"dubbelsäsongsavsnittet av Lost"

Åhh vad skönt att sova ut!

Lyckades hålla mig vaken och både hinna se klart Indiana Jones 3 samt dubbelsäsongsavsnittet av Lost innan jag gick och lade mig klockan 02.00. Ett under att jag lyckades hålla mig vaken så länge.. Eller det är väl mest tack vare energidrycken som jag halsade i mig, antar jag. Hur som helst så vaknade jag klockan tolv. Vilket är grymt sent för mig.

Ja, säsongsavnittet av Lost då. Det var helt klart ett riktigt bra dubbelsavnitt. Men jag tror inte det var det bästa hittils.. Personligen tycker jag nästan att säsongsavslutet i S1 är ett av de bästa. I den första säsongen var ALLTING så spännande. Man visste inte vilka The Others var, vad Monstret var eller varför det sprang runt en massa isbjörnar på en tropisk ö. Allt det som man önskade få svar på har man liksom fått svar på nu. Visst.. De lyckas ju ändå skapa nya frågor med typ varje avsnitt och serien håller på så sätt kvar sina tittare. Sen är det ju fortfarande självklart en riktigt bra serie.

Lite ironi ligger det förmodligen i nästa säsong, med tanke på att de försökt ta sig bort ifrån ön i fyra säsonger.. Mer säger jag inte här.

Nu ska jag softa framför ett avsnitt av Prison Break och sedan göra mig i ordning för att bege mig ner till cirkusen.

_Geccod

Fredagen.

De senaste dygnen har varit rätt så tuffa. Som ni vet så skulle allting vara färdigt och inlämnat idag och igår hade jag ett grymt viktigt prov i Matte B, som mitt betyg hängde på. Jag tror jag satt i ungefär 9 timmar igår eftermiddag/kväll/natt och skrev då klart två referat, en bokrecension och hann börja på min uppsats om växthuseffekten. Har haft en rätt stor ångest inför det hela om att jag inte skulle hinna klart.

Det blev till att gå upp kl08.00 imorse efter några timmars sömn för att plugga vidare på uppsatsen. Sen började vi kl12.10 idag och då blev det till att plugga ytterligare 4 timmar på uppsatsen tills min lärare skulle hem för dagen och skolan skulle stängas. Jag hade kunnat bli klar med uppsatsen och man kan nästan säga att jag blev det. Några få meningar kvar också skulle jag lätt kunna få den godkänd. Jag fick erbjudandet av min lärare att ta hem den och lämna in den på måndag då hon skulle sätta betyg på tisdag. Först tvekade jag då det skulle kännas grymt skönt att bara ha allting klart, men för en gångs skull så tänkte jag lite på mitt betyg och att det kanske kan vara bra att ha några betyg som är högra än bara Godkänt. Så det blir till att sätta sig och plugga antingen imorgon eller på söndag för att skriva klart de sista meningarna i uppsatsen samt finslipa de delar jag känner kan bli bättre.

Efter skolan så hann jag hem i en timme för att därefter stressa ner till cirkusen där vi hade premiär föreställning i tältet idag. Det gick jättebra för mina ungar och det var väldigt mycket publik. Jäkla tur att min kollega Ellen kom dit och hjälpte mig att gå igenom numret med mina ungar bara.. De är omöjliga att ha hand om när man är ensam.

Måste även hinna nämna att det har varit sjukt varmt idag och det ska tydligen bli ännu varmare imorgon av vad jag förstått. Nu ska jag försöka orka se säsongs avslutningen av Lost, om jag inte somnar.

_Geccod

Btw, jag blev Godkänd i Matte B och slipper därmed sommarskola. Blev riktigt lättat när jag fick beskedet, kunde liksom andas ut ordentligt, bokstavligt talat.

None

Dagen före Doomsday.

Hellu,

Då var det tisdag. Dagen före den 28de - Doomsday som jag och en polare har döpt morgondagen till. Det är nämligen då som typ ALLT ska vara klart. På engelskalektionen imorn bitt, som för övrigt är 60min lång, ska jag skriva två bokrecensioner på engelska. Vad som ska vara inlämnat imorgon annars är två referat, en bokrecension och en uppsats i svenskan. Mitt mål idag är att göra klart de två referaten och bokrecensionen. Ska försöka lite på växthuseffekts-uppsatsen som jag kunde lämna in på fredag om jag hade mycket att göra. Det har jag.

