köpa en kaffe innan lunch annars och var lite irriterad över det.

Har väl varit en okej dag. Kommer hinna klart med webdesignen imorgon, vilket är sista dagen så det är ju bra. I eftermiddags hade vi labbar i Kemi och Fysik. Det gick inte särskilt bra för mig då jag suger på båda ämnena, men jag hann få klart det mesta ändå. Vår fysiklärare blev irriterad på mig för att jag inte förstod en utträkning som jag borde förstå vid det här laget, det gjorde väl inte så mycket eftersom jag blev irriterad på henne också.. Inte mer med det. Segt ändå, det är fasen riktigt svårt med fysik.


Jag hittade en bägare med t-röd på fysiken som såg riktigt frestande ut. Lyste typ neon-rosa någonting. Höll mig dock ifrån att smaka det.

Igår släpptes ett nytt album ifrån ett av mina favoritband All That Remains. Overcome heter albumet. Tyvärr var det inte ens i närheten av deras förra album i kvalité då det är ett av de bästa album jag hört. Dock så var det ganska sjysst ändå. All That Remains är ju då ett metalcore band, som jag tror är hårdare än death metal.. Men inget av det säger er så mycket, så jag föreslår att kollar musikvideon med en singel från nya albumet nedan.

Nu ska jag spela lite Halo 3 en stund och sen sätta mig och plugga lite kemi.

_Geccod

 

Söndagkväll!

Godkväll,

Jocke kom förbi nu ikväll och det blev en del Halo 3 spelande och därefter film. Vi såg på Jiddra inte med Zohan som var en av de konstigaste filmerna som jag sett, men inte desto tråkigare för det. Jag gillar Adam Sandlers filmer och denna var faktiskt en av hans bättre. Klockren rent ut sagt!

Imorgon är det plugg igen.. Tror dagen börjar med matte och därefter Webdesign för att sedan ha en massa tråkig labb efter lunchen. Sen är det hem och plugga som gäller, åtminstonde ett tag.

Godnatt!

_Geccod

Söndag.

Ligger och pluggar lite just nu. Har ju kemiprov på fredag och det vill jag ju också gärna bli godkänd i känner jag.

Igår kväll var jag, Lovisa och Mac på bio. Vi var och såg på komedin Get Smart, den med Steve Carell. En ganska sjysst acionkomedi faktiskt. Så det var trevligt. Gick en promenad hem till mig med Lovisa efteråt och därifrån fick hon skjuts hem. Mac följde oss till Resecentrum men inte längre. Lat som han är så vägrade han ta sig hem på annat sätt än spårvagn.

En sak som jag störde mig på speciellt igår kväll var den skabbiga och lilla biosalongen. Tror det fanns platser för typ 50 personer bara och när vi väl kom in så var det inte bara väldigt litet utan även grymt skitigt. Typ popcorn och gamla läskburkar överallt. Segt att behöva sitta så pass ofräscht när man faktiskt har betalt 95 kronor + popcorn och läsk. Visserligen så gick jag på mitt presentkort, men den är ändå betald av någon annan och jag tvivlar starkt på alla andra också gick gratis. Ja, det var kvällens minus om jag säger så.

Idag har det annars inte hänt särskilt mycket. Ska som sagt plugga lite nu och drar väl på någon film lite senare tänkte jag. Är riktigt sugen på att se The Happening som jag och Gründer var och såg på bio i somras. En riktigt bra film måste jag säga.

_Geccod

Lördag!

Hej,

Jag har verkligen längtar efter den här helgen. Att bara kunna sova ut, ta det lugnt och inte ha någon särskild press på mig som jag har haft hela veckan. Provet gick ganska bra igår, tror jag. Fast jag försov mig som vanligt.. Händer rätt ofta att jag kommer sent till första lektionen, så pass att kompisarna ser det som en självklarhet. Fast oftast är det inte ens mer än 10 min vi pratar om, knappt 5 minuter. Igår däremot så vaknade jag en timme för sent och en halvtimme innan provet skulle börja. Bråttom, bråttom.. Fick cykla dit och när jag väl kom in i Aulan så visade det sig att det inte fanns något prov till mig för att läraren inte hade skrivit ut tillräckligt många.. Så jag fick gå på jakt efter en Vaktmästare som kunde "vakta" oss under provets gång medans vår lärare kopierade nya. Som tur var så fick jag 10 extra minuter att göra provet, så jag hamnade inte efter särskilt mycket egentligen.. Hoppas på ett godkänt nu bara.

