Inför morgondagens bröllop

Imorgon är ska min mamma och hennes sambo, min styvfar, gifta sig. Vi har städat och gjort i ordning här hemma i stort sett hela dagen då det blir en del gäster som kommer hit efter kyrkan. I förmiddags var jag och mamma ute på Maxihuset, Dressman, där vi köpte lite kläder som jag ska ha imorgon. Jag kommer inte köra på traditionell kostym utan istället blir det ett par beiga chinos, gul/beige skjorta samt kavaj. Det blev faktiskt riktigt bra. 

Hade egentligen en lektion idag men då jag inte mådde alltför bra imorse (eller större delen av dagen) så valde jag att stanna hemma istället. Min laktosintoleranta mage sa ifrån efter chokladen jag åt igår.. Brukar inte bli några större problem men nu antar jag att han hade fått nog.

Dessutom var vi iväg och skulle köpa min lilla systers ödla idag. Vi bestämde oss dock för att bara köpa tillbehör och göra iordning hennes terrarie under helgen så allt var klart direkt när vi köpa ödlan istället. Dessutom kan det vara dumt att ha en lite nyköpt ödla här hemma när vi får en massa gäster imorgon. Hon ska köpa en skäggagam som inte är större än 5 cm. Vi fick titta på den idag och det är en as frän liten grej måste jag säga. Så hennes terrarie har då också gjort i ordning idag.

Nu ska jag se en film eller två och sen lägga mig och sova. Blir en stor dag imorgon och jag ser fram emot den.

Trevlig helg på er!

_Geccod

Torsdagseftermiddag

Hellu,

Sitter på sista lektionen nu, programmering. Snart kommer troligtvis läraren att stänga av internet och det är nog lika bra så att man får någonting gjort. Ja, vi har inte börjat riktigt än utan han går runt och delar ut provet som vi gjorde i tisdags. Jag blev godkänd!

Efter skolan blir det nog en promenad till djuraffären för att köpa ny sand till terrariet med ödlorna där hemma. Sen ner till körskolan och boka in ytterligare några körlektioner, teoriprov samt uppkörning. Därefter hem och sen är det väl dags att åka ner till körskolan igen för att köra. Ska bli kul.

Läste för övrigt klart den fjärde och bästa samt troligtvis den sista boken i Twilight-serien inatt. Rekommenderas starkt till.. alla. Nej, men det är en bra ungdomsbok och gillar man Harry Potter böckerna tror jag faktiskt man gillar dessa. Lite övernaturliga och spännande helt enkelt.

Yep, hej så länge!

_Geccod

Wow, jag rörde på mig.

Bajs. Igår lyckades jag få tag på den fjärde och sista boken i Twilight serien. Ska försöka läsa klart den så fort som möjligt så jag kan återgå till mitt normala, tråkiga, deprimerande liv igen. Vissa böcker blir verkligen ett beroende, tar över ens liv totalt. Not good.

Igår var jag på cirkusen och jobbade en timme som jongleringstränare. Därefter tränade för en gångs skull lite akrobatik under den halvtimmen som jag hade på mig innan min mor kom för att skjutsa hem mig. Trodde det skulle vara skönt att röra lite på sig då jag faktiskt inte har tränat ordentligt sen jag var och gymmade någon gång i början av februari tror jag.. Kan hända att det var i januari till och med. Hur som helst så var det sjukligt längesen jag tränade och det var alltså dags. Fastän jag bara tränade en halvtimme så var jag as trött efteråt och orkade (tråkigt nog) inte plugga till provet som vi hade idag.

Det var visserligen bara ett programmeringsprov och det gick väl någorlunda bra. Eller.. Jag hoppas på det bästa men räknar med det sämsta, som vanligt.

Suck..