Nu bär det av ut till trädgården och plugga då. Det är ju skönt ute och lättare att plugga där, eller skönare om inte annat.

Begravningen igår gick bra, lite tufft bara. Men det var fint och massor med folk som kom.

_Geccod

image98
Gårdagens klädsel, till begravningen. Var värt en bild tyckte jag. :-)

Begravning imorgon.

Imorgon är det då begravning för min Morbror. Känns ganska jobbigt..

Dessutom är jag så jävla körd på onsdag så det är inte sant. Nej, usch.

_Geccod

The Last Stand.

image97

Har sjuuukt mycket att göra klart. Har tvingats (av mig själv då) göra ett schema för vad jag ska jobba med och när jag ska jobba med det i helgen. Växthuseffekten ska jag skriva en fet uppsats om. Dags att börja snart känner jag.

Nej, dags att börja blogga snart kanske?

_Geccod

Svenska Uppsatsen

Idag var jag och lånade böcker på vårt skolbibliotek. Hittade hela tre stycken till min uppsats om Växthuseffekten. På något vis blev jag lite peppad när jag ordnat böckerna. Ska bli kul att skriva den här uppsatsen. Fast först kanske jag borde ordna klart bokrecensionen, de två referaten, Teknikprojektet, engelskaredovisningen eller plugga klart Matte B. Allt ska vara klart nästa vecka.

Imorgon har vi dessutom ett Naturprov. Har pluggat en del ikväll men frågan är om det blivit tillräckligt. Ska sätta mig en stund till och sen blir det till att slagga.

_Geccod

Slipknot <3

Har spenderat större delen av eftermiddagen framför tv-spelet eller datorn.. Som vanligt helt enkelt. Nejdå, eller jo.. Som vanligt typ men - Jag har lyssnat på Slipknot! Skaffade hem en jäkla mycket musik med dem och har bara suttit och njutit. Det ligger lite nostalgi över dem känner jag. Slipknot var bandet som fick in mig på att börja lyssna på metal. Vilket jag är glad för.

Igår hade vi typ nåt sorts genrep på cirkusen. Det gick skit för min grupp, vilket är seeegt.

Jag är sugen på att skriva, alltså en sån där "Fundering" (kolla kategorierna till höger). Något långt och bra om någonting.. Måste bara komma på något att skriva om först.

_Geccod

image96

Vad händer efter döden?

Det här med döden är ett ganska läskigt och ämne som vi människor förmodligen spekulerat över så länge som vi funnits här på jorden utan att ha blivit mycket klokare av det.

Vi ställer oss själva frågan "vad händer efter döden?". Ni religösa forumiter här på GR.se vet ju kanske vad ni tror på och har en aning om var ni kommer efter döden - dock är det ju inte helt fastställt, ingen har några som helst bevis för att det är som ni tror. Fast nu är det här blogginlägget inte här för att trampa ner eller börja tramsa med religioner utan mer för att spekulera lite kring livet och döden.

Ja, om vi tar allting från början lite kort och gott då. Vi föds, vi lever vårt liv på det sätt vi behagar mest (en tänkvärd sak är att det faktiskt är många som inte har denna möjligheten här på jorden) för att därefter avsluta livet med döden. Det är då vi lämnar denna värld. Väl? Teorierna är många. Vissa tror att man återföds i en ny kropp (djur eller människa) och andra tror att man har kommit till ett Nangiala-liknande ställe, en annan värld/dimension medan andra tror det otänkbara - att det tar slut. Stopp. Svart helt enkelt.

Jag inspirerades lite av NuYu's senaste blogginlägg när jag kom in på dessa tankar om tomhet. Kan ens liv bara ta slut? Blir det verkligen svart efter att man dött? Som jag tidigare nämnde så blir man inte mycket klokare då man spekulerar kring detta (även om det faktiskt kan vara väldans kul).

Inget av de olika efterdöden-teorierna är väl riktigt logiska. Men det som på något sätt känns mest självklart men även på något sätt svårast att tänka sig är att det blir totalt svart eller blankt. Det tar slut helt enkelt. Personligen hoppas jag det inte är så. Hellre ett nytt liv i Nangiala eller någon annanstans som är mer livfyllt, så att säga.

