Resebloggarna

Här om dagen fick familjen Linder iordning sin internet uppkoppling i deras condo nere i Kuala-Lumpur, Malaysia. Det är riktigt roligt att läsa vad de har för sig och mycket spännande att både se och läsa om hur det är.

http://evalinder.blogg.se
http://justdust.blogg.se

Sen har vi nu även Moa som åkte iväg till Sydney, Australien, här om dagen. Där nere ska hon stanna i ett halvår som det ser ut nu och hon har rest ner dit med en kompis. Även hennes blogg blir ännu roligare att läsa nu när hon är där nere.

http://helahuvetstormar.blogg.se


Det är verkligen kul att se vilken bra funktion Blogg.se verkligen är. Det märker man ju framförallt nu när man kan se vad ens vänner har för sig även om de bor på andra sidan jordklotet.

Familjen åkte upp till Stockholm för att gå på dop av min syssling. Så jag är relativt ensam hemma just nu, om man bortser ifrån Olle och Gex. Ja, ensam med andra ord. Ska dra mig mot cirkusen lite senare och efter det ska jag försöka plugga lite också. Kan ju inte vara helt fel.

Får se vad som händer senare i eftermiddag eller ikväll. Får väl ringa runt till lite folk och se vad de har för sig.

_Geccod

Kommentarer
Postat av: Eva Linder

Och vi kan läsa om vad ni gör där hemma. För hemlängtan lär vi ju säkerligen drabbas av.

Ja, det finns ödlor i det fria här, andra kryp och insekter finns det också gott om. Första dagarna hade vi bett på hela kroppen. Ha det bra, kramar!

2008-11-22 @ 14:00:26
URL: http://evalinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0