Tre veckor, tre prov.*svär*
Orkar inte plugga. Jag borde men jag orkar inte. Jag skjuter upp det hela tiden..
"Äsch, jag orkar inte ta det nu. Gör det imorgon istället."

Två IG-varningar och ändå känner jag inte skillnad inför plugget.
DET om något borde kännas som en motivation eller en anledning
till att sätta sig och plugga fast jag känner ändå ingen skillnad.
Möjligtvis ånger men ingen ork till att ta tag i det.
Suck.

Tre veckor.
Tre prov.

Och en jävfla novell att skriva klart.

Bajs.
Allt känns jobbigt.


Fem dagars helger, anyone?

Hej,

Då var det söndag idag. Igen. Sjukt vad tiden egentigen går fort eller så är det veckorna som är alldeles för korta. Vi borde tillföra fler dagar i veckan och lägga dem på helgen så vi får en längre helg samtidigt som veckorna blir längre.

Nu ska jag snart åka och övningsköra med min Styvfar.

_Geccod

Tränat

Shit.. Nu är skymningen här igen. Visst, det är mysigt men det ger en jäkla kvälls känsla fastän klockan bara är eftermiddag. Vilket inte fungerar särskilt bra i mitt system. Typ. Jag gillar inte den här årstiden då det blir alldeles för mycket innesittande. Men vad finns det att göra ute liksom? Man håller sig ju helst inomhus så mycket man kan för att slippa frysa ihjäl.

Träningen idag gick väl sådär. Det kändes att jag inte hade jonglerat sedan i måndags då min boll jonglering var helt fucked up. Fast vi körde en del käglor och passade mycket emellan. Jag fick köra med min tränare då min nya jongleringskompis körde på dissen idag. Lite synd.

Kvällen lutar mot att spenderas med Jocke i alla fall. Det blir trevligt.

_Geccod

En välbehövligt fredag.

Tjoho!

Äntligen fredag, igen. Nu i eftermiddags så var det Tala inför Andra på Hagaskolan som gällde. Riktigt skönt att ha lektioner där eftersom det är så pass nära hem.

Tog precis en välbehövlig och skön dusch. Och nu känner jag mig lite små seg.. Får se om jag hittar på något ikväll eller om jag bara stannar hemma. Planerna just nu är att stanna hemma och ta det lugnt i alla fall.

Ryktet säger ju att studiebidraget kom idag. Måste köpa en till tröja för dem och sen får vi se om jag har råd att köpa ett spel som jag vill ha. Får ju bara halva studiebidraget även denna månad om jag förstått det rätt. Det är nästan så jag ångrar att jag sparkade sönder den där jäkla dörren. Jag var arg.

För övrigt händer det inte särskilt mycket. Ska se till att träna imorgon då jag knappt har gjort det sedan i måndags. Därefter ska jag träffa Jocke och hitta på något med honom. Måste visserligen plugga också..

Jaja, det ordnar sig. Skönt med fredag nu i alla fall.

_GeccodOrkar inte, vill inte.

Usch. Har inte tränat den här veckan. Jonglerade en timme innan jag jobbade i måndags men inte mer än så. Trist egentligen men jag har inte riktigt orkat åka dit.

I tisdags var jag allmänt seg efter den sega helgen. Igår hade jag körskolan och idag försökte jag plugga lite hemma hos min Moster och Morbror. Torsdagar är en pluggdag för mig. De kommande tre veckorna så har jag ett prov varje vecka. Det har varit så fram till för två veckor sedan och nu har det varit riktigt lugnt och skönt i skolan då vi inte har haft något prov riktigt. Hade ett idrottsprov i onsdags men det gick förmodligen skit som allt annat.

Nästa vecka är det Kemi och jag måste få lite över Godkänt för att bli hamna på godkänd nivå. Just nu ligger jag på gränsen. Veckan efter nästa vecka är det fysik. Där jag är godkänd än så länge och ska försöka hålla mig kvar där. Därefter är det ett stort matteprov som jag absolut måste bli nästan mer än godkänd på för just nu är jag underkänd i matte c. Dessa kommande veckor kommer att suga så hårt.

Och det som är ännu värre är att jag är så jäkla trött på skiten. Seriöst, jag orkar inte. Vill inte. Usch.

_Geccod

Ett av mina toppfem.

Jag har sett flera listor där folk toppar sina fem favorit saker av någonting. Det kan vara en filmlista, musiklista, spellista eller boklista. Finns så mycket mer man kan göra topplistor av men dessa är väl de som förekommer mest. Jag har själv funderat över vilka mina favoritband är. För er som inte vet så älskar jag musik. Lyssnar dagligen på musik genom datorn eller iPoden och i genomsnitt så lyssnar jag på ungefär 90 låtar om dagen. Men jag har flera gånger ställt mig frågan vilket mitt favoritband är. Jag är faktiskt osäker på mig själv just nu. Jag kan utan att tveka räkna upp en handfull med bra band som jag tycker om och då bör det väl vara de fem banden som jag tycker om mest, kanske? Det behöver ju inte betyda det men det borde nästan vara så..

