Budgeten

Lördagseftermiddag. Vad händer? Jag väntar på Jocke!

Ni vet såna där diagram med kurvor som går upp och ner? Mitt blogg kurva är på en maxpunkt nu. Alltså där uppe på toppen någonstans. Får se hur länge det varar.. Problemet nu är att jag inte har någonting att skriva om bara.

Just det. Ska sätta mig och göra en bugdet nu. Den här månaden ska fasen pengarna räcka.

_Geccod

Lördagmorgon.

Lördagsmorgon. Vad händer? Jag vet inte riktigt..

Vaknade för en stund sedan och har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska spendera denna morgon. Jag har träning idag kl13.00.. Får se om jag ska gå på den då jag fortfarande är lite tveksam. Efter det ska jag enligt planerna åka ner på stan med Jocke och typ kolla/köpa kläder. Jag är i behov av kläder känner jag men jag vet inte riktigt vad jag behöver köpa. Vet inte vad som är prio. 1 så att säga.

Ska hur som helst ner och plocka en kopp kaffe i köket nu. Sen ska jag antingen läsa eller spela.. Svårt val. Hehe!

_Geccod

Time long see no.

NU är det helg. Skönt. Den sista lektionen gick rätt bra, även om jag hade vissa svårigheter med min gruppkompis. Hehe, vi har rätt delade meningar om det mesta har jag upptäckt.

Om fem minuter lämnar spårvagnen Resecentrum och då är det alltså dags för mig att gå ut och försöka hoppa på den i farten. Typ. Nej, men jag ska hoppa på den och bege mig norrut(?) till Eneby för att hälsa på min gode vän Joakim som jag inte träffat på drygt 2 veckor nu tror jag. Long time no see.

_Geccod


Den här besten ska jag alltså hoppa på i farten? Don't think so..

Fredag

Äntligen är det fredag! Men skoldagen är tyvärr inte slut riktigt ännu.. Dagen började med en mattelektion där jag kom alldeles försent men som tur var så är vår lärare så yr så han märkte ingenting. Därefter hade vi Persondatorer. Läraren där är väldigt pratglad, hjälper oss mer än gärna och säger åt oss att hoppa över flera uppgifter som han känner är onödiga och därefter uppmanar oss till att gå på lunch. Klockrent!

Så nu hade vi en lunch rast på drygt 2 timmar och jag passade därför på att åka hem innan jag beger mig till Hagaskolan för att ha en 2,5 timmeslektion i "Tala inför Andra". Även där har vi en snäll lärare men jag har en känsla av att hon är ganska lätt att smöra för. Det verkar som det när man ser andra elever i alla fall. Hehe.

_Geccod

Ren och skär smärta! #2

Har redan skrivit ett eller fler inlägg om träningsvärk förut. Men nu är det allvarligt. Var som sagt och tränade här om dagen.. Vaknade igår med träningsvärk och hade jätteont. Imorse däremot.. Det här är inte träningsvärk. Det här är smärta. Haha! Mina kompisar hade förstås jättekul och passade på att typ peta på de ställena som jag hade ont samtidigt som jag skrek av smärta.

Har för övrigt börja läsa Boken med stort B. Den som alla talade om för några veckor sedan i bloggosfären. Kan ni gissa vilken? Hehe, jag pratar såklart om Stephanie Meyers bok; "Om jag kunde drömma". Boken till Twilight filmen som jag ännu ej har sett. Måste säga att det än så länge är en helt okej bok som jag ser fram emot att sätta mig med snart igen. Har bara läst drygt 100 sidor än så länge.

Nu ska jag se på Lost!

_Geccod


Yeah, right!



Citerar Moviezine:
"I oktober förra året avslöjade Joaquin Phoenix att han tänkte sluta som skådespelare och satsa på sin musikkarriär. Nu sägs Joaquin Phoenix plötsliga karriärsbyte vara en bluff.

– Det är en bluff. Jag tänker låtsas att få ett sammanbrott och byta karriär, och Casey (Affleck) ska filma det, avslöjade Phoenix till en källa till Entertainment Weekley.

Anledningen till att Joaquin Phoenix väljer att byta livsstil ska vara att han vill skoja både med media och skådespelare som tar sig själva på för stort allvar.

