Att bränna pengar..

Hellu,

Ska strax stänga av dator för idag och återgå till läsandet. Läste klart andra halvan av tredje HP-boken igår. Det går verkligen inte att sluta läsa och jag misstänker att det kommer hålla på till jag läst ut den sista. Går i tankar om att börja skriva lite själv. Har ju inte blivit något sånt i sommar, men det beror mesta dels på att jag haft så jäkla mycket annat att göra.. Typ jobb.

Har inga ungar på eftermiddagen och istället åkte vi för att tömma en lastbil på rekvisita på cirkusen idag, så vi får betalt för eftermiddagarna ändå som tur är. Därefter åkte vi hem och sedan mötte jag Mac på Eneby Pizzeria där vi åt lite och snackade.

Yep, imorn är det jobb igen och sen till cirkusen för att städa. Det var prat om pizza till lunch imorgon också.. Ekonomin börjar dra åt sig lite nu mot slutet av sommaren. Tror jag har bränt några tusen kronor på dessa veckor, men det är väl ändå det som pengar är till för?

_Geccod

Skärblacka

Då var min näst sista sommarjobbsvecka påbörjad och om jag skulle orka sätta mig och räkna veckorna så misstänker jag att det inte är mycket kvar av sommarlovet. Som tur är så har jag inte orkat sätta mig och räkna ut det ännu.

Det är varmt. Alldeles för varmt. Har gått runt med min vattenflaska mest hela dagen egentligen.. Självklart har jag jobbat en del också, om även inte särskilt mycket. På förmiddagen tog Malin och Frida uppvärmingen och jag kunde då ta det lugnt och jonglera lite i skuggan i början, sen hjälpte jag ungarna med övningar som brygga och stå på händer med mera. Därefter åkte jag och Icka för att handla fika och efter att ha hittat bullar som alla tålde så åkte vi tillbaka och gjorde fika.

Efter fikapausen delade vi upp alla 25 ungar i tre grupper där de fick träna studsmatta, mänskliga pyramider samt lite jonglering. Efter 45 minuter var det dags för avslut och stretching och därefter lunch.

Jag och Icka sa att vi skulle ta uppvärmingen på eftermiddagen och till vår lycka så kom det bara två ungar som vi körde halvtid med istället. Det går knappt att träna någonting då ungarna är så få, i alla fall inte under särskilt lång tid. Ja, efter att ha plockat ihop studsmattan och de övriga mattorna under ett vattenkrig som resulterade i tre dyngsura tränare (Jag, Malin och Frida) samt en trasig saftbehållare så bar det av hemåt.

Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. En glass vore gott så det kanske blir en promenad ditåt och sedan hem för att läsa i trädgården eller något liknande.. Är fortfarande lite halvseg efter helgen som gått. Får berätta mer om den senare.

_Geccod

1 vecka, 1 dag

Har tyvärr inte skrivit något på över en vecka nu. Det har väl varit jobbigt nog med arbetet och värmen och att hålla koll på vad som händer under min fritid att jag inte orkat sätta mig och skrivit något. Det har blivit fest hela helgen nu och jag ska snart gå och lägga mig för att orka upp imorgon bitti då det bär av dtill Skräblacka för ännu en cirkusskola.

Skriver mer under veckan som kommer.

_Geccod

Läsarnatt

Näst sista dagen på min lediga vecka. Jag vaknade klocka 12.50, vilket jag tror är den längsta sovmorgon jag haft i sommar. Skönt men desto tuffare att ta sig upp på måndag och tisdag eftersom det är de första dagarna på jobbet nästa vecka.

Har precis ätit och funderar starkt på att dra till cirkusen och träna lite. Kommer nog inte träna imorgon och om jag inte tränar idag så kommer jag förmodligen inte ha tid eller ork att träna förrän på lördag igen.. eller det är sånt som märks.

Om ni undrar så blev det en läsarkväll inatt. Låg och läste till klockan tre imorse, vilket var rätt soft.

Sen ikväll funderar jag och Mac på att ta oss till cirkusen med lite mer folk och kanske spendera natten där, kanske.

_Geccod

Biokväll.

Godkväll,

Ja, kom hem ifrån bion för ett tag sen. Vi blev nästan tio minuter sena till biljett uthämtet och var säkra på att de hade avbokats, men det hade de som tur var inte. Det var massor med folk där, eftersom det var premiär ikväll. Strax innan vi gick in så hände en rätt kul sak. Jag tappade våra popcorn! Hehe, en stor jäkla popcornkartong hamnade ju på golvet och typ alla som stod där runtomkring började ju skratta. Både jag och Jocke blev precis knallröda i ansiktet och han var snabbt framme med kameran och fotade. Jag gick till kassan och berättade vad som hänt och fick ordet "Klantskalle" till svar ifrån en äldre kvinna i kassan, men hon var sjysst och fyllde på med popcorn och sopade dessutom upp efter mig. Hehe, kul.