Hur som helst så har jag även funderat över en liten albumlista. För att hitta album som är är bättre än andra är betydligt lättare än att hitta band som är bättre än andra. Ikväll har jag exempelvis lyssnat på Red Hot Chili Peppers album Californication. Det är ett av de albumen som helt klart ska vara med i min topp fem lista. Garanterat. Många bra och väldigt sköna låtar som i en helhet gör ett väldigt soft album att lyssna på. Kort och gott.

_Geccod


Otherside - Red Hot Chili Peppers
Ett av flera underbara låtar.


Övningskört!

Idag har jag för övrigt kommit upp ur sängen rekordtidigt. Kanske var det mitt förra inlägg som gjorde inverkan på mig själv? Jag gick upp tjugo minuter i sju, annars är det snarare tjugo minuter över sju. Har dock varit påväg att somna ett flertal gånger på lektionerna idag. Har varit fetingtrött under större delen av dagen och att jag ännu är uppe gör väl kanske inte saken bättre.

Var i alla fall och övningskörde med Hagatrafikskola idag. För första gången och det var fetingroligt! Körde på Kabelvägen vid cirkusen och bort mot Himmelstalundsfältet och sedan bort långt in bakom Fiskeby och sen tillbaka till körskolan vid Stockholmsvägen. Som tur var så fick läraren sköta gasning och växling vid stora korsningen vid Finspångsvägen (när man åker till och från cirkusen) samt vid Kungsrondellen, fast jag styrde då i alla fall och det kändes rätt lugnt.

Ja, det var riktigt kul i alla fall. Fick dock hoppa träningen på grund av lektionen.. Fast jag hade konstigt nog ingen större lust att träna ändå. Hade visserligen ingen lust till att övsningsköra heller men det kom jag att ångra att jag inte hade lust till.

_Geccod

Så det kan gå.

Imorse så var jag drygt en halvtimme försent till lektionen. Eller ja.. Till De Geer där jag hade min Rest. Så att jag kom försent gjorde väl inte särskilt mycket mer än jag lika gärna kunde ha satt klockan lite senare och fick lite mindre tid på mig att jobba. Läraren i sig hade lektion på annat håll.

Jag brukar komma försent till första lektionen. Oftast är jag drygt 10 minuter sen eller annars är jag precis i tid. Vet inte riktigt varför det blir så.. Det bara blir. Kommer inte upp ur sängen på morgonen typ. Frukost hinner jag aldrig äta heller, jag förstår seriöst inte hur klasskompisarna hinner gå upp, duscha, äta och hinna till skolan i tid. De går ändå upp runt klockan sju på morgonen.

Hur som helst. Det jag ville komma till var att min kära syster självkart hade tagit med sig mitt spårvagnskort till sin skola. Så jag fick vandra upp dit (400m) för att möta henne och ta spårvagnen därifrån. Vilket är anledningen till att jag blev ännu senare imorse. När jag stod där vid hållplatsen på morgonen så såg jag en gammal gubbe som kom där med sin rullator och gick mitt emellan spårvagnspåret på gatan. Jag tyckte det var ett dumt val av honom att gå mitt i spåret, tänk om en spårvagn skulle komma liksom. Antagligen tänkte han samma sak i just den stunden för han bestämde sig för att kliva upp på Hållplatsen. Spårvagnshållplatserna här i stan ligger aningen högre upp över gatan än en vanlig trottoarkant och han skulle självklart upp där. Så först upp med rullatorn, sen ett steg upp och på det tredje så låg han på rygg med rullatorn över sig mitt i gatan. Suck. Jag fick springa bort och hjälpa honom upp. Hade världens problem att få upp honom då han var ganska stor för att vara så gammal. Men efter lite slit så kunde han sätta sig på trottoarkanten och därefter fick jag upp honom på fötter.

Han tusentackade mig och typ sade att jag var en fin gosse (eller ungdom) och att det inte var lätt att vara gammal. Det visade sig att han var 95 bast. Tur att det gick bra i alla fall. Måste ha sett rätt kul ut ifrån spårvagnen som åkte förbi i motsatt riktning när jag stod och slet i honom. Hehe.

Nu måste jag plugga lite.

_Geccod

 
Just det.. Ville med den här bilden visa att det faktiskt är rätt så mysigt med snö. Eller det tyckte jag i alla fall igårkväll när bilden togs. Det är mysigt att titta på när man är inomhus med en filt och typ något varmt att dricka har jag kommit fram till idag. Annars hatar jag snön.

Ännu en förstörd sovmorgon..