Vi laddade upp för värsta kvällen framför tv:n. Åkte till Coop för att köpa ingredienserna och sedan hem för att tillaga vår pizza, hälla upp chipsen och läsken och sen sätta oss och jäsa framför Simpsons, Robinson och kanske senare Saw IV. Självklart så glömde jag att ta min allergimedicin innan jag åkte dit och fick därför en allergichock ifrån hundarna som finns på nedervåningen. Ibland blir det värre än andra gånger och ikväll var en sån kväll.

Jag fick gå hem och nu sitter jag här.. ensam. Ska nog slå på en film snart och sätta mig och jäsa och knarka allergimedicin resten av kvällen. Typiskt. :P

_Geccod

Eclipse

Då har jag även läst klart den tredje boken i Twilight-serien vars svenska titel är så tjejig att jag skäms lite över att jag ens har läst den. Dess original titel är Eclipse. Jag började på den i torsdags kväll och måste ha spenderat lite mer än 12 timmar med den sedan dess skulle jag tro. Streckläsning for the win!

Då det blev streckläsning så kanske ni redan har listat ut att jag tyckte om den. Däremot är jag tveksam till om den var bättre till den andra boken men den var defintivt bättre än den första. Förra helgen såg jag även filmen som baseras på den första boken. Jag hade inga störra förväntningar på den då jag vet att det är svårt att lyckas få en film nästintill lika bra som dess bok och enda undantaget för det som jag varit med om är Sagan om Ringen trilogin. Detsamma gällde alltså denna film, även om den helt klart var en bra film. Men inte bra i jämförelse med boken.

Ikväll ska jag och Lovisa åka hem till Mac för att spendera kvällen tillsammans med pizzabakning och Robinson premiär. Får se om den där dokusåpan som man alltid såg som liten fortfarande är något att ha.

_Geccod


Jag har en känsla av att personen här ovan är en av de större anledningarna
till den stora hypen som den första filmen i Twilight-serien medförde.

En tuff torsdag.

Hej!

Då var dagen över och jag är villig att säga att den faktiskt 'äntligen' är över. Imorse fick jag ställa klockan på 07.30 för att stiga upp och göra mig i ordning då Mac skulle komma om en timme. Han kom och hämtade mig och vi åkte till cirkusen för att packa släpan inför dagens scenshow på det nyinvigda Lekhuset. Dagens scenshow bestod av mingel och vi var bara 3 artister som kunde närvara (jag, Mac och Lovisa) men det gick riktigt bra ändå. Vi började vid klockan tio och minglade runt bland hyller fulla av leksaker och emellan kunderna som strosade runt. Jag jonglerade med bollar och jag måste säga att mingelshower som dessa är riktigt bra träning.

Det som gäller är helt enkelt att gå runt bland folket och helt enkelt jonglera, och se glad ut förstås. Betydligt roligare än att bara stå själv på träningen och jonglera då man nu får en viss variation i "träningen" när man blir mer säker på det hela. Visserligen är det dumt att försöka sig på svårare trick när man är ute då man oftast tappar en hel del men hinner ändå bli betydligt mer säker på grunderna. Vi körde på fram till klockan ett då vi bestämde oss för att ta lunch på nya Maxihuset som jag inte kände igen för fem öre.

Jag åkte hem vid klockan tre för att duscha och göra mig klar till körlektionen. Dock hann jag varken duscha eller ta på mig nya kläder då jag lyckades sova bort den där timmen emellan och kom nästan försent till körlektionen. Jag var trött.

De andra två minglade på i ytterligare tre timmar och samtidigt som det var skönt att komma därifrån så tyckte jag synd om dem som behövde stå kvar så länge. Det blir trots allt väldigt långtråkigt efter ett tag.

Körlektionen idag gick super och jag körde inne i City för första gången. Ska köra några lektioner till inne i stan och därefter är det ut på lands- och motorväg sen är jag i stort sett klar. Dock så behöver jag boka in fler lektioner innan dess, tyvärr. Nackdelen med att inte ha kört så mycket hemma.

