Måndagen

Då var man hemma ifrån en dag på jobbet. Har visserligen varit hemma i lite mer än två timmar nu skulle jag gissa på, men skönt ändå. Somnade nästan i bilen på vägen hem och kom hem och lade mig ner i sängen och bara låg där.. Jag är grymt trött men har ändå piggnat till lite nu.

Det var svårt att somna igår kväll, tog ungefär två timmar från dess att jag lade mig klockan strax innan midnatt.

Vet inte vad som händer nu.. Är så jäkla trött så jag funderar starkt på att lägga mig och läsa resten av kvällen, kanske läser man ut boken idag eller imorn. Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa en ny dator, hoppas bara den finns kvar där. Sen ska jag åka och klippa håret på onsdag. Någon som är grymt irriterande är att min frisör och har gått och slutat.. Vilket jag tycker är helt bajs. Jobbigt att byta frisör, men jag håller mig kvar på samma frisersalong, Hallings. Andra killen som jag klippte mig hos sist var faktiskt riktigt bra ändå.

Ja, det är min vecka. Dessutom blir det bio med Mac på onsdagkvällen också ska jag träffa Gründer på torsdag. Som vanligt så hinner vi knappt träffa varandra då det alltid är någon av oss som har något annat att göra (jobb).

_Geccod

Jockes Tåg

Var hemma hos min kusin och fikade och firade hans stundande nio års dag idag. Det några till där som man kände igen och det blev en rätt så trevlig seneftermiddags stund.

Jag har funderat lite de senaste dagarna på att köpa en Nintendo DS. Den senaste sortens Gameboy som finns ute på marknaden. Anledningen till att jag vill ha en sån är dels för att få uppleva alla dessa klassiska Nintendo spel som man inte kan spela på ett Xbox 360 och dessutom för att de är smidiga att ha med sig om man ska någonstans, typ till Gränna nästa vecka strax innan man ska sova eller liknande. Bara soft att ha.

Om jag skulle köpa en sådan så skulle det kosta lite mer än drygt 2000kr, men det skulle i så fall innebära att jag är lite olaglig vad gäller att ordna spel till den - med andra ord så behöver jag inte lägga ner mer pengar på den.

Sen idag så tipsades jag om en bärbar dator som säljs på MediaMarkt för 3999kr. Jag kollade upp den och upptäckte att den faktiskt är mycket bättre än den här stationära datorn som jag skriver på. Alltså blir det till att hoppa på Jockes tåg och även jag kommer nog att köpa en ny dator. Han köpte ju en egen stationär dator förra veckan. Jag hoppas bara att den finns kvar på lagret, ska nog åka dit imorgon eller på tisdag och köpa den i så fall.

Nu ska jag lägga mig och läsa vidare på Harry Potter och ska snart gå och lägga mig. Jag och Syrran möter ju Alexa vid ÖB imorgon bitti klockan 07.30.

_Gecccod

Tiden som kommer och gått.

I fredags var jag för trött för att orka skriva något längre och tänkte göra det igår istället, men det fann ingen riktig ork eller lust då heller. Som jag skrev i fredags så har det varit en skön vecka. Vi åkte och storhandlade på Willys redan efter första dagen på jobbet och därefter åkte vi hem för att laga tacos. Vi turades om att laga mat, diska och hålla uppvärmningen under tiden som vi var där.

Det blev faktiskt väldigt mycket ordentlig matlagning och inte så mycket av mitt simpla matförslag - makaroner och köttbullar. Haha! Har även druckit Coca-Cola i mängder, vilket kanske inte är så bra men dock ganska gott. Dessutom hann jag även att läsa klart den andra boken i Eragon Trilogon, Den Äldste. Grymt bra bok måste jag säga och jag går nu och väntar på att den tredje ska släppas i höst. Igår eftermiddag började jag på första Harry Potter boken, igen. Har läst de böckerna ett antal gånger men nu tror jag det var nästan två år sedan och jag har inte läst den sista boken ännu så därför tänkte jag läsa om hela serien en gång innan jag läser den sista. Har läst ovanligt fort för att vara mig, 200 sidor sedan igår. Sen kan jag ju skylla på att det är en rätt lättläst bok också.

Inatt såg jag klart på filmen 10.000BC samt Arn: Tempelriddaren. Båda är faktiskt riktigt intressanta och bra filmer. Frågan är om jag vågar se på [REC.] filmen ikväll, den verkar grymt läskig - för en gångs skull.