Hellu,

Sitter på De Geer nu och försöker plugga klart det jag har i rest. Ska skriva en jäkla roman i typ fem delar och varje del ska vara skriven på olika sätt. Alltså första delen i berättandeform, andra delen i diktfom, tredje delen i "Stream of Conciuosness" och så vidare. Ganska så segt. Speciellt eftersom det står Sovmorgon med stort S på schemat på tisdagar.

Aja, bara att plugga vidare så jag slipper det här.

_Geccod

Söndag = Lördag?

Då var det söndag igen. Skönt. Det är faktiskt riktigt skönt med söndag. Speciellt idag eftersom jag är ledig imorgon. Så det är som en till lördag kan man säga, även fast det känns som en söndag.

Den här dagen har egentligen inte gått till någonting vettigt. Möjligtvis har den det om man ser tv-spelande eller datorsittande som vettigt. Okej, det har inte bara blivit en massa spelande. Jag har pluggat en del matte och ska strax sätta mig och plugga lite till innan Jocke tittar föbi.

Min Syssling, som bor här, spelar en hel del på tipset. Heter det så? Han tippar på olika matcher. Den här veckan har han vunnit drygt 2500kr totalt, om jag minns det rätt. Han har vunnit tre olika gånger och senast var igår då han vann 1500kr på att tippa. Vadå sjukt? Fatta vilket bra humör han har varit på de senaste dagarna. Haha! Kul för honom. Själv sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera mina sista 100 kronor på bästa möjliga vis. Coca-Cola, anyone?

På tal om Coca-Cola. Det var ett bra erbjudande på Maxi den här veckan. 10 x 2l coca-cola för 100kronor.  Självklart så slog jag och min syssling till på det och sitter här nu med våra 10 liter och njuter. Nej, inte bokstavligt eftersom han faktiskt är och jobbar. Men vi gör det annars. Jag gör det nu.

_Geccod

Jongleringsträningen

Hellu,

Har äntligen haft min första riktiga schemalagda träningsledda jongleringsträning på cirkusen idag. Det var faktiskt riktigt roligt. En ny kille har ju börjat och han är riktigt duktig på jonglering med bollar, vilket är kul såklart. Det finns så mycket att lära liksom.

Vi passade en hel del sins emellan med både käglor och bollar. Kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta något lätt att äta. Familjen är på väg hem ifrån Stockholm igen.. Segt. Det har faktiskt varit riktigt lugnt och skönt här hemma för en gångs skull. Det är sjukt sällan som man är ensam hemma här eftersom vi är en så pass stor familj.

_Geccod

Resebloggarna

Här om dagen fick familjen Linder iordning sin internet uppkoppling i deras condo nere i Kuala-Lumpur, Malaysia. Det är riktigt roligt att läsa vad de har för sig och mycket spännande att både se och läsa om hur det är.

http://evalinder.blogg.se
http://justdust.blogg.se

Sen har vi nu även Moa som åkte iväg till Sydney, Australien, här om dagen. Där nere ska hon stanna i ett halvår som det ser ut nu och hon har rest ner dit med en kompis. Även hennes blogg blir ännu roligare att läsa nu när hon är där nere.

http://helahuvetstormar.blogg.se


Det är verkligen kul att se vilken bra funktion Blogg.se verkligen är. Det märker man ju framförallt nu när man kan se vad ens vänner har för sig även om de bor på andra sidan jordklotet.

Familjen åkte upp till Stockholm för att gå på dop av min syssling. Så jag är relativt ensam hemma just nu, om man bortser ifrån Olle och Gex. Ja, ensam med andra ord. Ska dra mig mot cirkusen lite senare och efter det ska jag försöka plugga lite också. Kan ju inte vara helt fel.

Får se vad som händer senare i eftermiddag eller ikväll. Får väl ringa runt till lite folk och se vad de har för sig.

_Geccod

Ice Age 3


Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

HAHAHAHA! Jag skrattade rumpan av mig när jag såg denna nya trailer.
Älskar de tidigare två och ser fram emot den här väldigt mycket.
Den ska tydligen visas i 3D format. Ska bli spännande att se hur det blir.

Fredagmorgon.

Godmorgon!

Det var verkligen skönt att få sova ut. Natten innan så sov somnade jag vid midnatt då jag egentligen skulle ha hållt mig vaken till kl00.17. Men ja, jag somnade och vaknade på sängen vid kl03.00 mitt i natten igen. Så jag sov totalt 2 + 3 timmar.
Jag var jääättetrött igår.

Har egentligen inga planer för dagen. Ska väl kanske gå och klä på mig och sen när och få i mig lite frukost till att börja med.

_Geccod

Destiny Calls (21/1 - 2009)


(klicka på bild)

Nu är det inte långt kvar förrän Säsong 5 av Lost drar igång. Om ni klickar på bilden så kan ni se ett litet "projekt" som jag tänkte dra igång någon gång under jullovet. Det känns för tidigt att starta den nu när nästa säsong inte har börjat ännu.