_Geccod

image95

Kyrkan

Vaknade upp efter en 4-5 timmars lång sömn med en dagenefter känsla i kroppen. Hel konstig smak och typ allmänt groggy. Riktigt segt.

Snart bär det av till kyrkan där de ska hålla ett minnesord för min käre Morbror.

_Geccod

Lördag

Hej,

Då var det lördag. Det ryktas om en tältresning någonstans med cirkusen idag men det är inget jag orkar gå på känner jag. Jag vet, jag är lat.

Har kollat min ekonomi som faktiskt ser riktigt nice ut just nu. Det blir till att åka ner på stan snart och köpa ett eller två par välbehövliga byxor och kanske någon skjorta och t-shirt om jag hittar det.

_Geccod

Fredagen som varit...

Hej,

Usch. Jobbig men kul dag idag. Hoppade plugget helt då jag ändå bara hade två lektioner och drog till Mac istället. Satt där och chilla imorse för att sedan lyckas stressa till McDonald's och sedan slänga i sig maten på väg till City Gross och stressa järnet i värmen. Helt klart scenshows känsla över det hela. Att vara ute i sista minuten, man stressar, äter för första gången på hela dagen och ska just in för att börja och samtidigt lyckas lugna ner sig och dra på sig smilet. Det gick skitbra idag, som vanligt. Riktigt kul faktiskt. Okej.. Lite segt att ha en clowndräkt på sig och typ blåsa upp (med maskin) och knyta (jag är kung på det nu) över 100 ballonger som jag sen skulle dela ut. Det är ju ett vis att spendera 4 timmar på - dela ut ballonger till barn på City Gross. Hehe.

Sedan bar det hemåt där jag knappt hann duscha för att sedan plockas upp och köras till Mötet vi hade inför cirkusskolorna i sommar. Det gick bra då det blev gratis pizza och bio samt ett ganska sjysst (men aningen stort) umgänge. En nice kväll.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer då. Det är väl sånt som märks.

Godnatt.

_Geccod

Fredagen som kommer..

Godkväll,

Ska just lägga mig men jag tänkte att jag kanske kunde skriva ett litet inlägg först.

Har spenderat kvällen på cirkusen där jag först jobbat och sedan åkte jag till Mac (efter att vi stannat och hämtat upp en varsin pizza samt ett sexpack öl på coop) där vi åt och jag provade dräkten till imorgon.

Fick nämligen veta idag att jag ska med på ett gigg med honom imorgon. Det blir till att dela ut ballonger på City Gross som firar ett år, utklädd till clown. Hehe. Har egentligen ingen större lust till det, men lönen ligger på över 200kr/tim så det känns lite surt att säga nej. Dessutom kan det vara sjysst att ställa upp på tråkiga gigg ibland också.
Gillar dock inte att uppträda här i Norrköping. Man känner ju så jäkla mycket folk och stan är alldeles för liten för det, vilket jag nämnt tidigare.

Aja, imorgon efter att ha varit clown i fyra timmar ska jag på möte inför sommarjobbet där det blir gratis pizza (veckans tredje) samt bio efteråt. Det är soft eftersom det typ bara är kompisar på mötet. Fast det blir en hel del folk ändå.. Vet inte om jag gillar det ändå, känns typ osäkert på något sätt. Otryggt kanske är ordet.

Nej, nu blev det mer än planerat.

Hörs!

_Geccod

Måsten.

Hellu,

Idag har jag städat mitt rum. Har typ äntligen orkat ta tag i det efter att ha behövt dammsuga rummet i några dagar nu. Egentligen kan det bli bättre städat men det får fasen duga tycker jag.

Fick reda på att vi inte kommer ha några fler idrottlektioner, typ. Jag har tre stycken att ta igen annars kommer det vara slut på den skiten. Men ska väl börja bege mig ut för att springa snart också känner jag. Får bli snart.
Skulle behöva gymma också, men det är ju dyrt och så. Skulle visserligen kunna börja lite med det här hemma då jag faktsigt har en träningsbänk och en massa hantlar som bara ligger och skräpar här.