Den kommande veckan ska jag jobba i Ryd, Linköping, tillsammans med min kära syster och Alexa och Frida från cirkusen. Det blir jag och Alexa med två noobs. Kul! ^^ Förutom jobbet så ska jag även klippa mig på onsdag. Egentligen skulle jag behöva åka ner på stan idag.. Handla lite kläder och så. Åker ju på cirkusturné i helgen. En av de veckor jag sett fram emot mest den här våren, som ni kanske vet.

Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning så får vi ser vartåt dagen lider. En sak som är säker är att jag ska fira min käre favorit kusin idag, han fyller ju år imorgon.

_Geccod

Hemma!

Hej,

Nu är jag äntligen hemma igen. Har varit hemma sedan sju tiden då jag kom hem. Det har varit en riktigt kul vecka nere i Västervik. Skönt att komma hemifrån men nu var det samtidigt skönt att komma hem. Dock har det blivit alldeles för sena nätter och tidiga mornar samt en hel del jobb, förstås. Men ungarna där var riktigt trevliga, vilket var kul såklart.

Nu ska jag ta och lägga mig för att äntligen (äntligen) få sova ut.

Godnatt.

_Geccod

Västervik nu

Hellu,

Ska möta upp de andra på cirkusen om 30 minuter nu, sen bär det av till Västervik. Skriver mer på fredag eller lördag då jag kommer hem.

_Geccod

Nästa vecka..

Nästa vecka blir det till att jobba i Västervik. Åker dit antingen imorgon eller tidigt på måndagmorgon med mina kollegor och vänner, samma personer alltså. Jag kommer att jobba tillsammans med Alexa, Viktor och Emelie, vilket ska bli kul såklart.

Skönt att komma hemifrån ett tag sådär och kunna göra lite som man själv vill. Ingen som kan säga vad jag inte får göra liksom.. Ja, det ska bli kul. Vi kommer jobba som cirkustränare på en cirkusskola för barn mellan typ 4-13 år och lära ut olika konster ifrån cirkusvärlden; jonglering, akrobatik, mänskliga pyramider m.m.

Allt som allt så kommer jag att jobba i totalt fem veckor. Första veckan för mig börjar alltså på måndag.


Hade hoppats på att kunna ta mig ner på stan och typ köpa lite kläder (yay!) men det var ju såklart stängt idag. Typiskt. Fast jag överlever nog.. Förhoppningsvis. Hehe.

Inatt låg jag och läste till klockan fyra imorse, har total vänt på dygnet. Vet inte riktigt var som händer idag faktiskt.. Ska väl ringa någon polare för att vara åtminstonde lite social. Egentligen vill jag bara lägga mig och läsa - den där boken går verkligen inte att sluta läsa. Jag är helt fast.

_Geccod

Overtreasured?

Jag tror Midsommar är lite överskattat det med. Dagen har väl varit ganska så trevlig ändå.. Bättre än jag förväntat mig faktiskt. Det har mest blivit till att typ sitta och äta hela dagen. Först sill lunch, sedan ficka och därefter åt vi grillat. Fast det var lite senare visserligen. Annars har jag inte gjort särskilt mycket.

Vi hade lite gäster förbi över dagen också. Midsommar blir nog inte mer speciell än vad man gör den till egentligen.

_Geccod

Midsommar?!

Shit.

Jag har just insett att det är Midsommar imorgon och som det ser ut nu så kommer den spenderas hemma - med familjen. Har verkligen ingen lust att "fira" någonting hemma med familjen just nu. Vad som helst vore bättre..

Ringde en polare nyss för att se vad han hade för sig.. Han var osäker. Om han hittade dricka skulle han på fest och då kanske jag kunde hänga på, annars skulle ha vara hemma med släkten.

Förmodligen kommer det hela bli som på Nyårsafton. Spendera kvällen hos en polare och typ såg på film och spelade tv-spel i brist på fest. Valborg firar alla, utom jag. Palla fira på Valborg känner jag.. Valborg firar man bara för att ha en bra anledning till att festa.. Det har jag skrivit om forut.

Midsommar är ju trots allt Midsommar, det vill jag fira - men dock inte med familjen och helst inte ett till "Nyårsfirande".

Usch.. Deprimerande..

Godnatt.

_Geccod

Torsdag, väl?

Nu är det lite bråttom.. Typ.

