Nytt konto.

Sitter och pular lite med mitt nya konto på Travian. Det är sjukt stort och kan kommer att kräva en del tid. Kul!

Mår fortfarande inte särskilt bra så jag stannar hemma imorgon. Förhoppningvis(?) kommer jag vara i ett tillräckligt bra skick så jag kan plugga hemma imorgon istället. Det behövs liksom..

Ska strax lägga mig nu, så godnatt på er!

_Geccod



Grattis syster!

Godeftermiddag!

Var påväg att skriva godmorgon först men upptäckte precis att klockan började närma sig typ stadig eftermiddag.

Har gått upp och grattat syster nu imorse som fyllde 15 år. Har blivit en del Travian och spelade lite Halo 3. Träffade en tysk snubbe online som jag satt och spelade med och pratade i en timme drygt. Coolt! Vi kom fram till att han var typ dubbelt så gammal som mig. Hehe, kul att det faktiskt finns äldre personer (än oss ungdomar då) som spelar tv-spel online.

Nu har jag precis duschat och ska väl göra mig iordning snabbt och sen gå ner och hjälpa till där nere. Har ingen aning om vilka som kommer förbi idag..

_Geccod


Jag som är L3kmaN ^^

En kopp te..

Har börjat få hosta, liksom mina systrar. Så jag micrade precis en kopp te som blev alldeles för varm.. Går inte ens att hålla i den utan att få smärre brännskador så den står här snällt bredvid mig och svalnar. Honungen var typiskt nog slut.. Det fick bli socker istället, förhoppningsvis så hjälper te't emot hostan.

Sitter och chattar i både Skype och MSN samtidigt som det spelas Travian och lyssnas på musik. Rätt så soft.

Ska väl gå och lägga mig så fort koppen har svalnat och jag fått i mig teet. Det börjar bli sent.. eller tidigt kanske?

_Geccod

Yo!

Yo!

Jag gillar den hälsningen. Ser rätt snygg ut och låter rätt bra.. Samtidigt känns den rätt så oallvarlig, typ tjoig. Typ.

Jocke kom förbi i eftermiddags vilket var trevlig. Det blev en del Halo 3 spelande, läskdrickande, biltittande på kungsgatan, filmtittande (SAW II) samt lite mer Halo 3 spelande.. Trevligt och kul.

Nu sitter jag mest och chattar samt lyssnar på musik där det för tillfället är bandet As I Lay Dying som spelas. Ja, ni kan ju kolla närmare på Last.FM för att se vad det är för skräp jag lyssnar på.

Har fortfarande ont i halsen, vilket är grymt irriterande och jobbigt.

Godnatt på er!

_Geccod

Lördag

Hellu,

Mår nog lite bättre idag, tror jag. Eller alltså jag är inte lika snuvig och det känns som att halsen är på bättringsvägen, så det var ingen grov förkylning i alla fall. Fast ändå tillräcklig för att man känner sig typ.. hängig. Orkar inte åka ner på stan idag och orkar inte plugga...

Imorgon fyller syster år och då vet i fasen hur mycket tid det blir över till att plugga. Måste verkligen göra det imorgon eftersom jag dels ligger efter en del och för att vi har vårt första Matteprov (!) på fredag. Usch.

Nu skriker de där nere.. Maaat!

_Geccod

Geccod Rekommenderar - Last.FM

Har skapat en ny kategori här på bloggen. Tycker det passar bra med en ny eftersom jag rensade bort några gamla igår kväll.

Last.FM är en musikcommunity där du skapar din användare och sedan laddar hem ett litet program som registrear all musik som du lyssnar på. Eller för att säga som det heter på Last.FM språket, den skrobblar din musik du lyssnar på. Med hjälp av den så kan både du själv och dina vänner se vad du lyssnar på för musik just nu, vad du lyssnade på för musik igår kväll, vilken musikgrupp som du lyssnat på mest den här veckan etc.

Förutom att se och lyssna på dina favoritartister så kan du även hitta musik som liknar den musik du lyssnar på och på så vis hitta en massa ny och bra musik som passar just dig och dessutom diskutera musik med folk som har samma smak som dig.

Jag är dagligen inne på den hemsidan och den är faktiskt riktigt kul. Notera att det är en internationell sida men som finns på svenska, så helst bör du ju skriva på engelska när du "hojtar" till någonstans.

Besök gärna min profil.

Ni hittar ju även min lilla Last.FM grej i spalten till höger. Den visar vilka band jag lyssnat på mest den senaste veckan.

_Geccod

Perioder

Nu känns det som att jag är inne i en blogg period igen. Läser en hel del bloggar och bloggar en del själv med för den delen. Det skiftar för ibland har jag varit dödstrött på bloggen och, som ni vet, inte ens orkat skriva på några dagar och nu är jag inne och skriver gärna flera gånger om dagen.

