Valborg.

Valborgsmässoafton är såå överskattat, om ni frågar mig.

Man går till parken, tänder på brasan och står och tittar. Självklart så kollar man alla stånden där folk står och säljer godis och leksaker samt umgås med sin familj eller vänner. Så firar alltså en barnfamilj sin Valborg.

Enda anledningen till att denna högtid är så stor och för att alla ungdomar ser fram emot den är för att supa. Folk festar och snålar inte på alkoholen, alls. Det vet ju alla, att man festar på Valborg. Det gäller Farbror Blå också eftersom de har skickat ut hela sin styrka för att hålla staden lugn och gripa det folk som fått i sig för mycket. Enligt mig finns det inget dummare dygn att festa på. Jag känner att jag lika gärna på kan festa på fredag eller lördag som idag. Lika stor anledning liksom.

Nej, jag ska spendera min kväll hemma i lugn och ro. Det ska bli skönt.

_Geccod

Måndag

Har som sagt bara en lektion idag, en frivillig lektion. Jag ska ta och gå på den känner jag eftersom jag har missat så pass många lektioner och den är där för oss som behöver ta igen lite.

På onsdag har vi matteprov. Ett prov som bara kan höja vårt betyg, vilket jag tycker låter som ren bullshit. Om jag får underkänt på det här provet så kommer ju min lärare syn på mig påverkas även om det är undermedvetet. Då kommer jag bara få större press på resterande matteprov om jag har legat dåligt till på de gamla. Segt.

Efter lektionen idag så ska jag hem och duscha för att sedan åka och träffa Malin och Sandra. Ska bli kul och vi får se vad vi hittar på för något. De var ju med på bion igår också, samt Mac och Hubbe. Helt klart trevligt även om filmen faktiskt kunde ha varit bättre. Tycker recensionen från Moviezine stämde ganska väl på den - underhållning för stunden, alltså bortglömd 10 minuter efter att man lämnat biosalongen. Fast självklart var den inte bortglömd eftersom vi prompt var tvugna att diskutera filmen efteråt.

Liksom Mac måste diskutera allt även om båda parter i diskussionen har samma synpunkt. Hehe.

Yep, ska väl göra mig iordning och bege mig iväg om en timme eller så.

_Geccod


Bio

Ska på bio om en timme. Vi ska se filmen Street Kings den har ju fått bra betyg så det är ju bara att hoppas på att den är bra. Helst hade man ju velat se Be Kind Rewind (men den går för sent) eller 21 (som alla inte ville se), men det är skit samma. Ska bli kul att komma iväg och träffa folket i alla fall.

En lektion klockan 12.20 imorgon, kan säker plugga lite hemma efter det.. Har inte fått något gjort, som vanligt.

_Geccod

Grubbel.

Det var någon som sa här om dagen, jag tror det var min Styvfar, att han hoppades på att sommaren också skulle bli bra. Alltså så att inte all värme och sommarväder kommer nu i april, maj och att sommaren blir skit.

Det känns ju lite deprimerande egentligen, men ändå inte - om sommaren skulle komma nu. Jag vill allvarligt talat inte ha det för varmt. Det är skönt som det är typ nu. Och ärligt talat så gillar jag hur förra sommaren var. Det var liksom lagom varmt.

Det är sånt som märks sen, inget att grubbla över nu.

Satt uppe och spelade till klockan halv sex imorse. Jäkla nörd jag är. Det var rätt så skönt ändå, att sitta uppe. Första gången jag varit uppe så länge så det blivit ljust ute - i år. Jag väcktes ju av min kära Moster och Mor runt nio tiden, kanske tidigare då de var här uppe på övervåningen. Aningen segt. Sov bara cirka fem timmar men är ändå inte särskilt trött...


Just det. Det stod i tidningen om min Morbror idag. Jättefint skrivet av de som skrivit. Det var typ två långa inskickade "inlägg" samt en kortare artikel som tillsammans fyllde upp en hel sida. En gammal klasspolare sms:ade och frågade hur det var med mig - hon hade ju sett det i tidningen.
Snällt av henne. :-)


Hittade texterna på nätet också:
http://nt.se/personligt/artikel.aspx?articleid=3557070

Det inskickade:
http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3556079

En polare tittar förbi sen. Det blir nice.

Hörs!

_Geccod

Död i benen.

Jag till en polare (Simon) på mattelektionen imorse:

- Helvete vad död jag är i benen. Jag gick sjukt mycket igår. Först till skolan...
- Käften, jag var uppe och träna klockan sex imorse. Så gnäll inte!

Haha, misstänker att han var trött. Nissen tränar ju och simmar sjukt mycket.
Kul lät det i alla fall. Skrattade rätt ordentligt åt "diskussionen" efteråt.

_Geccod

Vad jag ville komma fram med var att jag i torsdags gick hem från skolan (20min) och sedan iväg och köpte glass (15min tur/retur) och sedan hela vägen till cirkusen (30min) för att jobba och träna lite. Sjukt död i benen har jag varit i alla fall. Nu fick jag det sagt också.
Skönt med blogg ibland.
Last.Fm Nörd!

Hellu,

Jag har verkligen blivit besatt av Last.fm, liksom allt annat jag håller på med. En riktigt liten Last.fm nörd. Kollar min presentation flera gånger om dagen, kollar även vad jag lyssnat på för musik under dagen då den lägger in all lyssnings-historik från min iPod och kollar samtidigt vad en massa annat folk lyssnar på.

image94
Ett av mina bästa köp, ever.

Dessutom kan man ha små grupper där folk med samma intresse kan gå med. Lite som en "klubb" som man hade på Lunarstorm, fast gratis. Jag har ju då skapat en egen klubb nu såklart. Riktigt nördigt. Men liksom allt som är nördigt så är det sjukt kul!

http://lastfm.se/user/Geccod


Imorgon ska jag nog ner på stan. Det är några som har satt upp ett sorts minnesljus med gästbok mellan Linden och Domino där min Morbror brukade stå och sälja bingolotter varje lördag. Riktigt fin av folket som ska sätta upp det. Vet inte hur jag kommer reagera när jag kommer dit bara..

Funderar starkt på att träna imorgon också. Får se hur det blir med det.

_Geccod

Fredag!

Äntligen fredag idag!!

Vädret ser ut att bli riktigt skönt även idag.. Är osäker på vad jag ska ha på mig egentligen. Kanske blir uppknäppt skjorta med t-shirt. Igår var det nästan för varmt med långtröja.

Det gick jättebra på cirkusen igår då vi satte ihop numret. Min kollega hade ju egentligen gjort hela numret redan men inte gått igenom hela med barnen än. Skönt att det gick bra i alla fall.

Nu ska jag göra mig iordning för skolan. Börjar om 59 minuter och har bara två lektioner idag. 100% ökad skoltid sedan igår. Skönt.

Hörs!

_Geccod

Varmt.