– Det är ett konstprojekt för honom. Han gör det fullt ut. Han har troligen sagt till sin representant att han slutar med skådespeleriet. Joaqin är väldigt smart. Det här är mycket medvetet gjort och han har full kontroll, säger en källa till Entertainment Weekley."


Vad trött jag blir. Antingen så är det hela en PR-kupp som Joaquin Phoenix bestämt att göra medvetet eller så har han bara ångrat sig och kommit på en ur usel ursäkt till varför han hävdade att aldrig göra film igen. Personligen tror jag på det sistnämnda. Kan han inte bara låtsats som ingenting och smyga sig in i filmindustrin som att ingenting hade hänt istället?

Den franska regissören Luc Besson sa för några år sedan att även han skulle sluta göra film. Det tog en månad eller så tills hans nästa filmprojekt var utannonserat. Jaja.. Nu har jag gett dem ännu mer uppmärksamhet.

Friluftsdag

Idag har vi haft friluftsdag. Egentligen hade jag tänkt att göra mest ingenting av dagen. Visserligen så har jag inte gjort särskilt mycket av dagen nu när jag tänker efter.. Men friluftat har jag i alla fall gjort.

En kompis lyckades dra med mig till gymmet som han brukar träna på, Worldclass. Det var rätt så kul och jag körde mycket armar, axlar och mage och är med andra ord helt död i halva kroppen. Men det var rätt kul ändå.

I övrigt händer det inte särskilt mycket. Ser fram emot fredag då studiebidraget ramlar in och jag äntligen har lite pengar igen. Har varit pengalös i drygt två veckor nu. Grymt segt måste jag säga. Så i helgen ska jag köpa lite kläder samt en VGA kabel till mitt Xbox 360. Ska ta och göra en liten budget för månaden kanske, se om pengarna håller längre på så sätt..

_Geccod

Kattskits-prat i radion

Hej!

Jag känner att det kan vara dags att uppdatera bloggen litegrann. Det var ju trots allt är bra tag sen såg jag precis. Var är anledningen till att jag inte har bloggat? Jag har väl egentligen inte haft särskilt stor lust och mycket av bloggtiden har gått åt till Lost News den här veckan i samband med att Lost faktiskt har haft premiär i veckan. Äntligen!!

Så.. Nu i veckan måste jag nog ha gjort det pinsamaste i år, hittils. I fredagsmorse ringe Gill ifrån Rix FM. Hon är ju typ programassistent och de nämner henne väldigt ofta i radion. Jag hade ju skickat in en fråga till Våga Fråga tidigt i höstas och först nu hade de sett den och ville ha med henne. Hon frågade om de kunde ringa upp mig så jag personligen kunde ställa frågan till Titti, Roger och Gert kl09.10, jag sade att det var lugnt och frågade hur frågan löd nu igen. Shit.
Jag skulle ha tänkt igenom det lite innan. Kunde jag inte frågat någonting annat om kattbajs liksom?
Nej, fy fan.. Pinsamt. Ni får höra hela frågan och dess svar på måndag morgon. Det var tydligen många som hade hört mig på radion i fredags i alla fall. Fast de flesta tyckte det var en rätt kul och bra fråga ändå.. Så det kanske inte är lika illa som jag trott.

På fredagkvällen var det även en föreställning på cirkusen och den såg jag faktiskt fram emot hela dagen. Allt gick jättebra när jag tränade innan och repeterade mitt jongleringsnummer. Sen kom jag ut på scen och *poff*.. Allt gick bajs.



Nu ska jag snart iväg och övningsköra. Jag och min syssling har fått dela rum nu i helgen då min styvsyster är förbi. Dessutom så ville hon ha tillbaka sin tv igår kväll så vi blev tv-lösa inatt. Fick se klart King Kong på hans bärbara dator. Lite segt egentligen..

Nej, övningsköra och sen hem och försöka plugga ett tag.

_Geccod



Flera mobbade filmer som är bra.

Då var även denna helg över. Det har inte hänt särskilt mycket spännande att skriva om egentligen..

Jag har sett några riktigt bra filmer på senaste tiden som egentligen inte har fått någon bra kritik. Det började förra lördagen med The Spirit. Nu i veckan såg jag A man apart med Vin Diesel. En av hans genombrotts filmer skulle jag tro.. Eller en av de första som han var känd i åtminstonde. En action film där Diesel spelar polis vars flickvän blir mördad av några knarkkarteller och han ska då självklart hämnas henne.