Nu ska jag lägga mig och jäsa i sängen med ett glas cola och min nyinköpa bok som jag inte har hunnit börja på ännu.

Vänliga hälsningar,
Dylan


Våren är här säger många. Det har trots allt varit plus grader och
solsken flera dagar i rad nu. Personligen vill jag inte hoppas för mycket
och är övertygad om att det inte kommer dröja länge innan
det ser ut som på bilden ovan, tagen förra vintern.


Boken är kommen!

Idag är den första av veckans två studiedagar. Klockan börjar närma sig två och om lika många timmar ska jag möta upp Jocke någonstans. Tanken är att jag innan dess ska ha pluggat också men ändå sitter jag här nyduschad framför bloggen.

Med posten idag anlände min nybeställda bok "Ljudet av ditt hjärta" som jag har sett fram emot att börja läsa sedan jag läste ut den andra boken i serien under torsdagskvällen förra veckan. Beställde den via CDON.com och fick det även fraktfritt samt 40 kr billigare än i stans bokhandelsaffärer. Grymt smidigt att kunna beställa det via nätet för ett billigare pris när man har så ont om pengar som jag har just nu. Har fått offra både en och annan cola, fest och filmkväll för att ha råd med den här boken. Fast jag tror jag kan hålla mig utan det i två veckor till. Eller det kändes så när jag beställde boken i alla fall.

Här om dagen lämnade jag in min "projektanmälning" inför mitt tredje år i gymnasiet. "Projekt" är en kurs på 100p som de flesta teoretiskalinjerna på gymnasiet har under sitt tredje år. Tanken är att man ensam eller med flera ska göra ett projekt som helst ska ha med inriktningen på sin linje att göra. Jag och min gode vän Albin lämnade in vår anmälan och tanken är att vi ska bygga upp en sorts community/samlingsplats för fans av diverse popoulära tv-serier. Vi blev så hypade av idén att vi helst skulle vilja börja med det med en gång men vi måste tyvärr vänta in att kursen börjar i höst. Hoppas bara vi är lika hypade på det då som vi är nu med tanke på att vi har stora planer för det hela. Man kan se det som en grov utbyggnad och utbredning av min Lost blogg eller snarare som att min Lost blogg blir en utbyggnad av vårt projekt.

Ja, ni får förhoppningsvis se det hela senare i höst.

Peace out!

Dylan


Solen skiner idag!

När jag hör din röst

Dagens enda lektion är över och nu är det alltså äntligen helg. Igår blev det varken något bloggande eller någon träning. Jag hade egentligen tänkt att träna men då jag kände mig så trött och aningens illa mående så hoppade jag över det. Istället lade jag mig i sängen för att läsa litegrann ur boken "När jag hör din röst" (New Moon), den andra boken i Twilight-serien. Läste klart den första för drygt en eller två veckor sedan. Visst, den tyckte jag faktiskt var bra, helt klart. Men inte så överdrivet bra som typ Harry Potter som den har jämnförts med väldigt mycket. Men som sagt, det var en bra bok. Jag satte därför igång lite lätt med den andra boken i måndags och har läst lite under kvällarna nu i veckan. Den blev bättre och bättre och igår råkade jag läsa klart den efter drygt 7 timmar. Jag var totalt fast vid den igår kväll. Haha!

Den var med andra ord mycket bättre än den första boken då den innehöll mycket mer spänning, mysterier och mindre trims-trams mellan de två turtur-duvorna Bella och Edward. Den första boken lade en bra grund för den här uppföljaren och samtidigt har den andra boken öppnat upp för ytterligare en spännande uppföljare som jag ska börja läsa nu i helgen hade jag tänkt.