Här regnar det och lokaltidningens väderprognoser innehöll mest bara en massa mörka regnmoln när jag kollade igår. Surt men samtidigt rätt skönt.. Gillar när det regnar. Mysigt typ och nu kan man bara ta det lugnt verkligen.

Ska bege mig till cirkusen för att träna jonglering i två timmar. Har ingen större lust att cykla då det spöregnar för tillfället, får skjuts av Morsan som tur är.

_Geccod

Godnatt!

Är hemma sedan drygt en och en halvtimme tillbaka.. Känns som att jag skriver om tider hela tiden i min blogg. Haha!

Nu ska jag lägga mig, så Godnatt på er!

_Geccod


Kände bara för att göra ett litet random inlägg. ;-)

Spårvagnen och cyklisten.

Nu sitter jag hemma hos min Morbror och Moster, fast i skrivande stund är bara min Moster och Kusin hemma. Slutade skolan idag runt klockan tre och fick springa till spårvagnen, liksom många andra, för att inte missa den. Det var typ överfullt vilket det kan vara ibland på sträckan mellan skolan och stan eller mellan stan och Resecentrum. Hur som helst så stod jag utan att hålla mig i och snackade med några kompisar. Helt plötsligt känner jag hur en polare till mig (drygt 100kg stor) stämplar min fot mot golvet och sedan slänger sig över mig samtidigt som jag slängs med och ligger snart över en massa andra människor. Det gick typ i slowmotion (vilket det brukar göra i olyckshändelser av olika slag, ibland) och jag såg liksom hur vi halvflög  på snedden på något vis.. Svårt att förklara. Men det som hände var i alla fall att spårvagnen körde på en cyklist på något vis och fått tvärstanna.

Cyklisten var ju snabbt på fötter igen som tur var och han hade väl hunnit slänga sig av cykeln i sista stund eller nåt.. Jag såg ju ingenting direkt men cykeln låg bredvid spårvagnen. Det är lite coolt hur människor fungerar så där. Man frågar någon random person om någon var skadad och får ett svar som om man kände varandra typ.. Alltså man kan bara ställa sig och prata eller berätta för en grupp med okände människor vad som har hänt eller vad man bör göra, inte för att jag gjorde något av det sistnämnda då men ryktet om vad som hänt spred sig snabbt bland oss resenärer.

Ví blev tvungna att gå av spårvagnen som hade ställts på Nödstopp eller var tvungen att stanna kvar för utredning eller något sånt, sades det. Så det blev en promenad ifrån Väster Tull och hem för att därefter ta cykeln hit där jag är nu.

Tur att ingen skadade sig ordentligt i alla fall.

Har ju mitt jäkla matteprov imorn, som en vän försökte lugna mig med att det inte kunde bli högre än Godkänt. Jag är orolig för att inte ens få Godkänt på provet.. Suck..

_Geccod

Laxsoppa (min middag)

Hoj!

Har varit nere och klippt mig nu. Om jag blev nöjd vet jag inte.. Bara det växer ut igen så är jag nöjd. Passade även på att besöka New Yorker där jag fann ett par byxor och en t-shirt. Var tveksam till jeansen först.. Det finns verkligen inga i min storlek. Har ju typ 29 i längd och kanske 30 i midja. De kortaste som jag hittade inne på New Yorker var 30/30, så det fick bli ett par såna för 399kr. Men jag tror det blir bra ändå.. Kanske aningens, aningen långa.. Men jag tror det blir bra.

Vet inte.. Har haft ångest och varit på dåligt humör senaste dagarna.. Vet verkligen inte varför. Typ mått dåligt verkligen.. Nu känner jag mig visserligen bättre.. Jobbigt.

Ja, just det.. Plugga var det.

_Geccod


Slänger upp lite bilder imorn, frisyren blir ändå bäst när man gör den själv dagen efter.

Hemma

Är hemma ett tag nu. Ska ner på stan och klippa mig lite senare och därefter tänkte jag försöka mig på en tur på stan. Måste köpa ett par byxor och kanske något t-shirt eller tröja om jag hittar det. Behöver ju en jacka och en ny skolväska också, men det tror jag att jag köper på fredag eller så. Har ju ett matteprov att plugga till också.

