Ombokat möte

Godmorgon,

Hade egentligen ett möte med körskolan (Hagatrafikskola) klockan tolv idag. De ringde igår och berättade att min lärare som jag bokat in körtider med hade slutat och att jag var tvungen att byta lärare. Så jag skulle som sagt traska ner till klockan tolv. Nu ringde samma tjej igen och berättade att vi skulle träffas och boka om tiderna på deras kontor inne i stan, vilket jag aldrig hade hunnit till med tanke på att de stänger halv ett dessutom.

Hade egentligen planerat att hoppa in i duschen runt halv tolv och sen klä på mig och traska ner till Stockholmsvägens kontor. Det är inte ens en promenad på fem minuter dit. Men ner till stan skulle jag aldrig hinna till så vi bokade om det till klockan fyra på måndag istället. Perfekt då jag hinner åka dit direkt efter skolan.

Frågan är nu om de planerat att jag ska köra på det kontoret istället för på Stockholmsvägens.. Egentligen vore det smidigt att köra inne i stan efter skolan, men samtidigt har jag inte särskilt långt ner till det andra kontoret. Körskolan har jag verkligen svårt att bestämma mig över.

Nu ska jag se klart på Hellboy II och sen skutta in i duschen och därefter skulle jag vilja träna men jag måste plugga också.

Usch.

_Geccod

Sammanfattning av dagen.

Hej,

Är hemma efter en hel, lång, kall och blöt dag i Stockholm. Fast det var ganska roligt ändå. Kollade mest runt för att visa Christopher hur vår fina huvudstad ser ut. Köpte ett album (In Flames: Come Clarity) samt en Kamikaze Kanin bok som jag tydligen redan hade samt en annan bok.

Vi åt på Pizza Hut som var lika gott som vanligt och faktiskt ovanligt snabba denna gång. Det regnade som sagt och min frisyr blev helt förstörd, sånt kan verkligen förstöra en dag men det var trevligt ändå som sagt.

Nu ska jag se på film och krypa ner och njuta av värmen.

_Geccod

Stockholm!

Om exakt en halvtimme avgår bussen mot Stockholm. Jag har inte ens klätt på mig..

Hörs ikväll!

_Geccod

Still goin' strong!

Gooodmorgon!

Jag vaknade, satte mig vid datorn (Travian har förstört mitt liv!) och insåg att jag glömt att ställa om väckarklockan. Jag tyckte faktiskt att klockan gick oerhört snabbt inatt när jag kom hem. Men det var defenitivt trevligt igår kväll. Vi fotade lite och bilder på tuben kommer att komma. Klockren grej måste jag säga.

Nu ska jag se på Seinfeld. Är ju fortfarande på första säsongen och har inte hunnit se särskilt mycket med tanke på alla prov jag hade innan lovet och den där himla Amsterdam resan som kom ivägen. Nej då, resan var också väldigt (grymt mycket) värd. Jag mår fortfarande bra och är fortfarande på bra humör.

I luuuuuv it.

_Geccod


No plans for today really.. We were talking about bowling. But I want to go and train some at the circus aswell. Let's catch the day!

Tisdagskväll

Jag och Kristoffer kom nyss hem ifrån Mac, varifrån vi gick en promenad tillsammans med Hubbe och där vi även har spenderat större delen av kvällen. För att fatta mig kort alltså.

Vi tog en fika på Fräcka Frökens och drog sedan vidare till Mac där vi bland annat undersökte Vodka på tub, som vi införskaffade på flygplatsen i Holland och såg på American Pie: Beta house. Jag tror den kan jämföras väldigt bra som en porrfilm fast med mindre detaljer. Mycket naket och usel handling helt enkelt.

Lol, jag tror att den där vodka tuben har satt huvudet i rullning.

Nej.. Godnatt.

_Geccod



Jag är ...