Tror det är hösten som närmar sig. Har knappt spelat något tv-spel under sommaren eller ens haft något större intresse för att läsa om spel de senaste veckorna.. Vet inte vad som flugit i mig men jag antar att intresset kommer tillbaka i samband med denna mörkare och kallare årstid som är på väg.

Nu ska jag ner och äta någonting.. Det lutar mot tonfisksalladen som vi åt till middag igår. Alltså resterna som blev kvar.

_Geccod

Förkyld..

Jag har liksom många andra drabbats av en jäkla förkylning. Den kom ifrån ingenstans.. Eller den kom snarare utan förvarning för jag gissar på att den kom ifrån någon av mina andra förkylda familjemedlemmar. Tror bara att mamma är den enda som inte blivit smittad ännu. Har ont i halsen och är snuvig.. Var med på de två första lektionerna imorse men åkte hem nu innan engelskan och missar även Skapande i Svenska som vi har i eftermiddag. Känner verkligen inte att jag orkar plugga när det är såhär.. Hade ju tänkt åka och köpa kläder som börjar bli ganska akut dessutom.. Men det får tas när jag mår bättre det med.

_Geccod

Sommarplaner. (pt.2)

Hellu,

Har gått och tänkt på det här blogginlägget i snart två veckor men har jämnt och ständigt glömt bort det för att lagom komma på det typ tidigt på morgonen när man varit i skolan så man lagom hinner glömma det under dagen.. Nu har jag i alla fall äntligen kommit ihåg det.. Nämligen att göra en liten fortsättning på mitt sommarinlägg där jag skrev om planerna som jag hade inför sommaren och nu när den börjar närma sig sitt slut så tycker jag att det känns bra med det här inlägget.

Listan som jag skrev i somras var alltså följande:

  • Jobba på cirkusskola, fem veckor.
  • Träna jonglering som en tok, förhoppningsvis.
  • Springa som en tok. Nej, inte riktigt.. Fast jag ska börja jogga i alla fall.
  • Skriva. Jag har typ planerat sedan i vintras att jag ska sätta mig och skriva i sommar. En novell eller två vore kul.
  • Cirkusturné! Det är typ en av de bättre tiderna på året. Som julafton ungefär, fast bättre.
  • Film. I sommar blir jag stammis på Filmstaden. Väldigt mycket bra film som kommer.
  • Läsa vill jag också göra, frågan är om man orkar?
Det som jag "failade" på var de följande:

  • Springa som en tok. Nej, inte riktigt.. Fast jag ska börja jogga i alla fall.
  • Skriva. Jag har typ planerat sedan i vintras att jag ska sätta mig och skriva i sommar. En novell eller två vore kul.
  • Träna jonglering som en tok, förhoppningsvis.
Okej, den sista tog jag med fastän jag tränade en del jonglering under sommaren, men inte riktigt som en tok, inte som jag hade tänkt. Springa.. Yeah, sure. Det var bara det vanliga snacket, som vanligt..
"Jag ska börja springa i sommar!"

Varpå man får svaret "Ja,ja.. Det är sånt man säger inför varje sommar, sånt som aldrig blir av."
Sen har man ju svarat "Ja, jag vet. Men den här gången är jag seriös. Jag ska fan i mig börja springa.."

Jag erkänner. Ett stort F som i Fail på mig på den punkten. Sen har jag inte skrivit någonting heller.. Men jag har ju förhoppningsvis hela livet på mig för det och jag hann lägga min sommartid på annat istället, jag ser det från den ljusa sidan.

Att jag faktiskt lyckades läsa en hel del var roligt. Läste ju klart andra boken i Eragon-serien samt de sju Harry Potter-böckerna. Visserligen var det ingen komplicerad läsning men det var i alla fall en jäkla massa (bra och rolig) läsning.

Yes, då var det här inlägget skrivet och jag ska nog återgå till resten av surfandet.. Kanske lyckas jag gräva fram Matteboken som jag planerat att göra den senaste 1,5 timmen nu.

_Geccod

Ren och skär smärta.

Shit.. Jag som trodde att jag hade träningsvärk igår, det är ingenting mot idag. Vaknade imorse och fick ta ett trappsteg i taget samtidigt som jag hände i räcket när jag skulle ner till duschen i källaren. Helvete. Idag är det främst i benen som det känns men sen även en hel del i övriga kroppen.. Kanske inte någonting i wristerna eller fötterna nu när jag känner efter. Aja, nu ska jag inte gnälla mer över det, men helvete säger jag bara..