Idag måste det vara årets hittils varmaste dag. Alldeles för varmt tycker jag, for real. Det borde vara lagom som typ igår så man kan gå med tröja och typ jeans. Annars blir det typ för varmt (gillar inte att gå lättklädd). Fasen vad folk gnäller på vädret hela tiden, denna gång räknar jag in mig själv bland "folket". Antingen är det för varmt, för kallt, för blåsigt, för regnigt, för vindstilla eller för kvavt. Alltid kan man gnälla på vädret!

UIlis kommer förbi om ett tag. Det ska bli riktigt roligt att se henne igen då jag faktiskt inte sett henne sedan i höstas någon gång. Senare ikväll bär det av mot cirkusen för att jobba en timme. Orkar inte men måste väl göra det ändå. Måste göra ett nummer åt småttingarna och det är jääätte tråkigt.

_Geccod

image93
Årets (och dagens) första måltid utomhus. Makaroner, fiskpinnar och ketchup.


"Dimera" - Lamb of God

Har nyligen börjar lyssna på "death metal-nånting" bandet Lamb of God efter att en polare i klassen tjatat en hel del om dem. Jag förstår honom, de är faktiskt riktigt bra!

Älskar sångarens röst i de lite äldre albumen, är osäker på om det är samma. Har inte lyssnat så noga på dem utan mest markerat alla albumen med Lamb of God och sedan tryckt på "Play" för att kunna sitta och njuta av musiken och samtidigt typ plugga eller slöa vid datorn.

Ja, jag älskar som sagt sångarens röst - han growlar. Mycket growling och en hel del screaming. Är osäker på om han kanske kör inhale screaming (andas in skrik) eftersom han låter väldigt mycket som en papegoja som satt i halsen, vilket man oftast gör när man skriker på det sättet. Jag älskar det som sagt.

Låten nedan är inte deras bästa men inte desto sämre exempel på sångarens underbara papegoj röst. Enjoy!_Geccod

Ja.. Vädret är ju fint.

Det är grymt skönt väder ute och har ju varit det de senaste dagarna, som ni säkert vet. Så härligt!

Har varit ute i trädgården och pratat lite och fikat och så med familjen. Idag tror jag nästan det är Mormor som mår sämst av oss. Jag själv känner mig lite bättre idag, har kunnat tänka på annat än min Morbror.

Ska ta och se klart en jäkla film som jag började se i förrgår och sen igår men har aldrig orkat se klart hela. Imorgon har vi typ världens fetaste sovmorgon (och ändå är den kortare än den vi har på måndagar ;P ) så det är ju hel skönt. Börjar typ med matten 11.40 och sen slutar vi. Riktigt nice.

Pratade med Svenska läraren efter lektionen om vad som hänt i helgen och så. Förklarade varför jag inte blivit klar med arbetet som skulle vara inlämnat idag. Hon var jätteförstående och typ sa att jag hade tid på mig då allra, allra sista dagen för inlämning av alla rester är om exakt en månad och att jag skulle sätta mig med det OM jag orkade. Kändes jätteskönt att hon sa så men jag kommer självklart göra klart den lite senare. Har visserligen sjukt mycket Rester att ta igen men det får jag göra när jag orkar, senare i helgen misstänker jag.

Nej, kanske återkommer lite senare.

_Geccod

image92
Hade bilden på BDB idag, den känns ganska passande på något vis. Tagen av mig eller Syrran
på Amerikanska Kyrkogården i Normandie, Frankrike - 2006. En ganska mäktig plats.

Onsdag

Tja,

Sitter ännu en gång på en Svenska lektion och försöker plugga.. Eller jag ska strax försökta börja plugga i alla fall.

Har två stycken arbeten som ska vara inne idag och som jag egentligen tänkt göra i helgen.. Men det blev ju inte direkt av, som ni kanske föstår.

Nej, skriver mer när jag kommit hem.

Hörs!

_Geccod


Last.FM

Har kikat lite på Last.Fm. Någon musik community som jag för första gången upptäckte för ganska exakt ett år sedan, lite mer kanske.

Då var det ingenting av intresse men då jag läst en del om det nu och kollat in det mer så verkar det faktiskt riktigt intressant. Såg min gamla lista på musiken som jag lyssnade på då. Haha, man märker verkligen hur man påverkas av musiken som en kompisar lyssnar på.

I högstadiet var jag typ den enda bland mina polare som egentligen hade någon riktigt musiksmak (med andra ord: Den enda som lyssnade på heavy metal). Eftersom alla andra lyssnade och diskuterade skitmusik hela dagarna (hiphop) så ryktes jag ju med en del har jag märkt och faktiskt lyssnat alldeles för mycket på det.

Kommer lägga upp min "Mest Spelade Band"-lista om en vecka också. Tro mig, det kommer att vara skillnad.


Nuvarande lista..

_Geccod


Tisdag

Hellu,

Det är jätteskönt väder ute idag också, dock så blåser det aningen kyligare idag än igår och förrgår. Slutade skolan vid lunch, kände inte att jag orkade plugga nu efter allt som har hänt.

Så jag åkte och tog en fika med Mac ute i solen, det var faktiskt riktigt skönt. Gott med glass också för den delen. Hittade både en mobiltelefon och ett ciggpaket vid bänken som vi satt på, fast ärligt talat så glömde jag bort den när vi gick och jag hade ändå ingen lust att ringa runt till folket på kontaktlistan. Har annat att tänka på liksom.

Hoppar över träningen ikväll och stannar nog hemma med familjen. Både min Mormor (som åkte ner från Stockholm i lördags) och Moster har bott här sedan i söndags och kommer förmodligen bo här resten av veckan. Det blir nog bäst så för dem båda.

Mötet på cirkusen igår var riktigt drygt. As tråkiga disussioner som ändå inte ledde någon vart. Segt..

Sen har jag fått ett nytt jobberbjudande där till i höst. Vet inte riktigt om jag ska ta det.. Det är ju bra med extra jobb men frågan är om jag vill fortsätta och jobba där då jag förmodligen kommer dra ner betydligt mycket mer på träningen i höst.

Ska tänka på det.

_Geccod

Måndag

Har stannat hemma från skolan idag. Kände att det behövdes en extra dag ledighet efter helgen som gått.

Dagen har varit lugnare, släkten har suttit här även idag och det har inte varit lika mycket gråt som igår. Mest suttit ute i solen hela dagen. Skönt.

Om en timme tänkte jag ta en sväng till cirkusen där det är möte.. Hoppas någon mer polare kommer dit så man inte sitter där alldeles ensam bland alla vuxna.

_Geccod

20 April - 2008

Min Morbror gick bort imorse. Har inte känt mig särskilt motiverad till att skriva eller ens sitta vid datorn idag.

Klarar inte att skriva mer nu.


_Geccod

Vakan

Vi går runt och mår allmänt skit här hemma just nu. Telefonen är min värsta fiende, försöker undvika den så mycket som möjligt men vill ändå ha den nära. För varje gång det ringer väntar man sig att det värsta har hänt på sjukan men ändå hoppas man på det bästa, att det ska bli bättre. Det är hemskt.