Ska försöka se filmen i helgen också. Då det faktiskt blev så mycket hysteri (främst bland alla tjejer men även bland killar) kring den här filmen och böckerna nu innan jul så hade jag bestämt mig för att se vad det är för något. Har läst böckerna nu och ser fram emot filmen som jag inte vill ha för starka förhoppningar på då jag vet hur dåliga både Harry Potter och Eragon blev på film jämnfört med böckerna som de baserats på. Ja, vi får se vad jag har att säga efter filmen.

Idag fyller min kära mor år och vi ska då fira henne såklart. Några bekanata kommer förbi hit ikväll och min moster är redan här nu. Har inte sett henne på länge och det var ännu längre tid sedan jag sett henne gå då hon var med om en svår olycka i en buss där hon krossade ena knät och bröt handleden. Hon ser ut att må mycket bättre nu, vilket är kul.

Trevlig helg på er!

_DylanEn väldigt bra bok!

Why so serious?

Då min kamera dog igår och eftersom det har blivit rätt mörkt så kan jag inte visa er någon bild på det, men snön ligger kvar även idag i alla fall. Vilket var vad jag ville visa er.

Idag har jag inget prov att plugga till och slipper med andra ord att sitta hemma med ångest för en gångs skulle. Egentligen är det under dessa dagar som jag borde ta igen sånt som jag har missat och egentligen behöver plugga på, men det gör jag imorgon istället.

Sitter för tillfället hemma hos min gode vän Joakim. Vi ska väl ta en promenad till Netto här i Eneby om en stund och sen ska vi hem och svulla chips (popcorn för Jockes skull) samt cola framför The Dark Knight som vi tänkt se.


Joker, förmodligen världens skönaste karaktär. Ever.Honungsmjölk?

Att säga att jag har försök plugga hela eftermiddagen och kvällen vore fel. Däremot har jag försökt att försöka sätta mig och plugga. Det har inte riktigt blivit så mycket plugg som jag egentligen hoppats och behövt. Har ett sjuuukt ovärt prov i engelskan imorgon. Vi ska nämligen kunna 13 brittiska författares namn, födelsedatum samt vad de skrivit och vad ders verk handlade om.

Jag är seriöst glad om jag ens kommer ihåg namnen på alla författare imorgon.

Nu är jag i alla fall tillbaka och fastän jag sa att jag skulle försöka så ramlade jag in på pluggandet direkt ändå. Anledningen till detta inlägg var att berätta om min nya upptäckt. Nämligen varm mjölk med honung. Som den fantasyboksfantast jag är så har jag ofta läst om folk i böckerna som har druckit mjölk med honung. Jag har länge undrat hur fasen det smakar och om det är verkligen är gott?

Det är ungefär som en ostsmörgås med apelsinmarmelad på. Det tog väldigt lång tid (flera år) innan jag faktiskt gav mig på att testa det och nu är det svårt att låta bli när de rätta ingredienserna står på bordet. Samma sak gäller alltså mjölk med honung. En sån sak som jag inte heller har provat på förrän nu och det är, liksom ostmarmeladmackan, en apperetiff som inte är särskilt vanlig.

Nu förstår jag att ni sitter och vrider er av nyfikenhet på hur honungsmjölk smakar. Inte sant? Helt ärligt så måste jag berätta att det faktiskt smakar som.. Honung i mjölk. Det är ingen speciell smak. Inte som kanel med socker eller låt säga en ny blandad smoothie som bildar en helt ny smak när ingredienserna blandas. Utan det är snarare en god blandning av två smaker.

Japp. Varm mjök med en tesked honung, prova det när du har tillfälle. Hade inte min knappt använda digitalkamera säckat ihop så hade ni fått en riktigt bra bild på det. Istället bjuder jag på en Kamikaze Kanin. Godnatt.

I övrigt så passerade jag 18.000 lyssnade låtar idag på Last.FM. Har lyssnat på så många låtar sedan jag ställde om min räknare den 23 april förra året. I genomsnitt 49 låtar om dagen hittils.


Svensk vinter


Oh noes! It's coming back, I tells ya!