Imorse hade jag som sagt Skapande Svenska och det var faktiskt helt okej. Typ bara en massa brudar, två killar mer än mig, men annars bara en massa tjejor. Trevligt. Men har fått en känsla av att man verkligen måste gå in för det här ämnet.. Det är rätt många som kan skriva bra och det sätter ju en hög ribba om jag säger så.

Bokade klipptid igår eller så var det i förrgår. Ja, jag har bokat en tid till nästa onsdag i alla fall. Ser förjävlig ut just nu.. Pinsamt.

Måste ner på stan imorgon och köpa kläder. Behöver massor med kläder. Träningskläder, vardagskläder, jacka och väska. Usch, jag gillar ju inte att köpa kläder heller. Grymt tråkigt ju.

_Geccod

Skapande Svenska

Är hemma sedan ett par timmar tillbaka.. Ordnar det sista på Travian nu och ska strax gå och lägga mig. Imorgon börjar jag klockan 08.00 på De Geer's gymnasiet där jag ska ha lektion i Skapande Svenska. Ska nog bli roligt.. Tror jag är den enda i klassen som har valt den kursen, så det blir en hel del nytt folk.

Godnatt.

_Geccod

Feel the pain..

Hellu,

Sitter hemma hos min Morbror och Moster nu. Åkte hit för att försöka plugga klart det som jag inte hunnit göra i Fysik samt Kemin, men det gick ganska så dåligt.. Förstod inte ett jota om jag säger så. Gillar det ordet.. jota. Tär är också ett rätt coolt ord. "Det tär på mig..". Hehe.

Yes, har käkat litegrann nu och tar det mest lugn. Jag är helt död i kroppen. Sprang 3km på 16:03 minuter imorse. Vilket i alla fall är ganska så godkänt. Men det visade sig att de inte satte betyg på dagens lilla spring promenad utan det här var bara ett s.k test. Usch.. När vi väl sätter betyg på springandet så ska jag nog inte träna kvällen innan. Har så sjukt mycket träningsvärk och det har varit ett rent helvete i slutet av varje lektion när man ska ställa sig upp. Smärta. Haha!

Yep. I Travian så ska jag ta över ett nytt konto nu. Ett konto som är 5000 invånare större än mitt nuvarande och har massor med byar samt en jättestor resursinkomst. Så det blir mycket mer att sköta men samtidigt mycket roligare, hoppas jag. Har aldrig spelat på ett konto som är så pass stort som mitt nuvarande ens.

_Geccod

Första träningen..

Är hemma ifrån träningen nu. Körde i två timmar och känner mig helt död i kroppen nu.. Ska ner och äta lite sedan gå lägga mig och sova.. Kanske ta ut Olle en stund först, om hon orkar.

Vi tränade Grabbakro som mest känns som en nybörjargrupp med tanke på att det hälften av oss (3st) kommer direkt ifrån en nybörjargrupp.. Nu är det verkligen bara jag och Petter som är de stora (2-3, kanske 4 huvuden högre än de andra). Segt. Sen tränade vi Trampett också och där var ju Lovisa med i och för sig, men annars är det ont om "kompisar" som är kvar i cirkusen. Riktigt tråkigt.

Imorgon bitti så är det idrott och då ska jag på något vis lyckas ta mig runt en sträcka på 3 km. Usch.. Seriöst, får se om jag ens kommer ur sängen imorgon.

_Geccod



Gammal bild ifrån en trampett-träning med dräkter.

Fubar

Tisdagar är totally fubar. Börjar dagen (visserligen med sovmorgon till kl10.00) med Fysik A och därefter är det lunch för att sedan börja med Matte. Fysiken idag var helt tok konstigt och det tog ett tag innan man förstod uppgiften.. Men när jag väl gjorde det så var lektionen slut. Läxa med andra ord. Matten var typ samma sak, men jag hann i alla fall göra några uppgifter där. Dock inte tillräckligt och jag ligger redan efter som en lite gris.

Efter att ha smällt hjärnan ordentligt under de två första lektionerna är det dags för webdesign. Som visserligen är väldigt roligt men där man tillslut känner sig helt Fubar efter att ha skrivit HTML koder som en liten tok, utan avbrott.

Hårda lektioner med andra ord. Även om jag hann klart med det vi skulle göra under sista lektionen så jag lyckades sluta 1,5tim tidigare. Vilket gav mig mer tid hemma innan träningen så jag både hinner blogga, spela Travian och äta.

Nu är det dags för ätning. På menyn står det ärtsoppa. Mums!

_Geccod

Btw, dagens ord är helt klart fubar. Det första som Simon sade efter första lektionen.

Måndag.

Då var det måndag igen. Blogghumöret kommer och går, liksom ni läsare även om jag misstänker att jag känner större delen av er.. kanske.