_Geccod


Lördag

Hellu,

Min Moster och Kusin har tittat förbi och kommer tillbringa dagen och natten hos oss eftersom jag och mina syrror annars skulle ha varit hemma själva. Känns lättare att ha dem här med tanke på omständigheterna.

Ska dricka upp mitt kaffe nu och sen ner för att laga mat. Det blir makaroner och falukorv, fan jag suger på att steka falukorv. Pinsamt. Sen tror jag vi ska gå och hyra en film ellet något sånt. Blir nog bra.

Har städat rummet idag också, ser riktigt bra ut faktiskt.

_Geccod

Operationen.

Skönt att sova ut lite nu.

Vaknade av att Morsan rusade genom hallen här utanför rummet och typ slängde upp dörren. Stressat berättade hon att min Morbror som operedade hjärtat tidigare i veckan har blivit mycket sämre (än igår då han hade 42c graders feber). Så hon och min Styvfarsa for iväg till sjukhuset fort som fasen och jag antar att de plockade upp min moster (morbrors sambo) på vägen dit.

Ja, det känns pissjobbigt allt det här nu.

Sen har jag fått anvaret att stanna hemma idag och typ laga mat och ta hand om syrran och hennes inneboende kompis som bott här i veckan tillsammans med sin syster. Fast det blir nog bra, missar träningen bara.

_Geccod

Trött.

Då var även denna dag förbi.

Har tagit upp Olle en stund och tänkte låta henne springa av sig lite. Har knappt hunnit ta upp varken henne eller Gex i veckan. Får lite dåligt samvete för det, kan ju inte låta dem ligga i terrariet och jäsa hela tiden liksom.

Ja, tog en sväng ner till Stan med Gründer förut. Där träffade jag typ halva min familj och typ två polare. Sen såg man ju massa med folk som man typ kände igen. Jag hatar Norrköping, kan inte ens gå en runda på stan utan att träffa någon man känner. Det kan ju vara skönt att ströva runt ensam ibland utan att stanna för att prata med en massa folk hela tiden. Ska nog ta och flytta till Stockholm eller något sånt när jag blir stor.

Ja, vi drog hem till mig sen, käkade lite och satt och sega framför en film typ. Har varit dyngseg hela dagen ju. Förstår inte ens att jag fortfarande är vaken.. Ska nog ta och lägga mig nu.

Känner för att träna imorgon fast det känns lite svårt att typ berätta för tränaren att man inte vill vara med i hans nummer i år. Vill bara ha typ ett eller två nummer. Inget akrobatik i alla fall.

Godnatt!

_Geccod

image89
Det här komiska plintnumret kommer jag garanterat att uppträda med i år.

Hemma, for real.

Nu är jag hemma sedan typ en timme tillbaka.

Ringe en polare förut och vi ska väl dra ut någonstans. Sitter jag still alldeles för länge kommer jag somna och jag har ingen lust med det nu riktigt känner jag. Känner mig hel konstig nu, förmodligen på grund av sömnbrist eller något sånt.

Hoppas jag kan få tag på lite bilder ifrån igår. Det var en fotograf där som fotade så det sjöng om det typ hela kvällen.

Hörs senare kanske!

_Geccod


image87
Min polare Mac (Marcus) och en tjejkompis som också
var med igår på showen åkte till Arlanda efteråt för att
ta flyget till Moldavien för en annan show där. Tror inte
de sov särskilt mycket inatt eller idag. Förstår inte hur
de överlever. Men kul att åka ner dit i alla fall. ^^
Hemma igen.

Eller hemma är jag ju inte, möjligtvis hemma i Norrköping.

Sitter på en svenska lektion och försöker jobba med dessa Referat som ska vara klara snart. Jag kom hem och gick jag lade mig kl02.30 imorse, sen kom min Mor och väckte mig kl07.00 och frågade hur jag skulle göra idag.. Jag bestämde mig för att "försova" mig första lektionen som bara var en labb (jag hade absolut inte klarat det imorse) så jag gick på matten som började kl10.00 och sen lunch och nu har vi svenska, slutar snart!

Är sjukt jäkla jättetrött. Men det är under såna dagar som igår som man minns varför man älskar cirkuslivet. Det var riktigt kul och det gick riktigt, riktigt bra!

_Geccod

Torsdag

Hellu,

Sitter i skolans ljushall och väntar på Mac som ska hämta upp mig om en stund. Hann ju inte gå och äta med resten av klassen.. Lite segt.

Men ska bli kul att komma iväg snart. Först åker vi hem till Mac och äter något och sen kommer en polares mamma och typ hämtar upp oss, sen ska vi plocka upp Lovisa och Moa någonstans också för att sedan komma iväg.

Hörde att Kungen och Drottningen kommer till stan om typ 12 minuter. Hehe, kul.

Nej, skriver mer imorgon tror jag.

Hörs!

_Geccod


Ett par byxor.

Hellu,

Tog en sväng ner på stan idag för att köpa ett par svarta byxor till imorgon. Det blev typ ett par linne-byxor av något slag, tror jag. Svarta och inte jeans var det i alla fall. De kändes bra också så det blir säkert bra!


H&M 250kr, vadå mode blogg påverkad? Hur kan du tro något sånt?


Lyckades få min Mor att skjutsa mig till Djurmagazinet eftersom jag inte orkade cykla dit också. Köpte ett lysrör till Tjejerna här, de började redan efter ett dyng att ändra sina sov vanor.

Nu ska jag försöka göra ett referat av en text som handlar om spädbarns språk. Det är ungefär lika kul som det låter.

_GeccodOnsdag

Sitter på en svenska lektion och jobbar om Referat.. Har varit på föreläsning hela förmiddagen om typ Datorspelsberoende och mobbning över nätet. Den var väl ganska så sjysst ändå, de är bra på att göra tråkiga föreläsningar intressanta, som tur är. Nej, jag hann se ett avsnitt av Family Guy också. Hehe.

Yep, ner till stan i eftermiddag och köpa ett par svarta byxor inför imorgon och sen iväg till Djurmagazinet och köpa lyrsör till Tjejerna sen hem och försöka plugga.

Hörs!

_Geccod

Tisdags Träningen

Kom hem från cirkusen för cirka 40 minuter sedan. Har duschat nu och ska väl ta lite att äta.

Det var jag och två andra killar där på träningen, av totalt 10 stycken skulle jag tro. Så det var lite segt men ändå riktigt roligt att träna igen. Det gäller att komma dit så är det faktiskt kul att hålla igång. Tränade jonglering kl. 17 - 18 och sedan körde jag akrobatik på matta en timme och därefter en timme trampet och volter över plint. Kul!

Mac kom förbi med mina kläder som jag skulle ha på torsdag, som vi kommit överens om. Jag kunde låna en svart skjorta av honom men måste köpa ett par svarta byxor imorgon. De som han hade med sig stramade åt så typ hela paketet syntes där nere. Great! Hehe. Jag får ta ett par pics på torsdag så får ni ser hur det blir.