Igår kväll satt jag barnvakt för min Kusin. Jag kom dit runt kl19 på kvällen, då hans föräldrar (min Morbror och Moster) åkte. Han skulle lägga sig om en timme, vilket han gjorde. Vi kollade lite på Star Wars under den timmen.

Därefter spenderade jag kvällen i soffan med en film, en bärbar dator samt en bok som jag inte kan sluta läsa. Det var en rätt soft arbetsuppgift.. Eller arbetsuppgift.. Fick ju inte riktigt betalt, det är snarare tjänster och gentjänster vi kör med. Ja, satt uppe till kl02 och läste för att sedan gå och lägga mig. Hans föräldrar kom hem två timmar tidigare.

Sen sov jag ut imorse, till klockan 13.00 - sköönt. Har läst lite, ätit och allmänt softat nu på eftermiddagen. Kom nyss hem och ska egentligen vara i duschen och typ ha ringt Gründer nu. Vi ska väl hitta på något nu ikväll och sen gå på bio. Enda gången vi hinner ses på typ ytterligare två veckor. Båda har fullt upp med jobb och grejor. Jag drar till Västervik nästa måndag till fredag, berättar mer om det senare.

Dusch dags nu.

_Geccod

All Hope is Gone - Slipknot

Äntligen har den nya Slipknot låten läckt ut på nätet!

Jag har sett fram emot att få höra något nytt ifrån detta band enda sedan jag började lyssna på dem för cirka 3-4 år sedan. Slipknot var ett av de första metal banden som jag började lyssna på och förmodligen ett av de band som faktiskt fick in mig på metal-spåren i musiksammanhang. Slipknot är Bandet med stort B.

I höst kommer deras fjärde platta, deras första på cirka tre år. Det har varit ett alldeles för stort uppehåll. Men äntligen, äntligen är det dax för det nya albumet att släppas om bara några månader(!). Albumet som ryktas heta All Hope is Gone, liksom den nyligen läckta singeln.

Låtens inleds med ett grymt intro på några sekunder och man känner snabbt igen ljuden, det är Slipknot. Som vanligt har de en väldigt skön refräng och tankarna förs lite till My Plauge som även den har en riktigt härlig refräng.

Jag är helt i extas. Snart är det alltså dags för det nya albumet som enligt Corey (sångaren) kommer att
"rip your face off."

All Hope Is Gone.

_Geccod


Vänt på dynget?

Idag är det riktigt skönt ute. Igår var det visserligen också väldigt skönt ute, men aningen blött för att kunna vara ute i bara. Igår eftermiddag spenderade jag, tillsammans med en massa annat cirkusfolk, tre timmar på Busfabriken.

Jag trodde aldrig att jag skulle leka så mycket som jag gjorde. Stället som är egentligen är en fet inomhuslekpark med klätterställningar och hinderbanor ända upp till taket (5 meter) visade sig vara grymt roligt. Även för oss lite äldre samt de som var ännu äldre. Kul! Det blev ju till att köra jaga och både springa och klättra runt som en tok för att inte bli tagen. Hehe. Det hela var lite av en avslutningsträff med cirkusen eftersom det är terminsuppehåll över sommaren.

Idag vaknade jag klockan halv ett av min syster som frågade om jag ville ha fika. Jag minns att jag svarade henne med en grymtning.. Jag var trött. Skönt att sova ut så där nu. Jag förändrats lite tror jag.. Annars brukar jag inte sova längre än till klockan tio på förmiddagen även om jag gått och lagt mig klockan fyra på morgonen och om jag ändå vaknade senare brukade jag känna mig övertrött. Så känner jag i alla fall inte nu längre.. Förmodligen beror det mest på att jag vänt på dygnet. Eller vända på dynget är väl inte riktigt rätt.. Jag ställer bara om mig till sommarlovstiderna.
Vara uppe länge och sova minst lika länge med andra ord.

Har läst en hel del nu i eftermiddag. Skulle egentligen behöva köpa syrsor åt stackarna här hemma men det får bli till imorn, de klarar sig (förhoppningsvis) en dag till. De är grymt söta eftersom de sover under samma sten nu för tiden.. Fast det verkar lite som att Olle lider av sömnproblem, hon vänder och vrider på sig flera gånger - dagligen.

För er som inte vet vilka jag pratar om så är det mina två Leopardgecko honor; Olle och Gex.


Olle och Gex.

_Geccod

En tur till stan.