Sen när vad väl skulle visa upp billjetterna så var vi tvugna att visa upp leg för att komma in. Jag frågade om vi inte såg ut som 17 år, eftersom det var vad vi svarade när han frågade om ålder. Till svar fick vi bara att han var tvungen att sköta sitt jobb. Rätt sjysst kille ändå.

Filmen i sig var faktiskt riktigt bra. Helt klart mer värd den tvåa som Moviezine gav den i betyg. Minst en trea eller fyra av fem skulle jag sätta. Ja, sjysst film som sagt.

Nu ska jag kanske lägga mig och läsa, se en film eller spela.. Det är sånt som märks. Imorgon ska jag träna och sen kanske sova över på cirkusen.

Godnatt.

_Geccod

Lyhörd lokal.

Hellu,

Kvällen igår var trevlig. Det började med minigolf med Mac och Maria sedan en ficka på McDonald's som var det enda stället som var öppet och därefter blev det film hemma hos Mac. En svensk film som faktiskt var riktigt sjysst. Kocken.

Idag hade jag tänkt att träna på cirkusen men eftersom jag var där igår senast så tänkte jag att jag kunde vara hemma och ta det lugnt idag istället och skuttar dit imorn istället. Det är lite irriterande, lokalen som jag tränar i är grymt stor, ett par tusen kvadratmeter. För att vara så stor och ha så pass tjocka betong väggar så är det ovanligt lyhört, men det är väl främst på grund av den feta ventilations systemet som finns där.

Är man där själv så hör man ju alltid en massa ljud så det låter som att det är folk i samma lokal fast de egentligen är i lokalen bredvid. Samtidigt är det lite skönt att höra radion ifrån lokalen bredivd då man vet att det faktiskt är lite folk där. Det jag tänkte komma till var att jag tog med mig musik igår men insåg att det knappt gick att jonglera med den.. Det blir automatiskt att man kör i takt till musiken och då tappar man lätt bollarna också blir det varmt. Ansträngande och jobbig med andra ord. Haha!

Ja.. Ikväll bär det av till biografen där jag ska se Hancock med Jocke. Det blir nog nice, fastän den inte har fått de bästa filmbetygen kanske.. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

_Geccod

Träna

Hej,

Vaknade runt halvt tolv tiden. Ångrade att jag stängde fönstret strax innan jag gick och lade mig inatt. Det var liksom varmt och svårt att andas nu imorse.. Stackars Olle och Gex som också bor här.

Inatt hörde jag en liten syrsa spela i terrariet. Jag lade ner den där kvällen innan med förhoppning om att de skulle hitta den och äta den utan min hjälp. De är så bortskämda annars att jag måset lägga den framför dem för att de ska ta sig ork att äta dem. Illa, jag vet. Hur som helst så åt de den inte utan den lilla stackarn har väl suttit där skräckslagen i nästan ett dygn. Efter att ha hittat den så lade jag den en bit ifrån Olle som såg den direk. Hon flög säker en decimeter emot den i ett hugg men lyckades bara få i sig ena bakbenet. Därefter vaknade Gex till liv som märkte att det var matdags och även hon var på den ett par gånger. De var som galna, fick känslan av att syrsan har stört dem ett tag nu och att de äntligen ville få tyst på krypet. Det slutade med att Gex svalde den i en munsbit.


Ödla med syrsa.

Ja.. Vaknade som sagt. Läste klart de sista sidorna i Harry Potter och fastnade självklart för den igen efter ett uppehåll på nästan två veckor. Nu har jag legat och läst bok två och är redan på över 50 sidor. Skönt att kunna fastna vid en bok sådär.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till cirkusen i några timmar för att jonglera. Ikväll ska jag träffa Maria och kanske Mac med. Det ska bli kul.

_Geccod

Staden

Hej!!!

Idag blev det ingen träning som jag planerat. Istället ringde Jocke och undrade om jag skulle med ner på stan, vilket jag tyckte lät roligt. Fast nissen skulle ju köpa ett par skor till sin fina sko samling. Förstår mig inte på det där.. Han har ju redan minst åtta par skor.. Men det var trevligt ändå.

Efter att vi kommit hem från stan så åkte jag och min mor ner på stan för att äta. Det är bara jag och hon hemma idag och imorgon, alla andra är bortresta. Det är lungt och skönt med andra ord. Vi gick och åt Sushi, första gången för mig. Det var helt okej faktiskt. Dock inte så där överdriver gott som alla säger. Då äter jag hellre en pizza eller ett mål på McDonalds.

Nu ikväll har jag inte gjort särskilt mycket. Spelade lite med Jocke över Xbox Live och sitter nu vid datorn och intervjuar en snubbe ifrån ett spelforum. Rätt kul faktiskt. Här har ni tidigare intervjuer.