Slutar ju kl.16.20 imorgon, måste ner och köpa byxor direkt och sen iväg till Djurmagazinet och köpa ett lysrör till tjejerna, deras slocknade och dog igår. Sen plugga som en liten gris. Det måste jag göra nu också, innan min svenska lärare äter mig.

Godnatt!

_Geccod

image85
Sist jag var skyltdocka. Denna gång ska jag väl vara vitsminkad i ansiktet, svarta läppar och
en bättre åtsittande väst. Kanske någon sorts stormhatt också. Blir nog bra. ^^

Tisdag

Hellu,

Äntligen hemma från plugget då. Rätt så seg dag och jag har insett under dagens lektioner att jag har en hel del att göra egentligen. Bara att sätta igång.

Hehe, vi hade tydligen ett engelskaprov i grammatik idag. Något som både jag och så gott som resten av klassen (bortsett från typ tre stycken) hade missat. Surt egentligen men jag tyckte ändå inte det var särskilt svårt. Jag är ju halvamerikan så jag borde klara det där hur lätt som helst egentligen, men jag har ju tappat så jäkla mycket engelska på senare år eftersom vi inte snackar det hemma längre. Lite pinsamt att kalla sig halvamerikan och bara få godkänt eller väl godkänt i engelska.

Yep, ska iväg till cirkusen och träna lite snart. Har en känsla av att det blir jag och smågrabbarna idag.. Trist. Hoppas Lovisa kommer dit så har man någon att prata med åtminstonde.

Hörs!

_Geccod

image84

One Missed Call

Nu har jag sett den där filmen! Under filmens gång har jag liksom kommit in på andra tankar.. Och jag tror jag har kommit på varför jag inte ser skräckfilmer så värst ofta längre - de är ju inte läskiga.

Jag vet, jag vet.. I förra inlägget skrev jag att det kanske är för att de är så läskiga, men under filmens gång kom jag att tänka på de senaste skräckfilmer som jag sett och inte blivit något rädd av alls. Har för det mest trott att de har att göra med att jag sitter och ser på dem med kompisar och så, jag tror det är lite av en anledning.

Nu såg jag i alla fall One Missed Call här i min ensamhet, bortsett från Olle och Gex som jag hade i knät en stund då. Alltså, en skräckfilm ska man få rysningar av, i alla fall gåshud! Inte något sånt fick jag, möjligen en liten kittlande känsla i nacken som kanske går att jämföras med början av en lite rysning, men inget mer.

Jag funderade lite till och störde mig på en sak ju längre filmen gick. Det är för mycket effekter! Usch. I både The Grudge, One Missed Call, Return to the Haunted Hill 1& 2 och en massa andra av de nyare skräckfilmerna använder de alldeles för mycket effekter, det är fult och det förstör. Jag satt till och med och skratt i några scener under den här filmen. Första gången var i början då en brud drogs ner i vattnet av en hand som kom upp ifrån en anlagd hemmagjord damm som högst kan ha varit en halvmeter djup. Därefter blev det tyst, katten jama i sin ensamhet och sen kom handen upp igen för att dra ner den också. Jag tror det var menat som en sån där "hoppa upp i taket av rädsla-scen". Illa.

Nej, en film har jag inte vågat se klart det senaste halvåret och det är den franska skräckfilmen Them. Det ska bli ett av mina nuvarande mål här i livet, att se klart den med några polare. Vilket jäkla liv jag har..

Godnatt.

_Geccod

Fotsteg i trappen.

Tänkte sätta mig och se den amerikanska versionen av skräckfilmen One Missed Call lite senare. Är riktigt sugen på att se en skräckfilm känner jag.

I början av högstadiet älskade jag skräckfilmer och hyrde en nästan varje helg med en gammal polare. Underbart att bli skrämd liksom. Sen på senare år har jag typ inte våget eller ens velat se såna filmer. Vet inte om jag typ mognat och vågar stå för att jag inte vågar se såna filmer eller om jag hört så mycket historier om spöken och liknande eller om det bara är av egen erfarhenhet med läskiga ting.

Nej, men jag har egentligen inte så jättestor egen erfarenhet av spöken egentligen. För ungefär ganska exakt lite mer än ett år sen ( hehe, sug på den du. ;-) ) så gick jag upp för att göra mig iordning till plugget, duschade, klädde på mig och gick in till toan för att ordna håret. Hörde då hur någon med skor gick upp för trappen och igenom hallen utanför badrummet där jag var. Jag ropade "Hallå" ett par gånger men fick inget svar så jag stängde av kranen för att höra bättre. Fotstegen fortsatte framåt tills de stannade utanför dörren. Jag ropade några gånger till och öppnade sen dörren för att se vem det var.

Självklart så var det ingen som stod där eller gått ner för trapp för det skulle ha hörts så som den knarrar. Kände i samma stund hur håret på armarna reste sig. Helvete vad rädd jag var. Kunde ju inte göra så mycket mer än att fortsätta att göra mig iordning och sen gå in på rummet, där jag upptäckte att jag råkat ställa om klockan och gått upp en timme för tidigt. Alltså skulle ingen annan i familjen vakna förrän en timme senare.

Det är väl det enda övernaturliga som jag är säker på att jag varit med om. Andra saker har också hänt, men de har känts lite som jag inbillat mig mycket om också. Dock inte det här, jag är säker på att det var någon/något som gick upp för trappen.

Hallen på övervåningen. Toan till höger, Styvsyrrans rum direkt till vänster om trappen som är längstbort och går ned åt höger, sen luckan i taket. Bild tagen från mitt rums dörröppning.

Efter att ha tänkt över det lite så tror jag att det antingen var den förre, nu döde, husägaren som kollade vad som hänt i hallen. Min Styvfarsa hade ju rivt bort innertaket i hallen här på ovanvåningen och hittat en vindslucka utanför dörren till toarummet, där fotstegen stannade. Annars kan det ha varit min Morfar som kanske tittade till mig eller något sånt, han är ju också död.

Se där, nu fick jag till ett inlägg utan att veta vad jag egentligen skulle skriva om när jag började.

_Geccod

Namninsamling till minne av Engla.

Ja, det är en bloggerska som startat en namninsamling till minne av Engla. Den ska tydligen skickas till hennes föräldrar för att visa att det finns folk som bryr sig.

Visst är det snällt av bloggerskan men också är ganska smart sätt att få till sig läsare också.

Skriv under!

_Geccod

Pigg och glad!

Nu är jag vaken och relativt pigg efter en kopp kaffe och en annan på kokning. Haha, kollade mig själv i spegeln förut. Hade värsta påsarna under ögonen, undrar om jag kanske legat konstigt så det bara såg ut så (måste kolla igen)
 men jag påminde riktigt mycket om Gollum i början av Konungens Återkomst. Ni vet, då han kryper in i sina lilla grotta och snackar om att han glömde hur solen såg ut och vinden kändes och typ morrar för sig själv. Såg inte klok ut.