Har varit och tränat jonglering ikväll på cirkusen. Körde i drygt två timmar och det gick rätt så bra. Tränaren som var där (och höll i en annan grupp) gav mig massor med beröm så det kändes roligt. Ska verkligen satsa på jongleringen nu.

Annars händer inte särskilt mycket. Har den första schemalagda träningen imorgon och vi kör på i tre timmar. Kommer vara helt jäkla död efter det. På onsdag ska vi dessutom springa på idrotten. Den här gången måste jag gå in för det.. Hehe, gjorde inte det förra året när de tog tid och jag tror fasen inte att jag ens kom runt på G-tiden. Ja, men G eller VG bör jag kunna ordna då, fast det lär vara jobbigt.. Usch.

Ska väl se en film eller någonting sånt nu tänkte jag. Har en massa film som jag inte har orkat se ännu.

_Geccod

Kvällen..

http://Geccod.bilddagboken.se -Jag skriver mer imorgon.

Godnatt.

_Geccod

Avatar ikväll!

Slutade tidigt idag, men på schemat lyckades de ändå klämma in tre lektioner innan lunchen - vilket är döden.

Idag satte marknaden igång nere på stan. Ska väl ringa runt och se om det är något folk som har lust att åka ner. Det brukar vara riktigt nice där nere under den här veckan, man kan gå runt i timmar. En sak som är säker är i alla fall att vi ska se Avatar ikväll, vilket kommer att bli fett nice.

_Geccod


Avatar!!

Torsdag

Nu är jag hemma ifrån Fyrverkerierna igen. De var betydligt bättre idag måste jag säga. Lugn musik och det hela var lite harmonisk med inte alltför stora smällare hela tiden samtidigt som det var varma färger och bra variation med färger också, finalen kommer få ett högt betyg också.

Ska sätta mig och renskriva allting nu, sen ska jag lägga mig. Ja, mata tjejorna här bakom mig också. Olle ligger mest bara och jäser under en sten på senaste tiden. Hon måste vara fetmätt efter syrsorna som jag köpte förra veckan. Hehe, kul för hon är alltid framme annars och vill alltid komma upp. Stora syrsor.

Imorgon går vi i skolan till klockan 12:20, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller vem jag ska vara med. Det är marknad så jag antar att typ alla ska dit. En sak som är säker är i alla fall att vi ska se Avatar imorgon kväll. Jag kommer att hinna upp till Hörsalsparken efter fyrverkerierna, så det ska bli riktigt nice!

En annan sak som jag tänkte på. Strax innan fyrverkerierna gick igång så presenterade de oss i publijuryn vid namn. Det var coolt med tanke på att halva Norrköping förmodligen hörde det. Får se om någon säger något i plugget imorgon.

_Geccod

Mormor Sonja

Klockan 19.30 så ringde våra släktingar ifrån Stockholm och berättade att min gammelmormor, Mormor Sonja som vi kallade henne, hade dött. Hon blev 96 år gammal så hon har ju levt ett långt och av det jag har hört så hade hon ett väldigt spännande och bra liv också.

Hon hade varit dålig ända sedan förra året med lunginflammationer och hjärtinfarkter med mera, det blir väl så när man blir gammal oftast. Det var ändå coolt för hon var med på allting och väldigt klar i huvudet även under de här sista åren. Hon kom ner hit till Norrköping i vintras och firade både Julafton och Nyårsafton med oss, vilket såklart var riktigt kul med tanke på att vi inte träffats särskilt ofta under de senaste åren.



Ja, jag är glad över att vi åkte och hälsade på henne förra söndagen hemma hos henne uppe i Stockholm. Hon har ju varit sängliggandes de senaste veckorna och man har vetat att det snart var påväg, så det kom inte som en chock som med till exempel min Morbror i våras. Men det är ju självklart riktigt tråkigt och känns även en hel del. Jag åkte ju ner till stan bara en timme efteråt, när jag väl var nere så kändes det hel dumt egentligen.. Men jag tänkte väl inte så mycket precis.

20 augusti - 2008. På dagen fyra månader efter att min Morbror Micke gick bort. Förra veckan dog även min styvfars pappa nere i Frankrike.

Nej, det här har inte varit något bra år.


_Geccod


Fyrverkerier ikväll!

Sitter hemma hos min Morbror och Moster och filurar lite. Dricker kaffe, spelar Travian och snackar lite. Åkte direkt hit efter plugget idag, eller först stannade jag förbi på stan för att köpa lite skolsaker.