Idag såg jag den nya animerade Star Wars filmen som jag egentligen inte hade några höga förväntningar på. Men den var faktiskt också helt okej och jag ser gärna att de gör fler liknande Star Wars filmer i framtiden. Filmen kändes egentligen inte som en hel Star Wars film, snarare som ett avsnitt i en serie. Det var inte någon jättedjup story som i de andra filmerna utan mest en massa skjutande. Ja, den var bra i alla fall.



Nyss så såg jag även The Golden Compass som var förra vinterns stora fantasyfilm. Även den var helt okej fastän jag faktiskt har varit rätt skeptisk emot den. Det är början på en Trilogi och filmen väcker med andra ord väldigt mycket frågor som man inte fick svar på i det snabbt avklippta slutet. Läste nu att det troligtvis inte blir någon uppföljare för att den tydligen blev en riktigt stor flopp. Sjukt segt i sånt fall.. Den var faktiskt helt okej.


_Geccod


UPDATE:

Inte undra på att jag tyckte Star Wars filmen snarare kändes som ett avsnitt än en film. Det är tydligen en spinoff till den animerade Star Wars tv-serien The Clone Wars som jag av någon sinnesjuk anledning har missat. Vart har jag hållt till det senaste året? Jag har ju hel missat denna serie. Måste köpas så fort den ges ut.

Fredag!!

Hej,

Sitter nu på kursen Persondatorer där vi lär oss lite mer ingående kring hur just datorer fungerar och sånt. Vi har fått alla uppgifter som vi måste göra innan kursens slut. När vi har gjort klart alla 12 lektioner så ska vi tydligen ha lite praktiskt och sen är det slut. Det braiga med detta är att vi kan sätta oss och jobba hemma om vi känner för det, så kursen kan vara över rätt så fort om man känner för det. Ska försöka få den över så fort som möjligt så har jag två lektioner mindre i mitt schema.

Tidigare hade vi matte och efter lunchen nu ska vi egentligen ha Tala inför Andra men då jag har mina jäkla allergi så tror jag det är bättre om jag går hem istället. Det bara rinner om näsan och jag måste springa och snyta mig stup i kvarten. Riktigt irriterande.

_Geccod

Trött...

Hellu.

Jag är helt slut. Har varit på årets första träning ikväll och den var.. Sådär. Ny tränare nu och det är lite skillnad ifrån i höstas. Ska gå nästa vecka också och se om träningen är likadan då..

Imorgon är det för övrigt fredag och då är det helg, nästan. Ska bli riktigt skönt då jag har varit dyngtrött så gott som hela veckan och idag har varit värst hittils. Dock så har jag inte somnat på någon lektion ännu som flera stycken i klassen har lyckats göra. Klockrenaste var nog igår när en kompis somnade sittandes. Han satt som vanligt på en stol men typ nickade till och satt där och vinglade. Nissen går ju i simning och tränar flera gånger om dagarna.

Ska strax gå och lägga mig nu tror jag. Så kanske jag orkar hålla mig vaken under morgon dagen och kvällen. Det är ju trots allt fredag.

_Geccod

Kärlek vid första ögonkastet!

Sitter hemma hos min Moster och Morbror just nu. Vi slutade tidigt idag och jag åkte hit och tänkte plugga lite. Nu har jag suttit en timme och i alla fall fått lite gjort. Skolan är ju tråkig i allmänhet. Saker som är svåra blir tråkiga.
Tråkig skola + Svår skola = Tråkigare skola. Har jag kommit fram till.

För övrigt så blev jag förälskad i min kompis iPhone idag. Jag fick reda på att en klasskompis hade fått en i julklapp idag. Jag slängde mig såklart över honom så fort jag fått reda på det och slet åt mig hans iPhone, typ. Och det var kärlek vid första ögonkastet! Den var perfekt och som den lilla tekniknörd jag är så var det nästan underligt att jag inte dreglade över den. Åhhh..... Jag vill ha.

_Geccod

Noll rätt..

Godkväll.

Planerna inför dagen i mitt förra inlägg ströks helt och håller. Hade jag tippat på min personliga söndag så hade jag med andra ord tippat noll rätt. Bilen strulade, Malin hade ont om tid till att fika och istället blev det till att träffa min kära vän Jocke.