Ska hoppas in i duschen och sen ner för att plugga lite innan jag åker och klipper mig. Det behövs verkligen, har haft typ ångest de senaste dagarna då min frisyr inte sett riktigt klok ut..

_Geccod

Seriöst, min iPod strular.. Har rensat den och håller på att lägga in all musik, film och bilder men det lär inte vara klart förrän imorgonbitt, förhoppningvis. Hoppas dessutom att den funkar då, saknar den redan. Som det är nu så slutar den spela efter två låtar i rad.


Matning..

Jag kom till cirkusen strax efter klockan 18 tidigare ikväll. Då var det trampett-träning och vi börjar redan träna lite nummer. Vi fick visa upp Lekmännen numret för vår tränare och jag var stand-in för de personer som fattades. Jag tror nog jag kommer att uppträda med dem till nästa år, känns bra med tanke på att vår tränare som inte bara är gammal gymnast utan även stuntkvinna. Det passar perfekt eftersom vårt nummer är ett fartfyllt, akrobatiskt och komiskt nummer där vi "slår oss" stup i kvarten.

Hann även att träna lite jonglering då de andra tränade "Salto", som gruppen kallas. Det är mer komplicerad akrobatik, ingenting jag orkar ge mig in på fastän tränaren tycker att jag borde det.. Får se. Ja, jongleringen gick faktiskt rätt okej, börjar få ordning på fyra bollars jongleringen nu samt Triangeln där jag studsar med bollarna emot kanterna så att det låter (ganska likt ett storts trummslag).

Har matat ödlorna med lite syrsor som jag köpte idag. Olle klämde i sig två stycken och Gex tog en. Hon försökte ta en andra men den lyckades smita undan, tyvärr. Hon ser verkligen som en kratta, stackarn. Kanske borde köpa en liten skål där jag kan typ lägga i syrsor som jag klipper av benen på så det bara är att ta för sig utan att de sticker. Groteskt, jag vet, men jag såg en film på youtube där de hade gjort så. Helt klart smidigt.


Olle på de två övre och Gex på de undra. Olle är mörkare och har en rand längs med ryggens mitt. Gex är då blekare, större ögon och en lite plattare nos. Båda är dryga 25cm långa.Nej, nu ska jag fixa det sista i Travian och sen gå och lägga mig. Har inte hunnit plugga någonting idag.. Vilket total suger.

_Geccod

Försenad träning.

Hej,

Min träning började för drygt en timme sedan och då var jag på väg till spårvagnen efter att ha köpt syrsor åt tjejerna. De verkade hungriga igår kväll igen.

Ja.. Träning. Fick nyss höra av Mac att den blivit försenad med 30 minuter då min tränare med nyckel hade blivit försenad och massor med folk hade fått stå utanför och vänta. Jag tror jag åker dit så jag hinner lagom till Trampett-träningen som börjar kl19, tror jag. Hinner träna det en timme och sedan kanske jag orkar köra jonglering. Har ju inte gjort det sedan förra måndagen.. Shit, känns inte som att jag kommer hinna med cirkusen så mycket som jag önskar med tanke på allt plugg.

Vi har vårt första matteprov på fredag och därefter vårt första kemiprov nästa onsdag. Drygt.

Ja, något kul som har hänt är i alla fall att vår gode vän Eva har börjat blogga! Läste hennes första inlägg nyligen och jag måste säga att verkar redan som en lovande blogg. Har RSS:at hennes blogg som ligger i mitt bokmärkesfält tillsammans med Ullis, Moas och Jockes bloggar.


Rekommenderar hennes blogg som ni hittar på följande länk!
http://evalinder.blogg.se

Ja, måste rensa syrsburken innan jag slänger i de nya och sen bär det av mot cirkusen.

Hörs!

_Geccod

Måndag

Har stannat hemma idag. Mår visserligen bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna men hade världens hosta imorse. Hade inte förvånat mig om jag hade hostat upp en lunga eller två. Fast det är dock inte lika illa nu, vilket är skönt så klart.

Imorgon blir det alltså plugg igen och som jag skrev förra tisdagen så är det en fucked up dag i skolan imorn. En hjärn-smältningsdag. Matte, Fysik och Webdesign. Vet inte om jag ska träna efteråt, får se om jag orkar. Jag vill men frågan är om det är så bra med tanke på att man har varit förkyld?

Nu ska jag se på Hellboy innan jag går och lägger mig. Har sovmorgon imorn.

Godnatt!

_Geccod

RSS 2.0