_Geccod


Långhelg!

Hellu,

Om drygt en och en halvtimme ska jag tillbaka till skolan igen för att medverka i Öppet Hus till klockan åtta ikväll. Därefter är det långhelg. På "Tala inför Andra", som för övrigt verkar som en rätt sjysst kurs, så fick jag höra att Hagaskolan hade studiedag imorgon och alltså blir det ingen lektion på eftermiddagen. Jag blev jätteglad över att sluta tidigt imorgon! Sen när jag återvände till Eber innan lunch så fick jag reda på att även vi har studiedag imorgon. Det måste jag säga kom som en riktigt glad överraskning!

Eftersom vi har Öppet Hus ikväll så får vi även kompensationsledigt under hela måndagen. Långhelg med andra ord.

_Geccod

Imorgon ska jag tala inför andra.

Hej,

Ska jag vara ärlig så har jag varken haft tid åt bloggandet eller att läsa speciellt många bloggar som jag brukar. Så gott som all datortid går åt till Travian just nu. Har typ haft en massa anfall mot mig och det är massor att ordna, nörd som jag är.

Livet rullar väl egentligen på som vanlgit. Imorgonbitti tror jag att en ny kurs påbörjas. Har egentligen inte hört något så jag antar att det är så eftersom Skapande Svenska tog slut förra veckan.

Imorgon är det "Tala inför Andra" som gäller, på Hagagymnasiet. Tror det kan bli rätt soft. Kanske.
På kvällen är det Öppet Hus.. Segt men det blir kompensationsledigt hela nästa måndag. Vilket gör Öppet Hus garanterat värt att gå på.

_Geccod

Mitt hat till Travian.

Jag hatar Travian. Fy fan säger jag bara! Har spelat det sedan i januari och nu är det drygt en månad kvar så det känns dåligt att sluta nu. Men helvete vad jobbigt det spelet är ibland.

Gah!

_Geccod

Det är ju söndag.

Igår kväll var det då Avskedsfest för Moa. Det var riktigt trevligt måste jag säga!

Idag är det söndag, dagen efter. Ligger i soffan och jäser med en julmust framför en film. Typ tar det lugnt.

_Geccod

Stökigt.

Då var lördagen här. Skönt även det såklart.

Gick och lade mig runt halv tre tiden inatt efter att ha spelat en del tv-spel och mest degat framför datorn med Marcus, min syssling. Vi blev ju tvugna att sova med öppet fönster för att få in någon form av ventialation i rummet. Så det blev rätt kallt, men det är väl sånt man får leva med om man ska överleva natten. Vi har dragit in en tältsäng på rummet och Marcus har slängt in sin packning så det ser ut som ett rent helvete här. Men det är rätt soft ändå.

Ikväll är det avskedsfest för Moa på cirkusen. Det kommer nog bli en riktigt rolig kväll/natt.

_Geccod

"På fredag är det kyckling för det gillar jag bäst.."

Äntligen är det helg. Äntligen!

Kvällen är planerad framför mitt xbox på ett eller annat vis. Har köpt min 1,5l coca-cola så jag är nöjd. Funderar starkt på att gå och poppa popcorn (vi har en sån där popcorn maskin, grymt goda popcorn blir det) och sen kanske dra på en film. Tanken var att jag skulle spela och försöka varva The Condemned som jag köpte i somras. Ett skräckspel, ganska stillsamt. Fast det börjar bli rätt så tråkigt.. Rätt enformigt. Springer runt med en ficklampa i ena handen och ett järnrör eller en skyffel i den andra och typ döda physopater.

En Bond film vore inte helt fel. Jag har ju hela samlingen ifrån Expressen förra året. Min Sysslng kommer hem sen också. Han jobbar, liksom alla andra vardagar, till kl23.00. Han kom hem runt halv tolv tiden igår kväll och jag visste inte ens att han hade kommit tillbaka ifrån Stockholm. Koll man har liksom. Hehe.

Ja, han kommer väl sen så det blir antingen film eller spel. Han sover ju i mitt rum i helgen då hans rum har blivit tillbaka erövrat av min Styvsyster, vars rum det egentligen är från början.

Ska väl mata nissarna i terrariet snart också.

_Geccod

Olle har fått mat.

Jag drog, som jag tidigare nämnde, till cirkusen förut. När jag kom dit så var det bara två tjejer som var där och tränade. Hade totalt missat att grundakro (nybörjarna) hade flyttat sin träning till tisdagarna. Så det var ännu lugnare i lokalen än vad jag förväntat mig. Trist.

Det är mycket roligare att träna där då det är mycket folk som tränar, speciellt om man är där som jag och tränar själv. Alltså tränar på jongleringen ensam, då blir det genast mycket roligare om det är fler där även fast man kanske inte pratar med så många.