Hellu,

Nu har jag i alla fall kommit ner på stan och tagit en liten runda. Jag vaknade först klockan 12.00 och låg mest och segade och läste lite till klockan 14.00. Därefter bestämde jag mig för att jag skulle åka ner.

Det blev till att hoppa in i duschen, fastnade lite vid datorn såklart och sen var kl15.30. Bråttom med andra ord eftersom jag först trodde att de stängde klockan fyra.

Väl nere så gick jag till OnOff där jag hade lite små saker att köpa. Jag visste att jag ville ha Xbox Live Guld (för att kunna spela online), ett par hörlurar samt ett sorts pay-card till min konsol. Allt som allt skulle det ha kostat 800kr, vilket var mer än jag räknat med så det fick bli ett par hörlurar (299kr) samt Xbox Live (199kr). Väl i kassan så frågade jag när de stängde, jag hade tydligen en extra timme eftersom de stängde först kl.17.00. Så det blev till att ränna runt och leta efter ett par byxor.

Jag hittade ett par på Jack & Jones som passade jätte bra och såg bra ut, de var perfekta. Men självklart så upptäckte jag efter en stund att det var samma byxor som jag hade på mig ner till stan, bara det att mina var lite mer urtvättade. Typiskt.

Kollade vidare på Wear It samt Cubus innan de stängde. Hittade två par på det sistnämnda stället men jag var ändå osäker.. Åker ner senare i veckan med en polare så blir det nog lättare att se vad denne tycker om dem.

Ja.. Nu vet jag inte vad som händer riktigt. Sånt som märks..

_Geccod

Seegt.

Då var det fredag och en hel vecka av sommarlovet har gått. Jag ska nog börja sätta väckarklockan nu känner jag.. Man vaknar klockan tolv och sen typ segar man lite.. Tar det lugnt, äter frukost, sitter vid datorn och helt plötsligt är klockan fyra. Illa.

Vet inte riktigt vad som händer idag heller.. Typ ingen som har tid att åka ner på stan med mig och jag har egentligen ingen större lust att åka ner dit ensam.Det känns segt. Jag ska väl ta och göra mig iordning till att börja med, sen får vi se vad som händer.

_Geccod

Torsdag

Ja.. Idag har jag inte heller fått särskilt mycket gjort. Mötte upp med en polare förut och bytte tillbaka varandras tv-spel. Åh, vad jag har saknat mitt Halo 3! Ska ner på stan imorgon och köpa lite Xbox Live så jag kan spendera lite nätter med spelet online. Det är grymt kul att kunna spela ihop med och kunna träffa andra svenskar också.

Ja.. Fick som sagt inte särskilt mycket gjort. Springa blev det inte då jag inte orkade, såklart. Kanske imorgon.. Kanske. Jonglera tänkte jag också gå ut och göra. Det kanske jag åker till himpafältet och gör imorn, om jag inte får någonting annat inplanerat. Det är lättare att komma hemifrån och träna istället för att ställa sig ute i trädgården. Det blir lätt att man slinker upp på rummet en snabbis för att kolla någonting på datorn.. Och sen är man fast.

Stan ska jag väl ner på imorgon i alla fall. Det är ett som är säkert. Ska ringa en polare och se om han ska med.

Nu väntar jag i alla fall på att Mac ska komma och hämta mig.

_Geccod


Fika på stan.

Jag tog mig ner till stan idag tillslut.

Orkade inte köpa några byxor då det är så grymt boring. Istället var planen att köpa ett par hörlurar, fylla på mobilen och hämta en tidning. När jag kom ner så ringde jag Malin och Sandra som jag pratat med tidigare och vi bestämde oss för att ta en fika. Vilket det sedan blev på Fräcka Frökens. Trevlig, helt klart.

För att ha råd med fikat så fick det bli till att köpa Lost Säsong 3 för 250:- istället för att par hörlurar för 299:- som jag egentligen tänk köpa. Så det blir ju till att spendera totalt två dygn av sommarlovet för att glo på alla fyra säsonger av Lost.

Jag började läsa andra delen av Eragon trilogin igår. Den är grymt bra och det är svårt att sluta läsa den. Då kanske jag får något läst i sommar trots allt. När jag har läst den ska jag börja skriva lite. Jag älskar att skriva.

Imorgon kanske jag ska ut och springa lite. Måste ju börja någon gång och imorn känns som en bra dag att börja på. Frågan är om jag ska sätta klockan för att komma upp skapligt? Det märker jag inatt.