Det har snöat hela eftermiddagen och det här är resultatet. Förhoppningsvis kommer det lilla som lyckats hålla sig fast på marken att smälta bort under morgondagen. Vi får hoppas på det.

Som vanligt så ligger jag så grymt mycket efter i min pluggplanering och som vanligt har jag inte någonting bättre att skriva om än plugget eller snön. Återkommer med ett bättre ämne till nästa uppdatering. Jag lovar inget, men jag ska försöka åtminstonde.

Slask!Fallen snö!

Ännu en gång har snön fallit i stan och ännu en gång har den smält bort. Förra veckan hade vi ett ganska stort snöfall och marken var täckt med ett centimeter tjock lager av snö, lite mer kanske. Dagen efter smällte det lyckligtvis bort och livet återgick till det vanliga, torra, kalla vädret. Och igår hände samma sak och nu är snön nästintill bort smält igen.

Se där, nu har jag lyckats säga samma sak på två olika vis inom loppet (längden?) av fyra rader. Ballt.

Började dagen med en, som vanligt, riktigt ovärd engelska lektion där vi såg på en film som i stort sett ingen såg på. Eller jag såg den då inte eftersom jag var fullt upptagen med att sova eller se på Family Guy. iPod FTW! Därefter hade vi liksom varje måndag en fet håltimme till efter lunch och varje vecka ställer man samma fråga till sig själv; varför gick jag ens upp imorse?

Det positiva med denna morgon var hur som helst att jag för en gångs skull kom i tid till skolan och att jag lyckades dra med mig Simon till ytterligare en frukost på den Gyllene Måsen. Gött!

Nu ska jag strax bege mig till cirkusen och försöka hinna träna litegrann innan jag börjar jobba och förhoppningvis kan jag träna lite efteråt också. Det har blivit alldeles för lite jonglering på senaste tiden och det gick inte särskilt bra i lördags som var första gångan på länge som jag jonglerade.

Hash!

Ny design!

Nu är jag äntligen nöjd med min design. Har pillat lite på den under natten samt nu under den tidigare eftermiddagen och sena förmiddagen. Förhoppningsvis så kommer jag kunna hålla mig borta ifrån "Design"-avdelningen i bloggen för åtminstonde ett tag framöver.

Och jag har en ganska stark känsla av att bloggen ser bäst ut i  webbläsaren Mozilla Firefox, ett bra alternativ till Internet Explorer.

Just so you know..

Melodifestivals-yra

Kvällen hemma hos Mac igår blev riktigt lyckad. Igår när jag skulle ner och möte Hubbe på spårvagnen så var jag försent ute och han fick hoppa av den vid nästa hållplats så vi kunde promenera dit tillsammans. Det var ju rätt kul det med och vädret var rätt sjysst ändå.

Vi skulle som sagt se "Melodifestivalen Andra Chansen" som faktiskt höll till i Norrköping igår, fast vi såg det på TV. Tills det startade hade vi 2 timmar att fördriva tiden så vi åkte ut till Coop Forum för att köpa snacks för att sen bege oss till någon pizzeria att äta på. Men väl på Coop så fastnade vi vid Taco hyllan och det slutade med andra ord med en Tacokväll framför Melodifestivalen.

Bidragen var inte särskilt bra och jag har ingen aning om hur de varit i övriga deltävlingar så jag valt att bannlysa allt vad melodifestival heter fram till igår kväll. Haha, Marcus satt och bad till Gud att Amy Diamond skulle gå vidare, fast så blev det inte riktigt tyvärr.Att Melodifestivalen skulle hålla till i Norrköping har varit väldigt svårt att undgå om man bor här. Nere i stan har de gjort i ordning väldigt mycket under veckan men dekorationer och liknande, samt att flertalet restauranger har haft så kallade "melodifestivalsmenyer" för att inte tala om all reklam som har synts till både hemma på köksbordet i tidningar och ute på skyltar och liknande.

