Lokalkändisen

I söndags var lokaltidnings tv-kanalen förbi nere vid cirkusen och filmade lite och gjorden intervju på bland annat lilla mig.

Än så länge går reportaget att se på följande länk;
http://www.nt.se/24nt/Default.aspx?tab=1&mp=5208565&autoplay=true

Jag är killen de intervjuar då och som jonglerar i triangeln i slutet.

Så, nu har jag slängt upp länken på Facebook, min msn samt här på bloggen. Nu kan jag sova gott.

Imorn är det Risktvåan eller "Halkan" som den kallas. Efteråt ska jag nog ta och ställa in allt vad körlektioner heter och satsa på att ta körkortet i september istället. Det finns bättre veckor att ta körtkort på känner jag och jag struntar i om de blir sura nere på kontoret.

_Geccod

Cirkuspremiär!

Idag var det då storpremiär i cirkustältet på Tyska Torget här i Norrköping. Det var riktigt kul att vara inne i manegen igen då jag hade ett litet uppehåll under förra året. Numret gick faktiskt helt okej. Jag har ett jongleringsnummer där jag går in och jonglerar med käglor. Därefter kastar jag lite med en boll (trick-fotbolls storlek), därefter ännu en och sen jonglerar jag med tre stycken bollar och kör lite olika trick och går runt lite i manegen.

Tappade egentligen för många gånger men tyckte det gick helt okej ändå. Bara jag lyckas köra första delen med de stora bollarna utan att tappa så kommer jag bli hel nöjd. Efter att ha jonglerat med de tre bollarna så backar jag några steg och tar upp några studsbollar som jag sedan jonglerar med i en triangel som är drygt 3m bred och 2m hög. Jonglerar med bollarna så de studsar runt på väggarna i triangeln och bildar olika mönster samtidigt som det blir en sorts trumm-takt av musiken.

Jag är ju inte direkt någon person med en kamera i fickan så jag har varken någon bra bild på triangeln som den ser ut nu eller på min nya dräkt som jag uppträder i. Får se om jag kanske kan ordna någon bild senare i veckan.

Ja, men numret känns bättre nu i alla fall.

Nu ska jag plugga och ikväll bär det av mot biografen med Hubbe. Då är det Star Trek som gäller! :D

_GeccodAVP - Boxen!

 

Ska egentligen ligga och läsa nu. Vår engelskabok som jag inte minns vad den heter ska vara färdigläst imorgon. Jag har drygt 100 sidor kvar nu och kommer föroppningvis att läsa klart den innan jag lägger mig.

Ville bara dela med mig om det här erbjudandet jag hittade på CDON.com för en stund sen. Den innehåller 8 stycken filmer. Närmare bestämt alla Alienfilmerna, de två Predatorfilmerna samt de två Alien VS Predator filmerna i en och samma box. Har sett den på Media Markt tidigare och varit grymt sugen på att köpa den och nu hittade jag den för ett riktigt bra pris igen och funderar på huruvida jag ska köpa den eller inte. Ska fundera på köpet under morgondagen, om det är värt det eller inte. Måste säga att jag är grymt sugen dock. :P

_Geccod

Cirkus i Norrköping

Hej,

Har precis värmt upp en mugg med varmoboy och ska strax till att lägga mig och läsa. Har en engelskabok som ska vara klar på onsdag och jag började på den igår såklart. Lika sent som alltid. Min plan var att läsa 100 sidor ikväll och lika mycket imorgon kväll så skulle jag hinna klart med den, fast då det blev lite sent ikväll så ska jag väl vara glad om jag hinner med hälften så mycket.

Cirkustältet står upp på Tyska Torget här i Norrköping och idag hade vi teknik genrep. Det är då alla artisterna ska vara där iklädda sina dräkter och låta ljud och ljus killarna ordna så att allting blir rätt med just ljudet och ljuset i våra olika nummer.
Jag kom dit klockan fem idag och insåg direkt att det skulle komma att bli betydligt senare än jag trott. Varken manegen, ljudet eller de olika strålkastarna satt uppe så det blev väldigt försenat och vi kunde börja allting nästan 2 timmar senare än planerat. Lite små segt sådär.

I lördags hade jag premiär för mitt jongleringsnummer på en mindre show i Bråvalla. Det gick sådär..

Idag på genrepet gick jag visserligen inte in för det särskilt mycket då jag trodde att jag skulle få chansen att köra igen, men även om jag hade spelat ut lite mer så hade det förmodligen gått lika jävla dåligt.

Jag skulle mer än gärna hoppa över och glömma dessa tre kommande veckor och det beror inte bara på cirkusen utan även plugget och körkortet.

Nu ska jag läsa.

_Geccod

Nya filmer!

Nu på fredag är det två filmer som har premiär på bio. Det är säkerligen fler filmer som har premiär men det är speciellt två stycken som jag är intresserad av att se. Star Trek och Knowing heter de. I fredags hade även Xmen Origins: Wolverine premiär här i Sverige och liksom de andra två filmerna så har den fått riktigt bra kritik.Att JJ. Abrams, han som skapade två av mina favoritserier (Lost, Alias) och även en av förra årets bästa actionfilmer (Cloverfield) enligt min mening och som i övrigt är känd för att skapa mystik och spänning i sina filmer ligger bakom filmen var bland det första som tilltalade mig när jag hörde talas om hans senaste projekt. Att jag dessutom under mina yngre år följde Star Trek: Voyager på SVT och länge har velat köpa serierna gör inte saken sämre. Filmen utspelar sig innan den allra första serien (som skapades 1966) vilket gör att vi andra som inte kallar oss för Trekkies kan förstå filmen. Det som verkligen har väckt mitt intresse för filmen är de sjukligt coola trailers som har släppts under det senaste halvåret. Detta ser ut att bli en riktigt blockbusterfilm och trailern får mig att skutta av glädje varje gång jag ser den! Kolla själva!

XMEN ORIGINS: WOLVERINE
XMEN trilogin består av några riktigt sjyssta filmer. Jag är inget fan av tidningsseriena som de grundar sig på men liksom många andra så diggar jag dem ändå. Ett gäng mutanter med diverse superkrafter som de använder i hopp om att rädda mänskligheten och till slut även sig själva. En av de första mutanterna vi får följa är Logan, eller Wolverine som han kallas, och han är en av huvudkaraktärerna vars historia man får ett litet smakprov på under de tre filmerna. Nu har han fått en helt egen film som utspelar sig före filmtrilogin och man får följa honom och se hur han blev den han är, så att säga. Hugh Jackman är tillbaka och han är biffigare och argare än någonsin! En film som står i valet och kvalet. SE TRAILER!

KNOWING
Nicolas Cage är tillbaka! Skådespelaren ifrån filmerna National Treasure, Lord of War och Next är tillbaka i vad som verkar bli ännu en schysst popcornrulle. Av vad jag har uppfattat det så arbetar han som en lärare på en skola där de gräver upp en tidskapsel ifrån förra seklet. Däri finner vad som till synes inte verkar vara mer än ett papper med siffror men det visar sig senare vara en sorts profetia innehållandes olika händelser ifrån 1900-talet som har gått i uppfyllelse. Det blir förstås John Koestlers uppdrag att förhindra nästa katastrof ifrån att hända. Verkar som sagt bli en riktigt nice popcornrulle och liksom de andra två filmerna har även denna fått riktigt bra kritik. Se för er själva!


Nu återstår ju frågan: vilken ska jag se? :P


_Geccod

RSS 2.0