Icka kom dit och skulle i alla fall träna grabbgruppen, som jag brukade vara med i. Men då gruppen endast består av en massa mindre pojkar så känns det faktiskt roligare att träna själv. Så jag jonglerade och hade ganska intressanta diskussioner med Icka som tränade den ende killen som kom till träningen.

Har precis matat Olle och Gex så nu är de förhoppningsvis nöjda och belåtna. Mätta vet i fasen om de är.. Tror de är det för stunden. De kommer fram ur sina gömställen (Olle under en sten och Gex ifrån under en rot), plockar en syrsa och går sedan och lägger sig igen. Försökte ta upp Gex ett par gånger för att hon skulle få äta en till syrsa men allt hon ville var att gå och lägga sig.. Olle tog syrsan som rymde in under stenen. Man ser den stackars syrsan rusa helt panikslagen ifrån Gex och rakt in under stenen, där Olle ligger. I nästa stund hör man lite sand som skvätter och någonting som knastrar. Olle hittade mat.

De äter ju i omgångar typ. Nu kommer de få en varsin eller två, kanske tre syrsor var ett par kvällar på raken och sen kanske de inte äter på drygt en vecka igen. Smidigt.

Jahapp. Klockan tickar. Imorgon är det fredag och på lördag är det avskedsfest för Moa som snart åker till Australien i ett halvår. Är riktigt avis på henne, hon kommer att leva livet där nere.

_Geccod

Godkänd!

Hej,

Imorse kom jag riktigt sent till Skapande Svenska. Det är typ det sista jag borde göra på de lektionerna med tanke på att jag har så pass mycket kvar att göra, fortfarande. Lyckligtvis så hade vår lärare också försovit sig och hon bor i Linköping, så hon kom dit ett bra tag efter att jag hade anlänt. Vadå tur?

Blev godkänd på Fysikprovet som jag gjorde här om dagen, vilket kändes riktigt, riktigt skönt. Äntligen något som går bra i skolan. Då har jag alltså ingen betygsvarning där, än så länge. Bara matten som jag måste kämpa som en gris på.

Är grymt sugen på att dra till cirkusen så jag ska väl ta och göra det. Hade ju ingen träning igår då jag var sjuk. Just det, skrev ingenting igår men det berodde på att jag, som sagt, var sjuk. Var på träningen i tisdags där allt var frid och fröjd men kom typ hem och blev snabbt illamående och kräktes. Mådde även illa igår men dock mycket bättre. Skumt.

_Geccod

Spöregn..

Hellu,

Är hemma nu och jag vet inte om det fortfarande regnar men det har i alla fall spöregnat hela eftermiddagen. Skönt att det inte blåser också. Det gjorde det igår eftermiddag. Typ storm och spöregn. Ja, storm med andra ord. Rätt skönt att kunna hålla sig inomhus och att kunna åka spårvagn då. Egentligen gillar jag när det regnar. Ger en rätt "mysig" stämning så att säga.

Ska snart åka till cirkusen och liksom igår så får jag skjuts dit. Skönt!

Annars händer väl inte särskilt mycket. Prov i idrotten imorgon. Men det gäller mest att läsa igenom några sidor i boken sen går man dit imorgon och får ett a4 blad med frågor också kryssar man i rätt eller fel på varje fråga. Simpelt men minuset är att man kan få minus poäng om man kryssar fel. Hehe.

_Geccod

, one huge step for the Geccod!

Fem bollar jongleringen har aldrig känts så bra som den gjorde idag. Det har börjat släppa nu känner jag. Vilket självklart är riktigt skönt och roligt efter allt jäkla slit. Den senaste månaden har jag försökt lära mig fem bollar. Kastar upp fem bollar och fångar de flesta men har sällan lyckats få in ett sjätte kast. Idag fick jag in någonstans mellan 7-10 kast, vilket är en stor förbättring enligt mig. Sen att det ser skit ut fortfarande är en annan sak.
Det känns bra åtminstonde.Märkte idag när jag fick in några kast att jag började springa framåt. Förmodligen beror det på att jag kastar dem för långt fram. Så jag ställde mig med en bänk framför benen så jag inte kunde gå framåt jag jonglerade därifrån. För att få mig själv att kasta mer uppåt så jag inte skulle tappa dem. Det gick okej. Kämpar hellre på ett tag till istället för att få en massa mer ovanor än vad jag förmodligen redan har, såna småsaker som man kanske inte märker av när man tränar själv.

Hade även min första träning som jongleringstränare idag. Det blev faktiskt ett gäng som kom, vilket var riktigt kul. Det kändes bra och var faktiskt roligt att lära ut.

Startade timmen med en liten koordinationslek och ska försöka starta varje jongleringsträning med en sån.

Har blivit mycket text. Vet att det är riktigt ointressant för er som inte känner mig.. Då är det roligare att kolla bilder, eller det tycker i alla fall jag när jag kollar främmande bloggar.