Jag har till och med sett anställda personer gå runt och plocka skräp på trottoaren och i buskar för att stan ska se så bra ut som möjligt nu inför helgen. Hela veckan har varit ett enda stort event med uppträdanden nere på stan. Skönt att det är över.

Nu ska jag snart hoppa ner i duschen och sen ska jag försöka plugga lite. Den här veckan har vi lyckligtvis inga prov i skolan.

_Dylan

Just det, så här ser min blogg ut då jag först skapad en ny design, lagt in den och sen blivit sjukt missnöjd och tagit bort den för att snabbt hitta en tillfällig lösning tills vidare.


Pokerface - Lady Gaga


Pokerface - Lady Gaga

För dig med Spotify

Jag varken orkar eller tänker förklara mig till varför jag rådiggar den här låten. Genom att gilla denna så bryter jag både min "image" och mitt outtalade löfte** till att bara älska det allra råaste av death metal och inget annat. Men hey, shit happens.

** Notera att jag aldrig någonsin har haft ett sånt löfte och att jag var högst ironisk.

Filmkvällar

Under de senaste dagarna har det lyckats bli väldigt mycket filmtittande. Vilket förstås är ett ganska soft tidsfördriv, eller underhållning kanske man borde kalla det? Var en sväng på Media Markt här om dagen där jag hittade den senaste Rambo filmen för blott 50kr. Ett garanterat köp då jag faktiskt bara hade 50 kronor kvar på mitt presentkort och jag har länge velat fullborda min Rambo filmsamling. Därför såg jag den filmen i torsdags och det är en rätt sjysst actionrulle om dock väldigt sorglig och hemsk på sina ställen. Sist jag såg den var på bio för ett år sedan.

Igår kväll blev det till att se Transformers som jag fick i julklapp under julen 07. Tyckte den var så jäkla grym så jag såg den tre gånger efter det att jag fått den och den där tredje gången var jag bara trött på filmen. Jag hade med andra ord översett den. Så nu efter att ha hållt mig undan filmen i ett år så tyckte jag det var dags igen och den var minst lika bra som första gången jag såg den. Även den bjuder på riktigt härliga actionscener med stora specialleffekter. Ska ses med bra bild och ett sjysst ljud.  Ser fram emot uppföljaren som släpps i sommar.

Imorse såg jag på Star Wars Episode 1: The Phantom Menace. Den såg jag för drygt ett år sedan och jag var väl sugen på att se den igen även om jag såhär i efterhand kanske skulle ha väntat typ ett halvår med att se den. Jag försöker att inte "överse" mina filmer som ni kanske förstår och Star Wars är verkligen en serie man inte vill förstöra.

Ja, det var väl det.

Nu väntar jag på att Hubbe ska ringa så jag kan rusa ner och hoppa på samma spårvagn som honom och därefter tänkte vi rulla bort och våldgästa Mac. Jag och Hubbe har försökt boka en tid med honom sedan årsskiftet men har inte lyckats förrän nu. Och som ni alla vet så är det lördag. När det är lördag och Melodifestivalen visas är det lika svårt att skilja Marcus ifrån tv:n som att skilja ett alko ifrån en öl. Han är besatt.

Men jag och Hubbe tyckte det var värt att offra en kväll framför skitmelodifestivalen för att faktiskt kunna träffas för en gångs skull.

_Geccod

Jag och Darin

Jag har många gånger fått höra kommentarer som "Du är lika någon, men jag kommer inte på vem" och "Shit, vad du är lik Darin" och liknande. Bara de senaste veckorna har jag fått höra det allt oftare än förut.