Vi träffades vid Eurobowl kl16.30 som vi bestämt och därefter gick vi in och spelade biljard till klockan 18.00. Vilket faktiskt var riktigt kul. Inte så mycket folk så det var rätt lugnt och dricka kostade inte så mycket som jag faktiskt trodde att det skulle. Vi kommer helt klart att dra dit igen.

Under högstadiet så drog vi ofta ner till biljardcafét som låg på drottninggatan men det stängdes och istället öppnades Skandia Teatern. Lite synd men samtidigt är det en sjysst lokal med många rätt så bra shower och spelningar. Var ju där och såg death metal bandet Entombed förra vintern.

För övrigt så ligger Lost News uppe på startsidan på Blogg.se igen och denna gång steg besökarstatistiken till över 100 besökare, vilket faktiskt känns riktigt roligt!

_Geccod



The Spirit

Då var det allså söndag igen. Det har varit en rätt så skön helg ändå. Var hemma hos Jocke i fredags och spelade lite samt såg en film. Rätt så soft. Sen igår träffade jag Hubbe och Viktor för att först äta pizza med Hubbe på Toppizza som för övrigt gör en av stans godaste pizzor och därefter mötte vi upp Viktor, som hoppade över pizzan, på Filmstaden och därefter såg vi på The Spirit som inte fått särskilt bra kritik. Men med tanke på hur skaparnas två senaste filmer varit (Sin City och 300) så ville vi se den ändå.

The Spirit är helt klart en speciell film som grundar sig på en serietidning. Det visar de väldigt mycket med att huvudpersonen kanske står och tänker högt (som i en fluffig tankebubbla) eller hur de har filmat det.Ibland kanske man exempelavis ser dem i 2D perspektiv. Annars så är färgsättningen väldigt häftig. Det mesta av filmen är väldigt mörk och ibland till och med helt svartvit. Andra gånger är bakrunden svarvit och karkaktärerna i färg och ibland finns det endast vissa detaljer som har färg i den svartvita scenen som en knallröd slips, blå ögon och sånt. Sen är den självklart väldigt svartvit på ett modernt sätt. Ja, det är svårt att förklara men ni som har sett Sin City vet nog vad jag menar.

För övrigt så är den riktigt snyggt filmat med väldigt coola effekter och ni som gillar skaparnas tidigare filmer "Sin City" och "300" vet vad ni har att vänta er. Själva handlingen i sig är väl det klassiska, en sorts hjältefilm med en ond och galen skurk.




Planerna inför idag? Ska övsningsköra klockan ett. Senare hade jag, Hubbe, Viktor och Malin typ tänkt att träffas och ta en fika på stan eller något sånt. Har dock en vag känsla av att det kanske inte blir av.

Fick för övrigt en del bilder av Malin igår. De två första är ifrån när hon, jag och Sandra var och fikade typ innan förra sommaren, så de är inte direkt nya. Den tredje är på mig ifrån i somras då vi jobbade ute i Skärblacka. Det är väl kanske inte några superbra bilder på mig, men det kan ju vara kul att se vem det är som skriver denna blogg också tänkte jag.

_Geccod


Synd det att de två första är tagna innan sommaren och den tredje under sommaren?

Fredag!

Äntligen är det fredag! Jag har visserligen bara gått tre dagar i skolan den här veckan men helg är självklart aldrig fel oavsett hur mycket eller i detta fall lite man har pluggat. Skoldagen avslutades med "Tala inför andra" på Hagaskolan. En 2,5 timmeslektion så det var rätt segt om man bortser ifrån de sista 20 minuterna då vi fick redovisa vad vi kommit fram till.

Har duschat nu, ska strax ner och äta lite och sen bär det förmodligen av till en polare.

_Geccod

En första vardagsdag.

Hej,

Den första vardagsdagen för året börjar närma sig sitt slut. Jag gick och lade mig runt midnatt igår kväll men lyckades somna två timmar senare. Något som faktiskt överraskade mig ganska rejält var att jag vaknade imorse efter 4 timmars sömn - alldeles av mig själv! Slog upp ögonen och kollade på klockan som stod på 06.10, stängde av alarmet innan det ens gick igång och skuttade sen ner i duschen. Redan vid 06.50 satt jag i min ensamhet och, tro det eller ej, åt frukost. Jag ärer aldrig frukost för att jag knappt hinner ta mig till skolan som det är. Men nu hann jag göra mig iordning, äta och till och med ta en tidigare spårvagn utan att behöva stressa det minsta. Det var faktiskt en riktigt skön morgon måste jag säga och jag är fortfarande lite överraskad.