Har pluggat en del fysik nu. Har prov imorgonbitti så nu ska jag lägga mig.

Godnatt!

_Geccod

Biljetterna är sålda. :'(

Godkväll kära läsare!

Nu har jag fått biljetterna sålda. Två stycken för 400 kronor. Jag lade upp dem för 600 kronor eller 350kr/st. Fick några erbjudanden och den som bjöd högst gav 400 kronor, som jag sedan sålde dem för. Svarade på mailen och bad dem att ringa mig och att det var först till kvar som gällde.

Och killen som ringde först sa:
"Hej, jag ringer angående biljetterna, är de sålda ännu?"
"Hej, näe de är inte sålda ännu."
"Vad bra! Ja.. Jag sitter inne på internet nu.. Vad var det du ville ha för dem?"

Jag trodde nu att det var killen som mailade mig tidigare idag och bjöd 400 kronor. Så jag svarade:
"Jadu, 400 kronor har vi ju sagt."

Bestämde därefter tid och plats för att mötas. Senare när jag var på träningen ikväll så ringde en kille.
"Tja, jag ringer angående Slipknot biljetterna för 400 kronor. Vi mailade litegrann tidigare idag. Finns de kvar?"

Jag svarade att de var sålda. Insåg därefter att jag kunde ha sålt dem till den första killen för priset som jag satt i annonsen på Blocket.

Ibland blir man bara så jävla irriterad på sig själv.


_Geccod

Slipknot @ Hovet 12/11. Biljetter SÄLJES!!

Var på bio nu ikväll och jag måste säga att den senaste bondfilmen faktiskt var riktigt sjysst.

Pluggade lite fysik i eftermiddags också. Min syssling kom hit idag, igen. Har inte sett honom sedan i söndags fastän han jobbade i Norrköping och bodde här fram till på torsdag då han åkte hem till Stockholm igen. Hehe, kommer förmodligen inte se honom förrän på fredag igen.

Då jag inte ska gå på Slipknot konserten på onsdag så säljer jag nu två stycken läktarplatser.
Se länk för mer info:
http://www.blocket.se/vi/19019908.htmNu ska jag gå och lägga mig. Kanske se Family Guy på iPoden innan. Dyngsoft att kunna göra det efter att man har släckt och ligger i sängen. Samma grej som att ligga och läsa, typ.

_Geccod

Fuck!

Helvete!! Jag får inte åka på Slipknot konserten på onsdag. Försöker få tag på Simon men har inte fått tag på honom ännu.. Shit. Känns ju skapligt sjysst av mig nu när vi faktiskt har sett fram emot konserten sedan i somras då vi köpte biljetterna. 375 kronor rätt ut till ingenting. Får väl hoppas att han kanske hittar någon annan att gå med.

Förhoppningsvis så blir det Quantum of Solace med Gründer ikväll i alla fall.
Måste plugga först.

FAAAN.

_Geccod

Att sparka sönder dörrar är tydligen ingen bra lösning på ett problem.

Missade reptilmässan!

Lördag idag. Har inte gjort särskilt mycket egentligen.. Spenderat en del tid framför tv:n nu under middagen. Alltså mellan för- och eftermiddagen. Insåg just att jag missade den årliga reptilmässan idag. Den höll på mellan kl.12.00 - 16.00. Var på den för två år sen, hade tänkt gå förra året men missade den då också. Typiskt.

Aja, nästa år ska jag fasen gå på det. Det är faktiskt riktigt kul att gå dit. En massa reptiluppfödare kommer dit och visar upp sina ödlor och ormar, säljer dem och säljer tillbehör samt mat också. Hade tänkt köpa syrsor där också.

Igår var vi på Grand Hotell och tog farväl av familjen Linder som i skrivande stund är påväg till sitt nya hem i Malaysia. Cirkusen kommer kännas rätt tom utan dem, det var där som vi lärde känna dom för nio år sen och Eva är alltid uppe och styr och ställer på shower och i lokalen. Fast vi kommer visserligen att ses om sju månader igen, då de kommer tillbaka hit och hälsar på under sommaren.

_Geccod

Pizza osande

Sitter på Skapande Svenska nu. Jag är strax klar med mitt resereportage nu. I det så har jag varit i London och kollat runt. Har letat lite fakta från internet och blandat det ifrån resan som jag hade ditt förra hösten.

Är feting trött, smått allergisk och ganska törstig. Har varit lite små allergisk de senaste dagarna.. Vet inte om det är någonting i skolan som jag inte tål eller om jag kanske behöver dammsuga rummet. Ska hem och knarka lite allergipiller sen och dammsuga rummet ändå.

Jag är rätt säker på att jag failade på kemi provet förut. Så jag gick ner och tröst åt med några klasskompisar på Gu va' Gott innan jag drog hit. Det osar pizza om mig just nu.. Sjukt irriterande måste jag säga. Hem och duscha sen också.