Jag köpte:

- 2st skriv/räkne-block
- 2st linjaler
- 1st paket med pennor
- 1st bläckpenna
Total Summa:
86kr

Kom just på att jag glömde köpa sudd.. Aja, det kostade en del men kändes inte särskilt mycket eftersom jag bara 5 minuter tidigare fick en smärre chock när jag kollade mitt saldo. Lönen efter sommaren har anlänt! (en bra shock alltså)
Ska som sagt lägga undan det mesta inför resan. Sen ska jag väl köpa lite kläder och så.. Känner att det behövs.

Skoldagen har för övrigt varit ganska kul. Känns helt okej att vara tillbaka igen och vi har lektioner de flesta andra Teknikare som valt en annan inriktning men Matte/Fysik (högskole)-inriktat. Så man är med samma folk som förra året. Eller det kanske är lite tidigt att förutsäga.. Jag kan återkomma om två veckor för att se om jag verkligen hänger med samma folk, kan ju hända att man lär känna lite nytt folk också. Ja, sånt som märks. Återkommer om 2 veckor för att se om vi är samma gäng som hänger ihop då.

Yes, ska snart bege mig hemåt för att äta lite och sedan bär det av ner till stan där det först är Eldshow på Strömmen kl21.30 och därefter är det dags för Fyrverkerier kl22.00, då jag ska bedöma!

Det här ska nog gå bra.

_Geccod


Augustifesten

Okej.. Jag överlevde skolstarten.

Det var inte alls så nervöst som förra året i alla fall. Nu kände man ändå folket, kom med en hel del gamla klasspolare. Fast det verkar som om vi är tre klasser som är sammanslagna till en. Eller vi är är snarare tre klasser med tre olika scheman och sen samma två mentorer. Det verkar så i alla fall.

Börjar imorgon kl08.10 med Idrott av alla jäkla ämnen. Har knappt rört på mig på hela sommaren, om man bortser från alla uppvärmningarna på jobbet. Nej, usch.. Jag gillar inte idrott. Sen så har vi lektioner fram till klockan 15.20 och det tidigaste dagen på schemat så slutar vi kl.15.00. Det suger.

Aja, man får låtsats att det är kul i alla fall.

En rolig nyhet som jag fick veta idag är att Avatar spelar i Norrköping under Augustifesten i veckan. Den dåliga nyheten är att de börjar kl.21:00  och jag vet inte när de slutar. Men jag hinner se dem ett tag i alla fall.

Just det.. Tror inte att jag har berättat för er om Fyrverkeri SM i Norrköping. Den håller på kl22.00 varje kväll mellan onsdag och lördag och jag ska sitta i Juryn för att bedömma dem. Tror det kommer gå bra, fastän jag aldrig har bedömt någon fyrverkerishow förut. Ja, så den dåliga nyheten med Avatar är att jag inte hinner se dem spela särskilt länge.

_Geccod

Skolstart

Yes, klockan 14.00 så börjar plugget igen. Jag är nervös. Hatar att börja skolan såhär.. Men det brukar gå över rätt så fort ändå. Det är lite segt för nu är det en ny klass man börjar i igen, alla har valt olika inriktningar. Som tur är så är det ändå rätt mycket folk från gamla klassen som har valt samma intriktning (datateknik, högskoleintriktat) så jag kommer nog att känna en hel del folk ändå.

Det kan hur som helst inte bli värre än förra året då jag började en helt ny skola med helt nytt folk. Kände till en början inte en kotte i klassen. Det om något är segt första veckan.

_Geccod

Snabbhelg.

Hellu,

Oj, nu har jag inte skrivit någonting sedan i fredags. Dessa två dagar har gått fort, eller det känns så efteråt i alla fall med tanke på att jag inte gjort särskilt mycket under dessa dagar.

Ikväll var jag hur som helst med Mac och vi bestämde oss för att hyra en film och sedan blev det en pizza på det hemma hos mig. Jag blev lite förvånad när han föreslog filmhyrning, vi har typ slutat med det eftersom han har hundrakronors-skulder på de flesta hyrfilmsställena här i stan.. Eller i alla fall på tre av dem. Hehe.

Föräldrarna kom hem idag. Det har faktiskt varit en skön föräldrafri vecka. Lugnt och det har knappt varit något tjafs mellan oss och maten har gått bra den med.

Yes, nu ska jag läsa (är på den sista HP-boken nu!) eller kanske se en film.

Godnatt på er!

_Geccod

Trött..

Har kommit hem, ätit, umgåtts med Olle, packat ur väskan och ska strax lägga mig och sova. Scenshown gick jättebra, även om det var en hel del stress och kaos bland oss artister (och föräldrar). Men allt gick bra som sagt.

Yes.. Är dyngtrött. Godnatt.