I övrigt har dagen varit bra om man bortser ifrån att jag varit nära på att somna ett otal gånger..

Jag har dessutom varit nere på Körskolan och bokat in lite körlektioner som börjar den 11 februari. Det jag stör mig på är att jag knappt får något info av dem. Jag har ett saldo på deras dator och kan köpa ett visst antal lektioner. Jag att få boka några lektioner av dem och de (killen vid disken) bokade inte så mycket lektioner som möjligt så att jag först inte ens skulle ha råd med halkan. Liksom själva anledningen till att jag köpte "Stora paketet" var så att jag skulle ha råd med 18 lektioner samt halkbana och dessutom skulle uppkörning samt teori ingå i detta. Men de berättar inte särskilt mycket och allt känns helt nytt, det är helt nytt.

Ska ringa och anmäla mig till teorikursen som börjar nästa onsdag. Jag glömde det förut. Sen ska jag väl boka uppkörning och så snart också, hann inte göra det heller då de har så bråttom. Visserligen ska jag inte skylla helt på dem då jag själv måste säga till lite också men jag är väl inte riktigt den typen av person. Inte direkt.

Inatt när jag inte kunde somna så försökte jag roa mig med att tänka ut en novell att skriva. Jag kom på en och kom på en massa bra detaljer att ta med. Så nu ska den skrivas ner på papper och så småningom slängas upp både här och var på nätet.

_Geccod


OMG! A Quickomat!

Då var man hemma igen. Har varit ute och farit runt om i stan för att leta efter ett bra ställe att köpa mitt periodkort på. De flesta ställena hade stängt nu ikväll då det dels börjar bli sent och dels för att det är Trettondagsafton som jag totalt missat. Var nere på körskolan förut och hade tänkt boka lite körlektioner men det var självklart stängt.

Sen iväg till Maxi för att köpa ett periodkort men det var stängt. Istället bar det av mot Pressbyrån vid Resecentrum men det var också stängt och just som vi var påväg till Pressbyrån på Drottninggatan så kom vi på att det faktiskt fanns ett Kundcenter för Östgötatrafiken borta vid Busstationen, så det lyckades jag köpa mitt kort till spårvagnen.

Utanför Kundcentret så såg jag för övrigt min allra första Quickomat, ever. Något som förmodligen kommer vara lika självklart som post-brevlådor om några månader. Fast den var ur funktion för tillfället.

Imorgon är det visst tillbaka till vardagen igen. Skol helvetet börjar och har inte fått ett skvatt gjort på lovet. Skönt på sätt och vis men jag får väl sota för det nu under stundande vårterminen.

_Geccod


Den såg typ ut såhär, i stora drag.

Kallt!

Hellu,

Det är sjukt kallt ute. Har varit det de senaste två dagarna och nu sitter jag här med dubbla strumplager. Funderade på att dra på mig långkalsoner också men det fick räcka med en långärmad istället. Rummet har blivit lite varmare nu med tv:n och datorn som står på. Vi var och köpte syrsor förut och min syster köpte lite sand och vattenskål till sitt terrarie som hon håller på att förbereda inför köpet av hennes Skäggagam.

Ska väl dra på en James Bond film snart. Ska se hela Bond-serien tänkte jag då det var flera år sedan jag såg dem och jag och en kompis brukade se på dem hemma hos honom när vi var små. Coolt att även de första filmerna ifrån 50 - 60-talet faktiskt håller än idag. Problemet är att de är drygt 30 min för långa och blir alltså lätt lite långtråkiga under vissa stunder. De har tydligen satt alla filmerna så att de är drygt 2h långa, det skulle räcka med 1,5h istället.

Annars är de som sagt riktigt bra.

_Geccod


Den förste av alla skådespelare som har gestaltat den hemliga Agenten
var Sean Connery som nu har gått i pension. Ska skriva ett inlägg om
vilken jag tycker är bäst senare när jag sett klart filmerna.

2008 -

Det sägs att man inte vet vad man verkligen har förrän man har förlorat det. Nu är år 2008 över och det är nu man egentligen kan se vad året förde med sig och vad det förde bort ifrån oss.