Åh vad skönt det ska bli med helg! Bara 55 minuter kvar nu.

_Geccod

Julmust premiär!

 

Idag köpte jag min allra första julmust för i vinter. Det satt faktiskt inte helt fel måste jag säga. På den andra bilden kan ni se vad jag pluggar just nu. Lägg märke till min ny pimpade räknare där jag klistrat på klistermärken ifrån McDonald's kaffemuggarna. Imorse blev det den femte frukosten på Donken och även det femte klistermärket sattes på plats. Egentligen hade jag kunnat få en gratis kaffe för dessa fem märken. Men de sitter helt klart bättre på min miniräknare, tycker jag. Ja, det som böckerna ligger i är min otroligt fula soffa. Ska köpa en ny eller kanske köpa något sorts.. Vad heter det? Typ sofföverkast att slänga över det.

Pluggandet går som vanligt. Med andra ord - uselt.

Jag borde egentligen inte ens sitta här.

_Geccod

Torsdag

Har precis klämt i mig lite mer än en halv chipspåse och mår lite sådär nu känner jag. Ska snart sätta mig för att plugga till Kemi provet som vi har imorgon bitti.

Jag överlevde Skapande Svenska imorse, men det var på håret. Höll på att dö av chock när jag fick veta att vi bara har totalt tre lektioner kvar i kursen och att jag har två arbeten kvar (ett reportage samt slut uppgiften som ska vara en roman på 5-8 sidor) och de måste göras under lektionstid. Utöver de så har jag en hel del uppgifter i samma ämne som jag turligt nog kan göra hemma. Så ni vet hur det ligger till. Läraren föreslog att jag skulle komma dit efter skoltid för att göra klart dessa uppgifter. Sjysst av henne men mitt schema är rätt så späckat som det är.

På tisdag är det fysikprov för min del också.

Ska sätta mig och se ett avsnitt av Seinfeld. Koppla av en stund för sen är det plugga som gäller.

_Geccod

Affärsidéer till skolan!

Godkväll,

Även idag har jag varit på cirkusen och tränat, fast denna gång blev det jonglering. Som jag förutspådde igårkväll så har jag världens j*vla träningsvärk idag. Det känns. Och det är inte den sortens träningsvärk som ibland kan vara riktigt skön, som ett tecken på att man har tränat bra. Utan den här gör ont. Stel är jag också.

På cirkusen ikväll fick jag klartecken till att börja jobba som jongleringstränare på cirkusen. Vilket självklart kommer att bli riktigt roligt! Ikväll gick jag runt till några träningsgrupper och berättade om detta och förhoppningsvis så kanske jag får några ungdomar med mig under träningstimmen på måndagkvällarna.

Helvete. Insåg just att jag totalt glömt bort min kopp med kaffe här bredvid. Nu är det kallt. Suck..

Ska försöka skriva lite till Skapande Svenska så jag inte blir uppäten imorgon. Om jag överlever lektionen så blir det den vanligt torsdagsrundan. En kaffe samt toast på Donken. Fick just en beställning på en toast av en klasskompis. Tanken har faktiskt slagit mig att jag köper med mig att gäng med toast till klassen på torsdagsmornar så kan de få köpa en för 15kr. Då skulle jag tjäna fem kronor på en toast och vi är ändå 28(?) stycken i klassen.

En annan affärsidé som slagit mig är om man köper en platta med coca-cola och har i skåpet så kan man därefter sälja en burk för drygt 5 - 6kronor. Colan i cafeterian kostar ju trots allt 10kr. Hehe, det vore lite kul.

Hepp. Nu ska jag släcka hos ödlorna, värma kaffet och sen sätta mig och skriva lite (till).

Just det! Hade värsta drömmen inatt. Jag skulle börja träna på Cirkus Cirkör (cirkusskolan) i Stockholm. Hade med mig packning och allting. Det var faktiskt riktigt roligt.

_Geccod


Träningsvärk?

Har precis kommit ur duschen för ikväll har jag, tro det eller ej, varit på akrobatikträningen. Han dit lagom till när Trampett-träningen började kl.17.30 eftersom jag slutade skolan 16.30 idag (och han klart med webdesignen!!). Jag måste säga att det var riktigt skönt att träna. Det är ju faktiskt oftast riktigt skönt att träna men det är svårt att komma igång med det. Fastän jag inte har kört på mattorna sedan i början av terminen så gick det väldigt bra och jag lyckades genomföra rondat-salto och rondat-salto-pik. Säger kanske inte er särskilt mycket, men det är typ en sorts bakåtvolt man kör över hela mattan. Alltså springer, skuttar lite, och sedan volten.

Ikväll måste jag läsa i min bok som vi ska recensera på engelskan imorgon. Har lyckats göra ett läsuppehåll mitt i boken. Inte läst den på drygt 2-3 veckor. Grymt irriterande att det blir så..