_Geccod

Mount Geccod

Ikväll har jag varit ute och klippt gräset. Det tog minst 1,5 timmar, förmodligen mer. Det var jobbigt även om jag är glad över att min Styvfarsa har köpt en ny gräsklippare. Den här går åtminstonde på el, till skillnad mot den andra som var "handdriven". Har skapat ett litet berg av gräs där ute, ska göra en flagga och sätta på toppen för att sedan döpa den till Mount Geccod. He..He... Får se vad jag ska göra av allt gräs sen. Min Styvfarsa ville att jag skulle slänga allt i komposten. Men den fyllde jag efter två tömningar av gräsklipparen. Fick tömma den ytterligare 10 gånger innan jag blev klar med allt.

Jag gjorde ju som sagt en muntlig lönerapport tidigare och min lön kommer hamna på någonting 5 siffrig, vilket är väldigt nice. Ja.. Jag ska ju som sagt spara till en Malaysia resa, men jag funderar på att köpa någonting mer också. En tv, bärbar dator eller en mobil vore inte helt fel. Men jag har faktiskt fastnat för inget mindre än iPod Touch. Eller en iPhone som är detsamma fast med telefon funktion.

Jag har ju redan en iPod Classic på 80gb och om jag köper en Toch så tror jag inte jag ska ha den på mer än 8 eller möjligtvis 16gb. Det som lockar mest med den är internet funktionen. Känns smidigt att ha med sig internet när man är borta och inte har tillgång till dator. Men vi får se..

Har ju ändrat lite på min design. Får se om jag kanske ordnar en ny banner till senare, nu får det se ut såhär ett tag.

_Geccod


Osäkert väder..

Hellu,

Idag händer det inte så mycket. Blev väckt av min arbetsgivare imorse (kl.10:00) och han fick då en muntlig lönerapport av mig, eftersom jag inte skickat in någon ännu. Hade tänkt att göra det idag men nu slipper jag ju sitta och skriva en. Det blir liksom en hel del att skriva ner om man har jobbat 178 timmar. Pengarna som jag får in nu efter sommaren lutar mot att bli min resekassa till Malaysia nästa höst. Jag, Mac och Hubbe tänkte åka och hälsa på familjen Linder då, förhoppningsvis.

Idag har det inte hänt så mycket som sagt. Jag läste klart Fenixordern och funderar starkt på att börja läsa nästa bok sen. Skönt att bara kunna vara, slippa stressa och bara ta det lugnt nu innan skolan börjar. Har haft mycket att göra de senaste veckorna.

Jag måste ju klippa gräsmattan också, men vädret känns osäker och det kommer lite små stänk då och då. Det går ju inte att klippa när det regnar ute direkt. Tror jag får gå upp skapligt och klippa den imorn. Ska ju träffa en polare runt lunch tiden imorgon också och sen på kvällen är det scenshow i Värmekyrkan där det är tänkt att jag bland annat ska agera levande skyltdocka.

_Geccod

Ärenden..

Jag kom iväg till Norrköpings Akvarier till slut. Fastnade framför datorn (Travian) och var dessutom tvungen att slänga i en tvätt innan jag skulle åka. Men jag rullade hur som helst iväg och köpte 20 syrsor. Kom hem för att lämna syrsorna och vila (att cykla är ju ansträngande liksom) och sen be Amy att hänga ut tvätten åt mig innan jag åkte till cirkusen.


Köpte massvis med syrsor (20st). Får se till att Olle och Gex äter upp dem fort
innan de äter upp varandra. Lätt hänt när de blir för många.


Kom till cirkusen vid klockan 17:30 och hanna åtminstonde träna en stund innan de andra kom. Det visade sig att det bara var en grupp som skulle träna där idag, (Salto, bestående av Moa och Johanna).. Det var tänkt att vara genrep inför scenshowen på fredag. Jag hade alltså ingenting där att göra.. Jäkla Mac som lurade dit mig. Fast egentligen gjorde det ju inte så mycket då jag faktiskt planerat att åka dit och träna i veckan.. Kanske gör det på lördag igen och lite seriösare om jag inte har något annat för mig.

Kom hem nu i alla fall och såg att lillsyrran faktiskt hade hängt upp kläderna men dock utan att använda klädnypor. Som tur var så hade de inte blåst ner på marken men de hade däremot hängt ute då det spöregnade..

Jag har tagit för givet att hon kan laga mat och hänga tvätt de här två dagarna. Segt. Får ta och lära henne hur man gör.

Imorgon vet jag inte vad som händer egentligen. Får se om jag kanske hittar på något kul.

_Geccod

Onsdagen

Yes, då är man uppe sedan en timme tillbaka. Det visade sig att jag egentligen inte behövde gå upp då de där attackerna bara var "fake-attacker", alltså bara en soldat. Visserligen så kunde de lika gärna ha bestått av 10 000 soldater och då hade det varit aningen jobbigare för min del..