_Gecco
d

Fönstret och rullgardinen.

Hellu,

Sitter typ här mest, i värmen. Det blir sjukt varmt här i mitt rum som ligger på övervåningen strax under våra takpannor, typ. Kan knappt vara här på sommaren, nu med andra ord. Fast det har ändå blåst och varit rätt svalt ute idag så det är ju skönt, men sedan en vecka tillbaka måste jag sova med öppet fönster för att överleva natten. Detta på grund av värmen.

Jag har ju en rullgardin nerdragen när jag sover och när fönsret är öppet samtidigt som den är nerdragen så sugs rullgardinen typ ut och in genom fönsret ibland, vilket låter en del. Dessutom har den börjat slå emot listerna runt om fönstret så mina mornar har blivit ett rent helvete. Igår slutade det med att en blomma åkte i golvet, har fortfarande lite jord på golvet då jag egentligen tänkte dammsuga igår. Usch, det har fortfarande inte blivit av.

Okej.. Kanske inte ett helvete då detv kunde ha varit värre. Men det är sjukt jobbigt i alla fall. Jäkla problem vi har här i väst, som Ullis sa.

Morgondagens planer får bli dagens skisser på en planering. Alltså det jag funderade på att göra idag ska jag göra imorgon, då jag ändå inte fick det gjort idag.

Alltså stan med andra ord. Sen är det en film som har premiär imorgon, The Happening. Den skulle jag vilja se.

Men det märks imorgon hur det blir.

_Geccod


Sommarplaner.

Idag är det tisdag. Har inga direkta planer för dagen.. Snarare funderingar som förmodligen inte kommer bli av. Jag behöver köpa ett par byxor, hörlurar och hämta en tidning på stan. Men det är ju grymt tråkigt att köpa kläder.. Sen behöver jag fylla på mobilen också. Har ju knappt någon kontakt med omvärlden utan pengar på mobilen... Okej, nu överdriver jag. Men föräldrarna här i huset har ju valt att blockera så man inte kan ringa till mobiltelefoner hemifrån. Grymt irriterande och därför måste man ju alltid ha pengar på mobilen för att ringa någon. Hur ofta ringer man någon på ens hemnummer på en skala liksom?

Talking of telefoner. Jag har fått en alldeles egen på rummet nu. Döpte den till "Geccods" i displayen och nu står den här snällt bredvid datorskärmen och ser glad ut. Typ. Nej, men det är rätt nice. Man slipper springa som en liten tok ner till köket efter att någon har ringt 3 signaler och man inser att ingen annan orkar svara. Fast då blir det oftast istället att ALLA i huset tänker likadant och springer till telefonen, om de orkar. Ja.. Vi har en telefon på varje våning och våra föräldrar hoppas väl på att vi kommer orka svara telefonen lite oftare. För antingen blir det som jag skrev ovan, att alla springer efter 3 signaler eller att alla skiter i det och räknar med att någon förmodligen kommer springa till den. Kul.

Det bästa med telefonen är i alla fall att man kan sätta den på ljudlös. Det näst bästa att man kan välja ringsignal.



Planer inför sommarlovet då?

  • Jobba på cirkusskola, fem veckor.
  • Träna jonglering som en tok, förhoppningsvis.
  • Springa som en tok. Nej, inte riktigt.. Fast jag ska börja jogga i alla fall.
  • Skriva. Jag har typ planerat sedan i vintras att jag ska sätta mig och skriva i sommar. En novell eller två vore kul.
  • Cirkusturné! Det är typ en av de bättre tiderna på året. Som julafton ungefär, fast bättre.
  • Film. I sommar blir jag stammis på Filmstaden. Väldigt mycket bra film som kommer.
  • Läsa vill jag också göra, frågan är om man orkar?
Det är lite saker som jag funderar på att göra eller typ skulle vilja göra. Ja, det är ju såklart utöver att vara med kompisar och leva på glass, coca-cola och skräpmat hela dagarna.

_Geccod







Cirkusturnén nog ändå sommarenshöjdpunkt. Bilderna är från förra turnén och stulna ifrån
Moas Bilddagbok.

Tack Moa!

Fredag.

Hellu,

Idag är andra dagen på sommarlovet och det har blivit lite av en cirkusdag. Ställde veckarklockan på kl09.00 för att sedan vara nere vid Louis de Geer kl10.30 där jag agerade skyltdock i typ en timme. Det gick tydligen bra då flera stycken utbrast "Oj, de är ju riktiga!" så fort man rörde på sig.