Ska göra mig iordning snart och sen sätta mig och plugga. Har ett Nationella Prov på torsdag och sen vet jag inte om det var snack om ett till.. Är osäker faktiskt. Hehe, får kolla upp med lite folk i klassen hur det ligger till. Fast sen är det ju inte heller så värst många av de andra som har någon större koll heller.. Surt.

Nej, nu ska jag dra mig vidare.

Hörs!

_Geccod

image82
Kaffekopp of the Heavy Metal. Älskar den!

Sömn <3

Hemma, sjukt trött och smått illamående.

Det enda som håller mig vaken är det där jävla, sjukt roliga spelet. Nej, jag är inte beroende.. Inte alls... Nörd, jag vet.

Usch. Tröööööött...

Godnatt på er!

_Geccod

Mötet avklarat.

Hellu,

Har precis kommit hem till en polare nu. Vi kom precis ifrån cirkusen där vi planerade inför torsdagen och lite så. Det var rätt kul och bra att ha allting planerat. Misstänker att jag och Mac (som jag är hos i skrivande stund) lärde oss lite ifrån vårt stora gigg i Göteborg där vi typ planerade showen på tåget ner. Haha, illa.

Ja, nu ska vi väl dra på en film om inte Lovisa får sin vilja igenom. Hon vill se Navy CIS... Får se hur det blir.

Yep, ska dra och vara lite social nu.

Hörs!

_Geccod

Söndagen

Då var söndagen här, igen.

Har precis dushat och ska väl ta och fixa håret lite och sen dra mig iväg till min Morbror och Moster, ja jag vet att jag är där ofta. Hehe, det är så gott som mitt andra hem. Jag får ju bete mig som hemma där och har även nycklarna dit. Så ett andra hem med andra ord.

De har i alla fall införskaffat ett Rollspels äventyr. Ni vet, ett sånt där RIKTIGT rollspel med typ papper och penna. Dyngcoolt! Har ju hört en massa om såna spel men aldrig spelat något själv. Vet inte om vi hinner spela idag men jag ska i alla fall inna skapa min karaktär tänkte jag. Vet inte vad jag ska vara ännu.

Ikväll bär det av till cirkusen för möte. Vi ska snacka ihop oss lite om gigget på torsdag, då vi drar till Stockholm. Kolla kläder, utrustning och kanske smink. Ska ju vara skyltdocka.

Ja, vi får se hur det blir. Alla våra två lektioner är inställda imorgon också, så det är ju långhelg nu. Skönt men jag måste se till att plugga någon gång också, som jag hade tänkt att göra idag till exempel.

Hörs!

_Geccod

image81
Saknar min tröja, och mitt halsband som jag tappat bort, igen.

Lördagsnatt

Spenderade kvällen hemma hos min polare Jocke. Det var helt klart trevligt. Satt och svullade både chips, ostbågar, coca-cola, jordnötsringar och pistagenötter. Fortsätter vi såhär så kanske vi kommer se åtminstonde någorlunda små mulliga ut, någon gång. Kanske.

Ja, det var gott. Upptäckte även att han hade ett sånt där hockeyspel. Jag hade ett sånt när jag var liten (mindre/yngre?) och älskade det verkligen. Ni vet, ett sånt där meterlångt, ovalt med en massa utstickande pinnar som man drar och vrider i för att styra sina gubbar. Försökte få honom att plocka ner det från garderoben, men han orkade inte för att det var för dammigt. Sa han. Hehe.

Ja...

Har suttit och kollat på en massa bloggar skrivna av folk ifrån Norrköping. Lite kul eftersom man hittar lite gamla vänner bland allt folk. Det är ju inte lite folk som skriver blogg heller och jag skulle kunna sitta och kolla runt på alla hur länge som helst känns det som.

Nej.

Ska väl ta upp Olle om en stund. Hon har inte fått komma ut ordentligt på några dagar nu, stackarn. Vet inte hur hon och Gex trivs med varandra riktigt. De lever ju än så länge men frågan är ju hur bra. De har ju varsin håla som de ligger och sover i typ dyngetrunt och vägrar låta den andra krypa ner hos sig. Fast Gex såg att Olle hade munnen full med syrsa igår kväll när hon låg under stenen så hon passade på att slinka ner där då och Olle kunde ju varken hugga mot henne eller göra någonting då hon hade syrsan i munnen. Vet inte hur det gick sen.
Men man ser ju vad fula de kan vara mot varanda ibland. Haha.


Olle (t.v) och Gex.

Aja, nu börjar det bli sent.

Godnatt på er!

_Geccod

image80
The infamous and unlegendary Geccod.

Lördag

Idag har det inte hänt så värst mycket. Mest suttit och segat. Läste en tidning som jag var nere och hämtade på stan igår... Ja, segat helt enkelt.

Ska väl iväg till en polare snart. Blir väl till att nörda lite tv-spel och så. Soft.

Imorgon ska jag plugga, som jag gör varje söndag (ser ni ironin?). På måndag är jag ledig och då planerar jag också att plugga. Ligger efter som en liten gris, som vanligt.

Nej, nu ska jag rensa städa bort lite avföring hos Tjejerna och sen se om det finns nåt att äta. Har en ganska stark känsla av att de glömde säga till mig vid middagen förut.. Lika bra det, har ingen lust att käka med familjen med helvetet som härjar nu. Liksom den gör varannan helg annars också.

Får se om jag kanske ska träna jonglering imorgon eller på måndag också. Är fasen nervös till på torsdag då vi drar upp till Stockholm och jobbar. Känner mig inte helt säker än, egentligen. Fast sen har det ju gått bra på alla de få gigg som jag har minglat med jonglering på. Usch, både för och nackdelar med att få betalt för att uppträda.

 Känner mycket mer press på mig nu då det faktiskt är någon som betalt mig och ingen jäkla cirkus för att uppträda som det är annars.

_Geccod

image77
Hittade den här bilden ifrån Öland i somras.
Tycker den blev rätt bra. ^^
Entombed i Norrköping!

Jag kom hem runt klockan halv tolv igår kväll. Ganska tidigt egentligen. Fast konserten var inte mindre dålig för det, den var faktiskt helgrym!

Jag tror det var cirka 400 personer där i publiken. Längst fram stod de mer ungdomliga och headbangade över kravallstaketet, riktigt härlig stämning och vi stod några meter längre bak och slapp trängas egentligen. Jag var ju där med min Morbror (och några fler polare till honom), lite kul då han är en gammal musiker själv och kände en hel del folk som var där, bland annat två personer ifrån förbanden.Jag stod och fotade som en liten tok och var osäker på om man egentligen fick göra det. När jag stog och fotade som värst så kom någon och grep tag i både mig och min Morbror och typ drog med oss bort bakom all publik. Det var ju ganska hög volym så man hörde knappt vad hon sa, men min Morbror sa i alla fall att det var hans polares fru och jag kände ju igen henne själv efter ett tag. Hehe. Vi fick sitta uppe på läktaren ovanför alla publik! Det var coolt och enligt min Morbror var det mycket bättre ljud där uppe. Killarna som vi kom till konserten med satt ju där uppe också och väntade.

image72
På läktaren.

