Jag och Darin

Jag har många gånger fått höra kommentarer som "Du är lika någon, men jag kommer inte på vem" och "Shit, vad du är lik Darin" och liknande. Bara de senaste veckorna har jag fått höra det allt oftare än förut.

För drygt 2-3 veckor sen var jag och några kompisar och käkade pizza på en längre lunchrast i skolan. Bredvis oss sitter tre unga män och äter. Helt plötsligt får jag höra "Fan vad lik Darin du är". Jag hörde det men reagerade inte först utan satt och tittade ut genom fönstret. När jag reagerade på vad han sa så vände jag mig om och insåg att de alla tre satt och kollade på mig. Hans kompisar instämde och trodde att det faktiskt var Darin som satt och åt först. Jag skrattade lite och han sa att jag skulle ta det som en komplimang då han såg det som positivt.

Under december månad hade jag min första körlektion. Rätt som det är så frågar min körskolelärare om jag vet vem jag är lik? Jag svarar självklart Darin, vilket var rätt. Även han berättade hur lik jag var honom och höll till och med på att säga Darin och inte Dylan när han skulle be mig svänga in någonstans. "Bra, också svänger du in här Dar.. Ehm.. Dylan." Han har typ påminnt mig om det några gånger efter det och till och med berättat för sin flickvän om sin körelev som är as lik Darin.

När vi började skolan i höstas så sa en ny tjej i klassen att jag var lik någon men kom inte på vem. Jag sa att jag visste vem det var men vägrade ju säga det. Det tog inte särskilt lång tid innan hon kom på vem jag var lik. Även min frisör har kallat mig både Bob Dylan eller Darin när jag varit där. Lite små kul faktiskt.

För två veckor sen på Team Träffen fick jag höra det igen och även frågan om jag får höra det ofta? Ja, det får jag.

_Dylan


Jag måste säga att jag faktiskt ser en viss likhet på den här bilden. Min kamera vägrar fungera och om den skulle göra det så skulle jag nog inte lyckas få till någon bra egobild att jämföra med ändå, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Eva Linder

Vet du? Jag har också alltid tänkt på hur lik du är Darin, men jag har aldrig sagt det till dig. Tror jag. Men lika är ni. Kanske ska du ta och tjäna pengar på "look a like":)Och ja, jag ska länka till några tidningar, alla är på engelska.

2009-03-07 @ 01:34:40
URL: http://evalinder.blogg.se/
Postat av: Eva Linder

Nu har jag länkat "Vår morgontidning".

2009-03-07 @ 02:56:48
URL: http://evalinder.blogg.se/
Postat av: pelle

Darin, är det du? ;P

2009-03-07 @ 11:14:22
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Sosso

Vännen..Sätt upp en bild på dej själv så folk verkligen se hur lika ni e...:PKramis

2009-03-08 @ 10:15:28
URL: http://lomia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hahah... det här är så sant, mamma sa det redan för nått år sedan ;)

2009-03-10 @ 12:55:20
URL: http://justdust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0