Sen var det en föreställning som blev direktsänd i SVT 24. Coolt.

Nu bär det av ner till stan med Mac som, som vanligt är fet försenad. Sjukt jäkla irriterande med såna människor. Respektlöst att säga en tid men sen inte ens ringa och säga att man blir försenad för att man står och pratar med en massa människor eller i telefon. Usch.

Ska ner dit nu hur som helst och typ äta nåt.. Kanske ta en öl för hans del och jag tar väl något annat gott (cola) då jag fortfarande är minderårig.

Kl17.30 ska jag till cirkusen. Hoppas ungarna sköter sig bättre än igår.

_Geccod

Sommarlov!!!

Hellu,

Börjar äntligen känna mig frisk igen. Är hostig men snuvan och halsontet har så gott som gått över. Skönt.

Imorgon bär det av till plugget kl10.30 för en sista samling med klassen. Därefter är det officiellt Sommarlov och det firar jag och Simon tillsammans med Pizzeria Napoli.

Imorse spelade vår klass brännboll mot parallellklassen. Vi vann ju, såklart. Därefter bar det av hemåt för att sedan rulla hem till Malin dit även Hubbe hade hittat. Planen var att vi egentligen skulle baka (Malins plan) men istället bestämde vi oss för att hitta något sjysst matställe på stan för att gå och äta på istället. Det blev Golden Bankok, thairestaurang. Det var helt klart rätt gott. Sen bar det av till Myrorna och därefter glass på Italienska Glasskiosken. Helt klart stans godaste glass! De gör sin egna och den var grymt god. Där blir jag stammis varje gång jag går till stan framöver.

Senare i eftermiddag blev det till att träffa Gründer. Trevligt att se honom igen, även om han har allvarliga prolem med att för en gångs skull sitta still, softa och allmänt prata. Hehe, han typ tillbringar all sin fritid på cykeln medan jag hellre tar det lugnt, äter en glass och allmänt umgås. Lite dålig kombination egentligen.. Vi hade lite diskussioner kring detta.

Aja, skolavslutning imorgon. Det blir nice!

_Geccod


Förkyld.

Hej,

Började få ont i halsen i lördagskväll när jag var på bio med Hubbe. Därefter blev det värre i söndags och samma dag blev jag dyngsnuvig på köpet. Vilket resulterade i att jag inte kunde sova på hela söndag natt. Täppt i näsan samt sjukt ont i halsen.. Försökte sova flera gånger men framåt kl04.00 insåg jag att det var kört.. Så det blev till att glo på Prison Break framåt kl07.00 då snuvan börjat släppa och jag äntligen kunde somna.

Lyckades sedan sova i drygt 4 timmar för att sedan gå upp och göra klart växthusuppsatsen som jag fick åka och lämna på eftermiddagen.

Sen sov jag som en stock inatt och vaknade inte förrän halvtolv. Riktigt skönt fastän jag fortfarande mår piss. Visserligen har "halsontet" och snuvan börjat släppa.. Men ändå inte riktigt frisk. Förhoppningsvis blir jag frisk efter ännu en natts sömn.

Segt att behöva bli sjuk nu när man är ledig dessutom. Igår hade jag två lektioner egentligen, men de kunde jag ju såklart inte gå på med tanke på hur jag mådde.

Aja.. Skolavslutning på torsdag. Ska bli skönt.

_Geccod

Lördagen.

Godkväll,

Kom hem för lite mindre än en timme sen ifrån en hel dag nere på cirkusen, stan och slutligen bio med Hubbe. Det har varit varmt men helt klart en trevlig dag. Föreställningen gick bra och det var typ fullsatt i tältet även idag. Kul såklart.

Filmen vi såg på bio var Indiana Jones. Den var inte dålig, snarare en ganska sjysst filmrulle, dock inget speciellt. Liksom.. Det är ju trots allt en return of Indiana Jones vi pratar om, borde den inte vara lite speciell? Jag tycker de borde ha gjort den lite.. Mäktigare. Mer nostalgi än vad det faktiskt var. Men, men.. Den var värd pengarna i alla fall.

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sen bädda ner mig i soffan för att glo lite på Prison Break som jag varken hunnit se igår eller idag. Har lidit av svåra abstinens besvär den senaste veckan utan denna underbara tv-serie.

Godnatt!

_Geccod

RSS 2.0