Efter konserten fick vi följa med hon som jobbade där upp på hennes kontor. Satt där och typ tog det lugnt ett tag. Hon var galen för att Banden hade druckit upp all hennes öl hon hade fyllt kylen med. Haha, lite kul. Min Morbror sa det senare att man aldrig ska lämna ett hårdrocksband tillsammans med en kyl full av bärs.

Efter ett tag kom ju bandet upp och vi snackade lite med dem. Hon som jobbar där ordnade så jag fick en gratis signerad poster och trummstockarna som trummisen spelade med.
"De höll visst hela spelningen", för att citera honom själv.De var riktigt sjyssta och bra allihop. Helt klart en nice konsert med Entombed.

_Geccod

Fredag

Tog en promenad hem från plugget idag. Eller det blev en promenad ner till stan med Simon så han kunde ta ut pengarna han var skyldig mig. Sen blev det till att gå hem därifrån.. Tungt men skönt att gå ändå.

Nu i eftermiddag har jag varit iväg med Syrran och min Mor till Djurmagazinet för att hämta en sak till värmelampan till Tjejerna. Sen blev det en tur till OnOff där jag kollade runt lite. Fastnade väldigt mycket för en videokamera för typ 5000 kr. Det vore inte helt fel med en sån men då jag inte filmar särskilt mycket så känns det ju ganska så väldigt onödigt. Men sen kanske man skapar behoven efter att man köpt det. Som med Internet ungefär.

Ikväll bär det ju av till att se Entombed då. Skulle egentligen ha hänt på folket till en förfest innan, men där skulle det visst finnas en hund som jag då inte tål. Vilket betyder att jag får möta folket strax innan konserten istället.

Fyfan vad jag hatar mina fucking allergier. Usch.

Men det ska ändå bli kul att gå se Entombed liksom. Det kommer bli riktigt nice, ska ta med mig kameran och fota en del också, tror jag. Får se.

_Geccod

image78
Mums, ödla!

En äkta bloggdöd!

Godmorgon,

Haha, jag vaknade kl08.00 till klockradion där nyheterna nyss gått igång. De berättade om den nya faran med bloggandet och att det kan vara livsfarligt. Det var tydligen två personer i USA, om jag inte minns fel, som hade dött av stress som de fått när de bloggade. De tog även Blondinbella som exemepel. Hon hade tydligen svimmat av bloggande en gång.

Alltså shit! Vad är detta.. Det kan ju omöjligt bara vara Bloggande som ligger bakom stressen. Sen förstår jag inte riktigt hur det kan vara stressande att blogga. Jag ser det snarare som en typ.. Terapi. Det är skönt och kul att skriva.

Visst kan jag förstå att de där "stora" bloggerskorna och bloggarna har lite press på mig.. Men att stressas ihjäl.

Är det inte lite väl överdrivet?

_Geccod

Har letat runt på Aftonbladet men hittade tyvärr ingen källa. Radiokanalen jag hörde det på var RIX FM.

Konserten imorgon.

Godkväll,

Ja, det blev inget Ice Age tittande för mig. Väntar hellre ett tag till tills jag ser den, man vill ju inte se en bra film för ofta liksom. Fast det vill man ju inte heller med en dålig film heller när jag tänker efter. Hehe.

Ja, det blev i alla fall till att se uppföljare till världens roligaste film någonsin - European Gigolo. Den är också hel sjysst och rätt rolig, men långt ifrån lika kul som ettan - Hollywood Gigolo.

Imorn bär det av till en konsert nere i stan. Det är Entombed som spelar så det blir ju till att knarka deras låtar tills jag kräks under dagen.. Eller kanske inte förresten. Jag yrar så det bara sjunger om det..

Satt just och fundera på vad jag ska ha på mig under konserten. Jag ska ju ha något mörkt, liksom hårdrocks konsert. Men frågan är om jag ska a min svart/röd randiga tröja eller uppknäppt svart skjorta med antingen vit eller röd t-shirt under, skjortan är det mer "heavy metal" över. Svarta byxor ska jag ha i alla fall.

Ja, vi får se hur det blir. Kul kommer det bli i alla fall.

Godnatt.

_Geccod

Torsdag = snuvig

Torsdag igen och liksom alla andra jävla torsdagar så lyckas jag vara allergisk. Det är någonting på onsdagen, förmodligen i skolan, som gör att jag reagerar och blir snuvig så det bara rinner om näsan varje torsdag. Ibland är det inte så mycket och ibland så illa att jag måste sitta hemma. Visst, skönt att vara hemma från plugget men det är nog inte värt det ändå. Sjukt jobbigt.

Det värsta är att jag ska till Stocholm nästa vecka och uppträda på ett gigg. Jag måste typ knarka allergi tabletter dagarna innan så jag inte får någon jäkla allergi chock nästa torsdag också. Usch.

Nej, är sugen på att se Ice Age nu. Måste ringa och sjukanmäla mig till cirkusen också. Skulle egentligen behöva åka dit idag eftersom ungarna vi tränar måste börja på sitt nummer typ idag.

Någon av er läsare som vet något som är bra att göra om man är snuvig? Jag tycker i alla fall det känns bättre om man typ äter glass (eller is, som nu).

_Geccod

Pizzabakande..

Sitter i skolan har typ försökt stressa ihop ett arbete som skulle vara klart efter denna svenska lektion. Ska sätta mig med den hemma och maila in den sen. Har ju trots allt haft typ tre lektioner på mig att skriva det här men dock inte kommit igång riktigt ännu..

Var och käkade pizza på lunchen förut. Efter att ha sprungit upp och ner i trapporna säkert fem gånger nu innan lektionen så kändes det som att jag skulle lägga en själv. Haha, jag är dyngmätt!

Ullis kommer hem från Thailand idag! Hon har ju varit borta i ett halvår nu men borde ha kommit hem imorse, det ska bli riktigt kul att se henne igen.

Oj, nu slutar vi visst. Skriver mer sen.

Hörs!

_Geccod

Min Morbrors Köttbit.

Den här veckan är en sån där skön vecka. Bra schema, ingen engelska, inga prova men som vanligt mycket att plugga ikapp.

På fredag ska jag iväg på en konsert tillsammans med min morbror och hans polare för att se på Entombed, ett svenskt death metal band. Det ser jag verkligen fram emot. De är tydligen väldigt strikta med alkoholen både där och under förfesten (skumt nog) så det blir inget drickande för min del. Men man kan ju ha kul ändå, fast kanske inte lika. Hehe.