Träning av bland annat jonglering med studsbollar.

Nu ska jag ner och rota fram lite frukost i köket och sen lägga mig och läsa en stund. Måste ner till stan och köpa mat åt Olle och Gex och senare ska jag till cirkusen för att jonglera några timmar och därefter är det träning inför Scenshowen på fredag.

Måste ringa Malin också. Hon fyllde ju år igår och jag gick och jag har gått och "retat" henne för att hon NÄSTAN glömde bort att ringa mig. Det här är ju pinsamt..

Hörs!

_Geccod

Bajs Travian!


Bilden ovan säger kanske inte mycket för er. Men för mig betyder det att jag måste ställa klockan på 08:50 imorgon bitti för att gå upp och skicka förstärkningar till byn som är under anfall. Usch vad jag hatar det där jäkla underbara spelet.
Hade det inte varit för det så hade jag gått och lagt mig för längesen.


_Geccod

Tisdag

Det har inte hänt särskilt mycket idag. Lyckades laga till pytt i pannan väldigt bra, att misslyckas med det vore rätt illa. Har inte gjort särskilt mycket annars.. Spelat Travian, sett på säsong 2 av Heroes och läst. Oj, vad jag har läst! Är fortfarande kvar i Harry Potter serien och har nått den femte boken nu. Det är väldigt bra böcker. Väldigt lättlästa som man bara plöjer igenom och samtidigt är de väldigt.. Vad ska man säga, gripande? Ja, de är bra helt enkelt. Ska nog ta och läsa något nytt efter HP-serien. Anledningen till att jag läser dem igen är egentligen för att kunna läsa den sjunde boken. Kan ju inte bara läsa den sjunde utan att ha läst de sex tidigare precis innan. Hehe.

Pratade med mamma tidigare. De var framme i Frankrike nu och resan hade gått bra. Anledningen till att de är där är för att min styvfarsas pappa har dött och det är begravning på onsdag, tre dagar efter att han gick bort - vilket är tradition där nere. Så resan kom väldigt plötsligt kan man säga.

Igår var jag också hemma och bara segade, om man bortser ifrån de två timmarna fram och tillbaka till Skavsta flygplats för att ordna ett snabbpass åt styvfarsan. Det är skönt att bara ta det lugnt, har ju knappt haft en ledig stund sedan förra lördagen på grund av allt jobb.

Ska hjälpa Amy med att laga mat sen (pomme och korv) och senare ikväll så kanske Mac tittar förbi. Ska bli kul!

_Geccod


Stal den här bilden ifrån Engvalls BDB. Det är på mitt och Mickis hotellrum
nere i Jönköping förra veckan. Tror vi satt och såg på Tenacious D.



Home Alone.

Har inte skrivit någonting sedan i fredags då jag kom hem. Tänkte norpa laptopen som vi turades om att underhålla våra byar med under lördagen och söndagsmorgonen och det blev väl inte särskilt mycket tid över när man väl fick lite tid framför den. Men det var faktiskt trevligt där uppe ändå. Mycket nytt och trevligt folk som man har lärt känna.

Innan vi åkte hem ifrån Stockholm så åkte vi och hälsade på min gammelmormor samt min Mormor som bor uppe hos henne nu för tiden. Förutom dem så var den massa andra släktingar där med och det var roligt att träffa de med.

Min Mor och Styvfar har rest bort så det är ganska så föräldra fritt här nu. Skönt för en gångs skulle men nackdelen är väl att man måste laga mat och tvätta och diska nu... Amy är minst så hon får ta skitjobben. Haha!

Nu ska jag väl ta och duscha, gör mig i ordning och sen laga mat. Vet inte vad som händer mer.. Kanske ska ringa Mac och se vad den nissen har för sig ikväll.

_Geccod

Hemma, för en stund.

Nu är jag hemma sedan lite mer än 3 timmar sedan. Kom hem och hälsade på familjen samt ödlorna som faktiskt verkade glada över att jag var tillbaka. Båda två lade sig ner på mig och bara softa i alla fall, vilket de inte gör i vanliga fall om jag tar upp dem. Kändes som det var så i alla fall.

Efter att jag kom hem så frågade jag Morsan om jag verkligen kunde åka till Stockholm imorgon.. Vilket hon såklart nekade till och sade att jag inte fick. Tjatade en hel del men fick henne inte på andra tankar så det blev till att ringa min Moster och berätta att de får åka upp dit utan mig istället. När jag berättade det så bad hon mig att ge luren till Morsan och deras samtal fick Morsan tydligen på andra tankar, för nu får jag åka dit.

De kommer och hämtar mig tidigt imorgon bitti, vid klockan sju. Visserligen bör det inte vara för jobbigt eftersom jag alltid gått upp vid den tiden de senaste veckorna, men det blir ändå till att lägga sig tidigt ikväll. Typ nu egentligen.