Usch, sen måste jag köpa kläder snart också. Varken orkar eller vill.. Kanske tar en titt om vad som finns när jag ändå ska ner och växla lite dollar imorgon. Pengar som jag fått från min Far och Farmor i Staterna. Massor som behövs göras men inget jag orkar med riktigt. Just nu sitter jag och läser lite bloggar och lyssnar på musik. Sjukt vad underbart musik kan vara ibland - där har vi något som jag faktiskt vill. Börja spela musik alltså.

Det vore drömmen och det finns ju faktiskt en chans till att börja.. Frågan är bara hur. Det vill jag ta tag i innan jag blir för gammal. Kommer förmodligen ångra mig när jag bli äldre, om jag inte tar tag i det alltså.

Nej nu börjar fingrarna skriva av sig själva här.. Ingen bild får ni idag heller då jag inte har något nytt att lägga upp just nu ändå. Får börja bära med mig digitalkameran lite oftare kanske.. Mobilen är ju fucked up ändå.

Hörs!

_Geccod

Söndagen

Godkväll,

Festen igår blev väldigt lyckad, tycker jag. Typ alla hade gått in för att klä ut sig mer eller mindre, vilket var roligt. Haha, de hade ju förberett med urusel dansbandsmusik som de spelade en bra stund. Sedan blev det till att se körslaget (inser ni hur vi gick in för det här temat?!). Det var helt klart kul och förhoppningsvis får jag väl lite bilder ifrån Moa sen, som jag kan slänga upp här bara för ER skul.. ;-)

Idag tog min syster Första Kommunionen. Ett Katolskt sakrament som typ är lika stort som Konfermationen. Så det blev till att spendera en timme i kyrkan helt stilla sittandes och bara vänta på att skiten skulle börja. Eftersom det var en kyrka så fick man typ inte säga någonting.. Jag förstod först inte varför alla viskade till varandra, jag gjorde ju också det. Men de typ berättade det sen när det faktiskt blev lite prat i salen ändå. Ja, segt var det i alla fall.

I eftermiddags drog vi, typ närmaste släkten och käkade middag på en china resaurang, det var gott men jag var lite sur. Hade värsta grälet med min Mor innan vi åkte så humöret låg inte på topp precis.

Imorgon bär det av till plugget igen. Det känns som jag inte har varit i skolan på hur länge som helst och jag har verkligen ingen lust till att gå dit. De här dagarna har varit rätt sköna ändå, dessutom har jag en hel jävla massa press på mig nu - vilket jag inte har någon annan än mig själv att skylla på. Seeegt.

Nej, börjar bli sent. Sovmorgon imorgon som tur är.

Godnatt!

_Geccod

Långhelg.

Hej ni,

Den här veckan har jag totalt brytit kontakten med bloggvärlden sånär som att jag skrev ett inlägg i onsdags. Antar att det är för att jag funderat på hur det är att inte tänka på att skriva blogg. Har varit rätt tomt men skönt. Eller jag vet inte..

Ja, långhelg har det varit nu i alla fall. På onsdagen var jag bombsäker på att det var fredag sen i torsdags kändes det som lördag och helgen hade liksom inte ens börjat. Skönt men lite illa kankske. Ja, de här dagarna har det inte hänt så värst mycket egentligen. Jag har bara känt mig dyng asocial och inte velat göra någonting eller orkat träffa någon, egentligen. Vet inte varför men jag har bara fått den känslan. Känner mig dock lite socialare idag (kanske därför jag skriver blogg bland annat) så jag ska iväg ikväll. Det vankas party hos en god vän till mig. Kvällens tema är "pensionär-tema. Jag tror min klädsel kommer bli perfekt. Det blir en pic på det senare. Haha!

Vet dock inte hur det blir med dricka. Misstänker att det blir en coca-cola fest ikväll, men man kan väl ha kul för det, typ.
Jag typ oroar mig för plugget lite.. Har ingen ork alls till att sätta mig med det, även fast min hög med rester bara blir större och större. Vilket känns riktigt segt.

Ja. Nej. Kanske ska övningsköra med min kära Morbror sen. Det blir ju premiär på det så lite pirrigt är det ju. Vi får se om det blir nåt, han skulle ju ringa för 1,5h sen nu. Hehe.

Hörs!

_Geccod

RSS 2.0