Nu när jag är klar med intervjun ska jag nog sätta mig och spela lite. Imorgon vill jag iväg och träna igen, förhoppningsvis blir det så.

_Geccod



Tagen under gårdagens jongleringsträning.

Gårdagens planer..

..gick inte riktigt som planerat. Det jag tänkte göra var som sagt att duscha, hänga ut tvätten och sen dra till cirkusen. Istället för cirkusen så tänkte jag rulla förbi hos Mac där jag glömt min necessär i söndags och sen till cirkusen. När jag kom dit så började det spöregna och jag blev kvar där. Vi åt lite pizza och drog senare till Media Markt där jag inhandlade lite film och spel för närmare 900 kronor. Kändes rätt skönt fastän Mac tyckte jag var tokigt och blev ganska upprörd för att han aldrig ens skulle komma på tanken på att bränna pengar på något sånt.

Ja, jag blev som sagt fast hemma hos honom och vi tog senare en promendad och införde en ny punkt i vår historia. Nämligen "Uppsatsen". Vi har varit med om vissa saker som har påverkat oss båda en del och dessa händelser har vi (undermedvetet) döpt till Skatten, Dödsnatten, Diskussionen och slutligen Uppsatsen.

Nu tänkte jag ordna lite med Travian och sen kanske äta och ducha för att efter det rulla bort till cirkusen och träna.

Får se hur det går med det nu då.

_Geccod

Hemma igen!

Hellu,

Kom hem ifrån Gränna igår. Det var en bra vecka, som alltid eftersom det är en turnévecka med cirkusen. Så här efteråt känns det lite tomt.. Man har ju trots allt levt tillsammans med en massa kompisar och varit utomhus en hel vecka och nu är alla hemma igen. Ja, tomt som sagt. Men ändå skönt att vara hemma.

Planen för idag är att dra till cirkusen och träna. Jag tänkte jonglera lite, vet inte hur länge jag orkar men jag kör på ett tag.. Har ingen tid att passa direkt. Är ju ledig den här veckan så ska försöka träna en hel del jonglering, förhoppningsvis.

Nu bär det av mot duschen och sen ordna till mig och samt hänga ut tvätten innan jag drar.

_Geccod

Torsdag

Godkväll,

Ligger och läser lite nu. Har inte hunnit röra boken på hela den här veckan.. Bion igår, som faktiskt var väldigt bra. Uppföljaren till Narnia är mycket mörkare än sin föregångare fast jag är lite tveksam över om den är bättre eller inte. Men bra är den i alla fall, helt klart sevärd om jag säger så.

Har varit på stan med Jocke idag. Hann inte göra särskilt mycket på den timmen som vi var där innan det stängde. Jag köpte ett par byxor i alla fall. Ska ner och köpa ett par shorts imorgon och kanske en t-shirt eller två.

Snart är det dags för sommarens cirkusturné. Det ska bli riktigt kul!

_Geccod

Nyklippt.

Hellu,

Har varit och klippt mig nu. Jag blev rätt nöjd över resultatet ändå.. Kom dig och insåg att jag hade ingen aning om hur jag ville ha det. Jag förklarade hur jag hade det sist och frisören kom med lite förslag vilka var ganska bra. Det ser i stort sett ut som vanligt, lite kortare bara.


Ser ni duken på väggen? Jag ska se dem 12/11!!! :D

Har varit en ganska okej dag idag. Vi jobbar ju i en idrottshall nu så det blir lite segt att vara inomhus. Samtidigt är jag lite tacksam för det eftersom det var så oerhört varmt ute idag, men det kan vara skönt att vara ute också liksom. Man blir inte lika seg. Alexa var ju sjuk idag också, så Mac körde dit oss imorse och Mickis kom och hämtade oss i eftermiddags. Det funkade bra, varmt på vägen hem bara. Hehe.

Ska iväg på bio klockan nio ikväll med Mac, det blir till att se nya Narnia filmen som har premiär idag dessutom. Hade hoppats på att hinna se den första filmen igår, men jag var sjukt trött och kände att jag skulle må bättre idag om jag lade mig tidigt igår istället, vilket jag gjorde och kände mig. Däremot kommer det bli rätt så sent ikväll, bion slutar vid midnatt.

Fast sen kan man se det så att jag var uppe betydligt mycket senare förra veckan och kom upp i tid och orkade träna ungarna som vanligt.. Nästan.

Just det.. Träffade en gammal polare på spårvagnen när jag åkte ner. Hade typ inte träffat henne på två veckor om inte mer och när jag skulle hem så ringde hon igen. Antar att hon ville träffas då hennes killkompis hade blivit försenad, men hon frågade ändå inte eftersom jag var på spårvagnen på väg hem.. Antar jag. Vet inte men har svårt att sluta tänka på henne nu.. Kanske skulle ha hoppat av spårvagnen ändå.. Om det nu var det hon ville vill säga. Svårt.

_Geccod

RSS 2.0