För drygt 2-3 veckor sen var jag och några kompisar och käkade pizza på en längre lunchrast i skolan. Bredvis oss sitter tre unga män och äter. Helt plötsligt får jag höra "Fan vad lik Darin du är". Jag hörde det men reagerade inte först utan satt och tittade ut genom fönstret. När jag reagerade på vad han sa så vände jag mig om och insåg att de alla tre satt och kollade på mig. Hans kompisar instämde och trodde att det faktiskt var Darin som satt och åt först. Jag skrattade lite och han sa att jag skulle ta det som en komplimang då han såg det som positivt.

Under december månad hade jag min första körlektion. Rätt som det är så frågar min körskolelärare om jag vet vem jag är lik? Jag svarar självklart Darin, vilket var rätt. Även han berättade hur lik jag var honom och höll till och med på att säga Darin och inte Dylan när han skulle be mig svänga in någonstans. "Bra, också svänger du in här Dar.. Ehm.. Dylan." Han har typ påminnt mig om det några gånger efter det och till och med berättat för sin flickvän om sin körelev som är as lik Darin.

När vi började skolan i höstas så sa en ny tjej i klassen att jag var lik någon men kom inte på vem. Jag sa att jag visste vem det var men vägrade ju säga det. Det tog inte särskilt lång tid innan hon kom på vem jag var lik. Även min frisör har kallat mig både Bob Dylan eller Darin när jag varit där. Lite små kul faktiskt.

För två veckor sen på Team Träffen fick jag höra det igen och även frågan om jag får höra det ofta? Ja, det får jag.

_Dylan


Jag måste säga att jag faktiskt ser en viss likhet på den här bilden. Min kamera vägrar fungera och om den skulle göra det så skulle jag nog inte lyckas få till någon bra egobild att jämföra med ändå, tyvärr.

Uppdateringen of my life.

Hej,

Nu har jag verkligen inte skrivit på länge. Har haft mycket i skolan och när jag väl lyckas ägna tankarna på annat än skolan så har bloggen inte riktigt blivit prioriterat, som ni säkert har sett.

I måndags åkte jag till cirkusen och jobbade en timme och därefter var det tränarmöte. Vi pratade mycket om årets föreställningar och hur de kommer vara upplagda. Jag insåg då hur lite jag har tränat de senaste veckorna på grund av plugget och hur jag faktiskt har saknat cirkusen utan att ha riktigt tänkt på det. Har haft så sjukt mycket i skolan att jag inte har orkat träna någonting. Innan julen så var jag på cirkusen flera dagar i veckan och tränade och nu när jag egentligen måste träna inför numret så har jag knappt tid.

Annars har så rullar väl sakerna på.. Möjligen lite sämre än vanligt. Igår började vi med vårt nya Individuella Val och jag har valt att ha Astronomi nu under den sista perioden. Jag tror det kan bli rätt kul. Det är ju trots allt ett stort och intressant ämne.

Fredagar kan komma att bli riktigt sköna nu. Egentligen har vi sovmorgon till kl.10.00 på fredagar. Då börjar vår lektion i Persondatorer. Men då det är en sån pass fri lektion så brukar vi få jobba hemma med det och jag kan alltså börja kl.13.20 på fredagar istället. Så i eftermiddag har jag en fet lektion i Astronomi innan helgen kan invigas. Misstänker att arbetet kan komma att bli ganska fritt även på den lektionen.


Det här ska jag lära mig i min nyvalda kurs, Astronomi.

Nu i veckan såg jag klart på första säsongen av Scrubs, som faktiskt var riktigt bra. Jag har bara sett enstaka program av serien framtill nu. Så nu har jag bara 6 säsonger till att se av serien. Rätt skönt att kunna komma hem efter skolan och jäsa framför ett avsnitt innan man sätter sig med plugget igen.

Började även se på första säsongen av Hem till Midgård efter att jag sett klart på Scrubs. Så jag ska se klart den säsongen av kiss-och-bajs-humor innan jag ger mig i kast med Scrubs igen. Även den serien är ganska (extremt) kul. Hehe, det säger kanske det mesta om min humor?

Have Fun!

Dylan

RSS 2.0