På tal om min Morbror. Var ju hemma hos dem och försökte plugga lite igår. Satt i köket och pratade med min Morbror lite samtidigt som han stod och tuggade på några matrester och lagade mat. Helt plötsligt började han hosta och sen hänga över diskhon som om han spydde, han gjorde såna ljud. Sen började han typ skrika. Jag insåg vad som hade hänt och typ rusade upp och dunkade honom så hårt jag kunde i ryggen, det hjälpte inte så jag körde den här heimlizch-manövern ett par gånger och då flög värsta köttbiten upp ur halsen på honom och landade i diskhon.
 
Haha, jag sitter och garvar bara jag tänker på det och gjorde det litegrann efter att det hände igår också. Fatta vilken panik jag fick när jag insåg att han satt i halsen! Usch, läskigt ju.

Nej, nu ska jag dricka klart kaffet, nörda lite vid Spelet och sen kanske lägga mig och läsa. Ska väl kolla igenom lite growling filmer igen också.

Godnatt!

_Geccod

Förlatad cirkusartist..

Ja, vad jag menar med att jag är en "förlatad cirkusartist" är ju, som ni säkert listat ut, att jag är lat. Har träning nu men orkar inte åka iväg.. Förra tisdagen kunde jag inte för att jag hade så jäkla mycket att plugga på. Usch.

Slutade tidigt idag och har mest suttit hemma och segat den här eftermiddgen. Rätt soft.
Growlingen gurglar på.. Jag tror jag börjar få till det nu, nästan. Förmodligen gör jag ändå helt fel. Hittade lite fler filmer igår på Youtube där de visade "Screaming" också, alltså såna där hårdrocks skrik som vissa band har, låter ganska likt growling. Så jäkla coolt!

_Geccod

Gex

Jag är fortfarande riktigt sugen på att lära mig growla eller death metal skrika! Sitter och kollar igenom en massa filmer på youtube där de visar hur man ska göra och det är ju helt klart riktigt intressant. Jag börjar dessutom förstå tekniken litegrann, även om jag inte klarar det ännu. Det är ju dyngcoolt sen när man kan det.

Det blev inte särskilt mycket plugg för min del idag heller. No shit liksom.

Ska sitta och kolla igenom lite fler filmer nu och sen ta upp Gex, som för övrigt måste vara den sötaste ödlan i världen. Hehe, hon är ju dyngcool!

image70


Nej, godnatt på er!

_Geccod

Trevlig dag

Ja, måndagen är här och skoldagen är över. Eller ja, dagen på plugget är över, fast inte plugget för dagen. Hehe, ska strax sätta mig och plugga lite alltså. Sitter hemma hos min Morbror och Moster just nu och nördar lite på det där spelet. Så sjukt underbart spel det där. Älskar det fast det tar en hel del tid.

Mår som sagt bättre idag, på ganska bra humör och så. Skönt det med.

Nej, nu måste jag dra mig.. Ska göra lite kaffe och sen sätta mig med skiten.

Hörs sen!

_Geccod

Måndag

Mulet ute och regnet har förhoppningsvis lagt sig nu. Trots det känns det som en jäkla bra dag.

_Geccod

Söndagsnatt

Har just sett klart på filmen "Primeval" som jag köpte i lördags. Den var ganska så sjysst men blev sämre mot slutet, tyvärr. Dock inget köp som jag ångar.

Hehe, hade mer besökare än någonsin på bloggen igår (söndags), hela 53 unika besökare. Fast det var för att jag länkade blogginlägget om Petter i hans blogg, lite fult men jag tyckte det var liksom kul att dela med sig och kul om han själv läste det.

Haha, har suttit och gurglat för mig själv hela kvällen ihop om att lära mig growla någon gång. Förmodligen är det något som kommer gå över snart ändå, ungefär som då jag fått för mig att träna som en liten gris på att rulla en krona över knogarna, ni vet som Jack Sparrow gör i slutet av Pirates of the Caribbean: The Black Pearl.
Sånt vore ju som sagt också kul att kunna.

Nej, dags att lägga mig nu eller åtminstonde borsta tänderna. Går upp klockan tio imorgon förmiddag och börjar sedan med idrott klockan 12:20. Soft.

Godnatt!

_Geccod

Growling

Jag vill fasen lära mig growla. Riktigt coolt ju! Det vore riktigt nice om man kunde få ihop något sjysst band att spela tillsammans med också. Älskar verkligen att spela musik.

_Geccod


Svacka..

Ja, jag tror jag är inne i en svacka i livet just nu. Har ingen lust till att plugga och skjuter hela tiden upp det.. Har ingen större lust till att göra någonting egentligen. Allt känns bara kört. Usch vad jag gnäller.

Aja, Gex stoppade glupskt i sig tre syrsor igår. Vilken tjockis! Olle luktade lite på en men ville inte ha. Hon åt ju visserligen ett par maskar för några dagar sedan så jag antar att hon är rätt mätt ändå.

_GeccodEn Gex.

Stackars Petter.

Jag är dagligen inne på en hemsidan till speltidningen Gamereactor där jag läser bloggar, artiklar och snaclite skit i forumet. Det jag ville dela med mig i den här bloggen är deras Chefredaktörs senaste blogginlägg.

Inlägget handlar om hans rygg som tydligen är helt fucked up och bråkar jätte mycket och bara gör allmänt ont.

Det måste vara sjukt jobbigt för honom. Ni läser väl om ni vill, länken har ni nedan.

Länk.

image68

Min kommentar på bloggen;

"Förstår att det måste vara sjukt jobbigt för dig.
Vet inte riktigt vad jag ska säga annat än att jag
hoppas operationen går åt det bättre hållet
och likaså din rygg."

Ja, jag tycker som sagt synd om honom.

_GeccodCykelturen

Då har man tagit en liten cykeltur ut till Ingelsta området.

Hehe, har cyklat som en liten tok både igår och idag. Igår tvättade jag ju cykeln och dagen innan det så pumpade jag däcken så den är i rätt så bra skick nu i alla fall - vilket är anledningarna till att jag cyklat så mycket.

Först åkte jag till Maxi för att fylla på mobilen. Fast självklart så låg 3 operatörens server nere och det gick inte att fylla på mobilen.. Synd för jag hade tänkt ringa en polare och se om jag kunde titta förbi en stund på vägen hem..

Hur som helst så begav jag mig  (efter att ha irrat runt i Maxi ett tag) till Djurmagazinet där jag köpte mat åt Tjejerna. Hon i kassan som hjälpte mig med syrsorna var riktigt trevlig, så ni vet. Efteråt så rullade jag vidare till resans huvudmål, Media Markt.

Annars har jag bara varit där med antingen kompisar eller familj. Det är så jäkla stort där och mycket att titta på att folket som jag går med alltid tröttnar och får typ dra ut mig därifrån - dock inte den här gången, för nu var jag där utan sällskap. Det var skönt att gå runt där och bara kolla på saker. Hade ju ett 400 kronors presentkort att bränna men ingen aning om vad jag skulle bränna dem på. Här nedan ser ni vad jag köpte;En film och två album alltså. Väl brända 397 kronor helt enkelt.

_Geccod

Lördag

Nu börjar jag slacka efter med bloggandet igen.

