Söndag = Lördag?

Då var det söndag igen. Skönt. Det är faktiskt riktigt skönt med söndag. Speciellt idag eftersom jag är ledig imorgon. Så det är som en till lördag kan man säga, även fast det känns som en söndag.

Den här dagen har egentligen inte gått till någonting vettigt. Möjligtvis har den det om man ser tv-spelande eller datorsittande som vettigt. Okej, det har inte bara blivit en massa spelande. Jag har pluggat en del matte och ska strax sätta mig och plugga lite till innan Jocke tittar föbi.

Min Syssling, som bor här, spelar en hel del på tipset. Heter det så? Han tippar på olika matcher. Den här veckan har han vunnit drygt 2500kr totalt, om jag minns det rätt. Han har vunnit tre olika gånger och senast var igår då han vann 1500kr på att tippa. Vadå sjukt? Fatta vilket bra humör han har varit på de senaste dagarna. Haha! Kul för honom. Själv sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera mina sista 100 kronor på bästa möjliga vis. Coca-Cola, anyone?

På tal om Coca-Cola. Det var ett bra erbjudande på Maxi den här veckan. 10 x 2l coca-cola för 100kronor.  Självklart så slog jag och min syssling till på det och sitter här nu med våra 10 liter och njuter. Nej, inte bokstavligt eftersom han faktiskt är och jobbar. Men vi gör det annars. Jag gör det nu.

_Geccod

Kommentarer
Postat av: pelle

Jag håller mig dig om att det blir en extra lördag om måndagen är ledig, plus att tisdagen blir en mycket bättre måndag ;DPasta is the shit, hah.

2008-11-23 @ 19:21:45
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: pelle

Haha, eller hur. Inte lätt att ta självporträtt, folk blir ju galna!

2008-11-24 @ 09:32:02
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Emma

Mmm det är riktigt jävla skrämmande! För oss som bor tryggt här i Sverige k'nns det jävligt avlägset, senär det många andras vardag ://

2008-11-24 @ 15:48:00
URL: http://emmagrahnwallin.blogg.se/
Postat av: ullis

SV: NU lilla du så sov jag hos en kompis och igår var det inga som helst tecken på att det skulle vara snö när jag vaknade =) haha men det är en erfarenhet att testa cykla i snö =) puss

2008-11-24 @ 16:12:43
URL: http://ullisblomman.blogg.se/
Postat av: pelle

Eller hur, på med tomteluvan och sprid känslor!

2008-11-24 @ 21:08:01
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0