Det är även sista kvällen som Cristo, från Frankrike, är här då han åker hem imorgon. Så jag måste ju spendera tid med honom också.. Fast frågan är om han ens är hemma. Det ryktades om att han och min Styvfar har åkt på Dolphinsmatchen (basket). Ska ner och äta och se hur allt ligger till.

Jag har fortfarande inte sett min syssling, Marcus, sedan i söndagskväll. Fast han hade en liten notis/text i NT idag. Så jag antar att han lever och bor kvar. Hehe.

_Geccod


Det här är vad vi tränar på under Trampett-träningen. Volter över en plint samt en del övningar på matta. På bilden har vi Lovisa som jag tror gör en vanlig frivolt. (Bilden togs i vintras).Morgonens mål.

Då börjar dagen nå sitt slut. Det var ett helvete att komma upp imorse. Okej, kanske inte ett helvete, men riktigt hårt. Det tog mig en timme från det att jag vaknade till att stiga upp och skutta in i duschen. Bara tur att jag inte somnade om. Låg i sängen och satte egna mål som jag hade.
Kl.06.28:
"Okej, 06.45 går jag upp."

Kl.06.45
"Mmh.. Fem minuter till."

Kl.07.05
"Okej. Tio över ska jag vara uppe!"

Jag kom ur sängen halv åtta.

Insåg imorse att jag inte har gjort klart webdesignen. Den som skulle vara klar idag och den som jag planerat att göra klar under lovet. Det gjorde inte min skolångest mindre direkt.

Fick morgondagens lektion på mig att göra klart det. Fysikprovet som jag missade innan lovet ska jag också få göra. Men lärarna har bestämt att alla som missar det provet kommer att fö göra om det men inte få det betygsatt. Mest för att man ska se på ett ungefär hur bra man ligger till. Jag behöver inte ens gissa för att veta var jag ligger betygsmässigt i Fysik A. Det är ett lågt betyg. Lägre än Glocalnet.

Nu ska jag sätta mig och skriva. Har en hel del att göra i Skapande Svenska. Seriöst, den läraren är riktigt trevlig och bra men sist jag träffade henne och jag inte hade arbetet med mig som jag lovat att jag skulle ha så var jag säker på att hon skulle äta upp mig. Äta upp mig av ilska, inte kärlek, glädje eller för att jag är såå söt. Utan ren och skär ilska. Typ hat.
Det är bra egentligen, för nu har jag lite press på mig.
"Plugga eller bli uppäten."

Lyssnar på The White Stripes. De som jag tidigare bara har hört en låt av; Seven Nation Army. Jag har verkligen missat något hör jag. De är helt underbara! Rock, ren och skär rock. Inte precis den sortens musik jag brukar lyssna på. Jag lyssnar på ren och skär dödsmetal.

_Geccod

Skola

Hej,

Idag kom min syssling ner ifrån Stockholm. Han kommer bo hos oss de kommande 16 veckorna då han har fått en praktikplats på Norrköpings Tidningar. Vi kom fram till det idag att vi knappt kommer att se honom. Han jobbar nämligen mellan kl15.00 - 23.00, vilket är typ den tiden som man är hemma ifrån skolan och vaken eller iväg och tränar. När han kommer hem så sover vi och när vi kommer hem så kommer han att vara på praktiken. Lite segt men vi har ju visserligen helgerna tillsammans. Även om han kommer att åka tillbaka till Stockholm typ varannan helg eller så.

Kul i alla fall!

Imorgon bär det av till plugget igen. Jag har lite små ångest inför allt. Ligger riktigt mycket efter i typ allting och har inte ens vågat kolla min studieplanering ännu.

Cristo, kusinen ifrån Frankrike, är här till på onsdag. Det känns inte som att jag har spenderat särskilt mycket tid med honom de senaste dagarna. Han är mycket med min familj och de har jag ingen större lust att vara med. Lite segt.

Ja, nu ska jag i alla fall se på Seinfeld. Träning imorgon kväll och innan dess möte med Körskolan. Ser fram emot träningen i alla fall.

Godnatt!

_GeccodEndgame!

Idag började slutspelet i Travian. Äntligen!

Har spelat det här spelet sedan i början av januari och nu börjar det närma sig slutet. En ny folkstam har dykt upp på kartan, en datorstyrd spelare helt enkelt. Vi ska ta en av den här spelarens byar och bygga ett speciellt byggnad till nivå 100 och därefter är servern slut.

Tror dock det kommer ta en drygt månad som inte mer innan vi är klara.

Riktigt spännande och roligt. Det här är liksom stunden som man har spelat för. Skriver upp en massa tider som jag måste hålla idag. Skicka resurser, förstärkningar och anfall hela dagen i stort sett.

Fast nu måste jag ner och dammsuga mellanvåningen som Mor min bad mig att göra. Kanske ska klä på sig först?

_Geccod

RSS 2.0