Har packat ur väskan samt packat min lilla väska med lite kläder och dessutom ställt fram tält, luftmaddrass och sovsäck i hallen. Vi kommer stanna där uppe i Stockholm till på söndag och under morgondagen kommer vi som jobbar i Travian Teamet att träffas och bara umgås mest hela dagen. Tror det blir kul och förmodligen kommer man att lära känna en hel del nytt folk.

Jag jobbar alltså som Supporter till ett webbläsarspel som kallas Travian och annat folk med samma eller liknande arbetsuppgifter som mig kommer alltså också komma dit imorgon. För att klarlägga det hela.

Förresten, jag glömde såklart att ta en bild på monster kaffe bryggaren. Men den var stor, läskigt och den gjorde fruktansvärt äckligt kaffe.. Eller så var det Mac som helt enkelt gjorde fel.

Nej, nu ska jag ordna det sista på datorn och gå och lägga mig.

Godnatt!

_Geccod

Sista arbetsdagen.

*jobbar*

Har precis gått igenom akrobatik/pyramidnumret med ungarna. Eftersom jag var sjuk igår så fick de andra tränarna göra nummer åt alla. Har gjort lite inhopp i numret nu men frågan är om inte någon av tjejerna ska ta min plats istället, de är mindre klumpiga. Haha!

Ja.. Höll i uppvärmningen idag i alla fall. Ska göra det i eftermiddag också. Mickis, Peyte (Elsa Engvall) och Mac var just och köpte bullar samt lunch åt oss. Det såg ut att bli pyttipanna. Gott!

Nu jobbar vi till klockan 11 då ungarna ska uppträda och därefter har vi lunch för att sedan börja jobba klockan 13 igen för att köra igång med eftermiddagsgruppen. När vi är klara med dem så är det storstädning samt packning som gäller. Vi ska ju trots allt hem till Norrköping idag!

Är fortfarande osäker på om jag vill till Stockholm imorgon. Det är ju faktiskt en sorts IRL-träff med mina kollegor.. Har inte haft särskilt stor kontakt med dem men det kanske man får efter helgen istället.

Ja, skriver kanske mer ikväll när jag kommer hem. Nu vill Mac att jag skulle provsmaka hans kaffe som han kokat i värsta über kaffekokaren. Jag tar en bild på den åt er.

_Geccod

PS.
Idag är min allra sista dag som sommarcirkuskoletränare!!! Äntligen klar efter 5 veckors hårt arbete. Skönt.

Livet i Jönköping

Hellu,

Befinner mig i Jönköping för tillfället och har gjort det sedan i söndagskväll. Här här nere och jobbar en vecka liksom jag var i Västervik och jobbade en vecka tidigare i somras. Skillnaden från Västervik är att Nissarna om skulle ordna en lägenhet åt oss på något vis lyckades glömma att göra det. Förs var det tänkt att vi skulle bo i en omöblerad lokal på luftmaddrass och sovsäck utan varken kök eller duch.. (hur kan de ens komma på tanken?). Så efter lite kravställande så fick vi två dubbelrum på ett väldigt fräsch hotell. Jag delar rum med Micks. Det är nice, men samtidigt vore det skönt med ett eget rum som jag hade i lägenheten i Västervik. Att kunna gå undan och vara lite för sig själv liksom.

Har stannat hemma idag då jag var allergisk hela dagen igår och dessutom kräktes igår kväll och mådde illa (av vilken anledning vet jag dock inte). Jag fick därför en sovmorgon till kl11 och låg sen och läste tills Mac ringde mig kl14, då han äntligen vaknade. Han kom ju ner hit till Jönköping igår kväll för att hälsa på oss, vilket såklart är väldigt trevligt. Efter att han ringt så tog vi en fika nere i foajen för att sedan gå ut och äta lunch.

Nackdelen med att bo på hotell är att vi MÅSTE äta ute för att få någon mat i oss. Jag trodde aldrig att jag skulle tröttna på att äta ute, men det har jag faktiskt gjort nu. Maten efter jobbet har bestått av McDonald's, Pizza och McDonald's. Jag har visserligen fått tre nya glas till min gröna McDonald's glas samling. Visserligen fick jag ett från Mickis, men ändå.. Det är illa.

Ja, nu vet ni väl hur läget ligger till. Det är en rätt soft vecka med inte allt för många ungar. Mina kollegor är förresten ovannämnda Mickis och sen Elsa och Elsa. Det är som sagt nice.

Vi åker hem imorgon och sen på lördag så kanske det bär av till Stockholm för Travian Team Träff. Om jag orkar alltså..

_Geccod

RSS 2.0