Satt just och tänkte över lite album som släpptes under året. 2008 var en ganska stor besvikelse musikmässigt. Både In Flames, Slipknot samt All That Remains släppte album som många hade alldeles för höga förväntningar på. Många, däribland jag själv, blev faktiskt riktigt besvikna på dem. Visst var de helt okej men ändå inte vad man förväntat sig. Däremot har jag börjat lyssna på många nya band under året. Värda att nämnas är:
  • Amon Amarth
  • The Haunted
  • The Duskfall
  • Bury Your Dead
  • Beneath The Sky
  • Catamenia
  • I Killed The Prom Queen
  • Ill Nino
  • Nightrage
  • The White Stripes
  • Entombed - som jag även såg live.
Det är säkerligen fler som jag har glömt att nämna.

Så personligen har det varit ett helt sjysst musik år. Hade velat se lite fler konserter och live spelningar än vad jag gjorde kanske. Förhoppningsvis blir det fler under detta år.

Jag kan gå vidare med övrig multimedia lite snabbt och säga att det har varit ett riktigt, riktigt sjysst filmår som började bra med I Am Legend och Cloverfield. Fortsatte med Indiana Jones och sommaren gav oss flertalet bra filmer som Narnia 2, The Dark Knight och Hancock. Ja, väldigt många bra filmer.

Spelmässigt? Jag har inte köpt särskilt mycket spel under det gågna året. När jag tänker efter så köpte jag bara ett spel och det var GTA IV. Ett riktigt sjysst spel som jag håller på att spela igenom nu. Annars har det släppts många intressanta spel som min dåliga ekonomi har hållt mig undan ifrån, tyvärr.

Det var lite multimedia som är ett rätt stort intresse för mig. Mitt liv i allmänhet kanske jag också ska nämna..

Det har varit ett roligt år. Sommaren bestod till mesta dels av arbete men det var arbete med vänner så det var roligt och har givit mig många bra minnen. Skolan är jag mest väldigt trött på just nu. Jag minns de sista dagarna innan sommarlovet, de var de värsta ever. Hösten har varit väldigt jobbig den med och det känns inte som att jag orkar ge lika mycket som exempelvis i våras eller tidigare år.

Personer och kompisar? Så här på rak arm så känns det inte som att jag har lärt känna särskilt mycket nytt folk. Lite nya klasskompisar och så men inga närmre kompisar direkt.

2008 har fört med sig mycket nytt liv men även krävt en hel del liv. I släkten förlorade vi två personer under året. Först var det min morbror Micke som dog efter en hjärtoperation i våras. Sedan var det min gammelmormor som gick bort under sensommaren. De blev 50 respektive 96 år gamla.  Min Styvfars pappa gick även bort under sommaren så det har varit ett riktigt tufft år för oss i familjen. Sen känner jag en del personer som även de har förlorat närastående personer. Så det har som sagt varit ett tråkigt år för väldigt många.

Samtidigt som det har varit ett år innehållandes mycket sorg så har det givit många stor glädje. Jag känner flertalet och har även hört om många som blivit föräldrar under året. Det är ju kul att höra att det faktiskt inte bara har försvunnit liv utan även tillkommit ett par.

Ja, det har var väl en lite improviserad reflektering av 2008 sett ur mina ögon. Tänkte avsluta med en plus och en minus lista, men det får bli till nästa år istället.

Med detta vill jag önska oss alla ett ännu bättre 2009.

_Geccod

Mer kylskåp än TV.

Hellu,

Nu har jag verkligen inte skrivit någonting på över en vecka. Det har väl egentligen inte hänt särskilt mycket under dessa oskrivna dagar.. Träffat lite gamla kompisar både en och två gånger, firat lite nyår med familjen och mest tagit det lugnt.

Idag ska vi lämna in min tv på reparation. Det är en jäkla best och då syftar jag mer på storlek än prestandamässigt. Den är stor som ett kylskåp och inte av den moderna sorten storleksmässigt. Utan den är fet. Nästintill lika tjock som den är bred så det kan bli rätt krångligt att få ner den för trappen och in med den i emo-bilen.

Vet ni varför vår bil kallas emo?

- För att det står EMO på regskylten.
Nej, motorn brukar skära sig.

Nu ska jag ta och göra mig iordning och kanske ta tag i plugget. Har inte fått ett skvatt gjort på hela lovet.. Inte ett skvatt gjort av plugget vill säga.

Aja, gott nytt år på er i alla fall!


_Geccod

RSS 2.0