Usch. Lusten för att blogga går i vågor, typ. För bara några veckor sedan låg den på topp och det var hur roligt som helst att skriva och de senaste dagarna har jag bara inte orkat.

Antar att det är för att jag har mycket annat onödigt att tänka på som jag inte orkat ta mig tid till detta..Har tagit bort två konton i ett spel som jag spelar denna vecka också.. Jag vet, jag är en riktig nörd. Nej, vare sig humöret eller lusten ligger på topp för tillfället.

Ska väl ta en tur till Media Markt och bränna upp mitt 400 kronors presentkort som jag fick på födelsedagen. Då kanske jag mår lite bättre efteråt.

Det blev ju till att köpa min årets första glass under promenaden  på väg hem från plugget igår också. Det var gott!

_Geccod


Torsdag

En dag kvar och sen är det helg, helt klart skönt.

Jag hann ju, som ni ser, inte blogga igår. Det var verkligen fullt upp. Skolan först, sen var det utvecklingsamtal och sen hann jag typ hem för att duscha också kom gästerna vid klockan sex och var kvar till klockan halv tio ungefär.

Det var en bra dag igår i alla fall.

Nu ska jag installera klart ett spel och sen bär det av till att pumpa cykeldäcken då det är dags att börja cykla till plugget imorgon eftersom spårvagnskortet ändå går ut idag. Har ju tagit ett promenad hemåt nästan varje dag efter skolan den här veckan ändå så det blir väl bra. Älskar verkligen det här sköna vädret, jag har saknat våren och saknar ännu sommaren.

Nej, cirkusen snart också. Ska träna en timme före jag börjar jobba tänkte jag. Har ju fått ett gig uppe i Stockholm om två veckor. Ska bli riktigt kul att åka upp dit över en dag och jobba lite med polarna. Tror att jag ska agera levande skyltdocka och jonglera lite. Fast jag tappar fortfarande för mycket när jag jonglerar, ska träna på att bli säkrare idag tänkte jag.

Hörs sen!

_Geccod

Geccod Goes 17!

Skrev kommande text i en annan blogg igår kväll men hann inte att publicera det här innan min Mor argsint ryckte ur modemet för dagen. Jag lovar att ta denna blogg i första hand till nästa gång, bara för er skull.

Då har man äntligen fyllt 17 år, idag. Känns riktigt kul då det trots allt bara är ett år kvar tills jag blir fri, 18 år och myndig med andra ord. Har firat dagen tillsammans med familjen och några få nära släktingar och kompisar som kom förbi. Den roligaste presenten var nog från mina polare.

Först var det ett über glittrigt kuvert som såg ut att innehålla något riktigt fint (pengar). Jag öppnade det och fick ett kort där det på framsidan stod;
Öppna Försiktigt, detta gratiskort är kanske fullt med pengar. Jag öppnade det såklart med en förhoppning av att finna en fin present (pengar) men fann istället att det var det tomt och det stod: jag sa KANSKE... och sen inget mer.

Mina kompisar fick ett gott skratt och gav mig sen ett riktigt paket innehållandes tre kinderägg, som vi delade på, samt 200 kronor. :) Förra året fick jag ett knallrosa inslaget paket innehållandes ett dvdfodral som såg ut att vara en sorts fet tråkig yogafilm.

Alla fick sig även då ett gott skratt samtidigt som jag rodnade sönder. Fast i fodralet låg det sen ett presentkort på 300 kr till Game. Har helt klart varit en bra dag.

_Geccod

image62

Eaten Alive.

Helvete. Min svenskalärare kommer fullt ärligt att äta mig imorgon. Hon är ju liksom gravid så det är ju ännu större chans att hon gör då.. Man blir ju tydligen hunrigare då man är gravid, sägs det. Helvete...

Har ju varken hunnit klart med bokrecensionen eller överhuvudtaget börjat med engelska grammatiken. Om jag orkar så blir det nog till att offra större delen av min extremt välbehövliga skönhetssömn. Nej, men det går ju inte.

Sitter jag upp till längre än klockan tio ikväll kommer det ändå bara bli skit av det jag skriver eftersom jag kommer vara så trött. Sen kan jag ju inte råka bli "sjuk" imorgon heller eftersom det är min födelsedag också.
Till råga på allt så har jag även ett utvecklingsamtal imorgon..

AAAAHH!!! Ångest.

Borde ju inte ens sitta här nu.. Nej, får sluta skriva om plugget också känner jag. Blir ingen kul läsning.

Godnatt på er!

_Geccod

image61

"Totgeliebt" - Tokio Hotel

Jag tänkte att det var dags för ännu ett bra musik tips.

Då det varit rätt skönt och soligt ute så tyckte i alla fall jag att det var skönt att lyssna på lite lättare rock. Sen passar det ju även bra med det här bandet eftersom det är så sjukt många bloggare som lyssnar på det här bandet; Tokio Hotel.

Jag undrar om det är för att de flesta bloggarna är unga tjejer eller om det att The Kenza O'mighty (vars blogg faktiskt är en ganska intressant sådan) lyssnar på dem har en stor påverkan.

Tokio Hotel är ett sånt där band som fått sjukt mycket dålig kritik för att vara ett s.k "Emo-band" som alla emos lyssnar på. Väldigt ofta får man höra att de suger och är allmänt dåliga.. De flesta som säger det har ju inte ens hört dem någon gång utan bara tycker det för att alla andra gör det. I alla fall typ alla som jag har frågat.

Stört.

Det var dels därför som jag valde att börja lyssna på dem, eller jag lånade rättare sagt ett album av syrran för att höra vad som var så dåligt med dem och fann egentligen inget som var direkt dåligt. Har ju istället börjat lyssna på dem och de är faktiskt, enligt min mening, riktigt bra!

Nej, låten som jag vill tipsa om heter Totgeliebt och är taget från albumet Zimmer 483. Lyrics finns i videon, så sjung med om du känner för det. Hehe!

Enjoy!

_GeccodEn dag kvar..

Det är grymt skönt ute! Det har det varit här i Norrköping de senaste dagarna, typ 10+ grader minst.

Igår var det första dagen i plugget efter en veckas påsklov. Segt med plugg igen men kul att se alla i klassen ändå. Det känns lite surt att behöva sitta inne nu när det är så skönt ute, men jag har en bokrecension och en bok redovisning som jag lovat att göra till imorgon. Dessutom har jag elva sidor engelsk grammatik att skriva till imorgon också. Eller det är ord man ska fylla i på totalt elva sidor. Tråk.

Hehe, hörde att Blogg.se inte lyckades med överföringen av plattform med servern eller vad det nu var. Måste kännas riktigt misslyckat från deras sida.

Nej, kanske skriver lite mer sen. Imorgon fyller jag 17 år, ska bli nice!

_Geccod

image60

Nu funkar det ju!

Äntligen går det att blogga igen.

Första april idag och skämten bara haglar..

Aja, nu ska jag återgå till "pluggandet", skriver mer senare idag.

_Geccod

RSS 2.0