Jag är på bra humör. Riktigt bra humör för att vara ärlig. Det var jag igår också. Visst, man vaknade lite små seg efter kvällen innan men lyckades vakna upp under den första 2 timmar långa bussresan ifrån Amsterdam till flyplatsen. Därefter mådde både jag och Mac riktigt bra och det höll sig under hela dagen.




Istället för att skriva om inlägget så delar jag upp det. Jag skrev första stycket och sen fick jag ett mail ifrån Mac med en länk till ett webbalbum. Där har en kille slängt upp en massa bilder som han tog i helgen. Så här kommer ett gäng med bilder och inom en snar framtid så har jag väl fått de hundratals bilder som Mac och jag har tagit också.

   


Här ovan har ni bilder ifrån första dagen, alltså ifrån i torsdags. Vi höll till i en ombyggd kyrka som nu var en teater och resaurang. Jätte fin byggnad utanpå och väldigt fint och rymligt där inomhus. Under de fem första bilderna satt vi på föreläsningar där folk pratade om cirkusen i Holland (de har 55 ungdomscirkusar i hela landet!) samt om olika cirkusskolar och cirkustränarskolor runt om i Europa. Vi satt även i grupper och diskuterade lite smått och gott om saker och ting som hade med själva träffen att göra. Den här internationella ungdomscirkusträffen heter NICE, så ni vet. På kvällen var det dags för att se en cirkusshow med folk i från totalt tre eller fyra cirkusar. Paret i vita kläder är Minka och hennes otroligt sjyssta pojkvän Chahid, en riktigt trevlig kille. Ja, Minka med förstås. Det var även med ett nummer med en massa enhjulingstjejer, även de var riktigt duktiga. Pyramid gruppen var ett riktigt coolt nummer. Det började som ett sorts pyramid nummer men utvecklades sedan till ett riktigt coolt jonglerinsnummer där alla (notera: alla) jonglerade med käglor i olika par. Jag måste säga att jag verkligen älskar cirkusshowerna utomlands.



På första bilden sitter vi på en bar i Vondelpark. (Mac är den enda som fått sin öl än så länge. Hehe) Det ligger alltså mitt i en park, riktigt häftig miljö efter som jag och Mac störtvägrade att gå igenom den för att komma till vårt Vandrarhem. Vi var stensäkra på att vi inte skulle överleva om vi gick igenom där. Amsterdam + Mörk park kände vi var ingen bra kombination. Det visade sig dock att det var enda vägen till Vandrarhemmet så det blev till att vandra dit. På andra bilden äter vi lunch i den enda cirkuslokalen där vi ställt fram en massa bort i själva träningslokalen. Under den tredje bilden står vi vid en spårvagnshållplats och den sista är tagen utanför deras andra träningslokal där vi även såg Cirkus Elleboogs show. Det var alltså den cirkusen som höll i hela mötet och de har en grupp av artister (the best of the best, typ) som är "The Performance Group" och alltså de enda i cirkusen som uppträder. Lite skillnad mot vår cirkus där alla artisterna uppträder.

Den sista bilden togs strax innan vi var inne och såg på cirkushowen som sagt och den showen är värd ett eget inlägg senare ikväll eller imorgon.

Idag har jag gjort som planerat - alltså inte ett skit. Snart ska jag ner på stan för att ta en fika med Mac och Hubbe. Även Cristoffer, den franske kusinen, ska med. Det blir roligt!

_Geccod


Notera att jag började skriva detta inlägg runt fyra tiden. Där emellan har det blivit bland annat ett telefonsamtal samt middag.

There's no place like home!

Hej!

Nu är jag hemma i Norrköping igen. Har plockat lite på rummet, tömt väskan, duschat och ätit och självklart umgåtts en del med familjen och Kusinen ifrån Frankrike som är på besök. Så det blir till att fortsätta att prata en del engelska. Perfekt då jag har kommit på mig själv med att tänka på engelska de senaste dagarna.

Jag är så sjukt trött så det är inte sant. Har rest hela dagen och det har gått bra och faktiskt varit riktigt roligt.

_Geccod

Sista kvällen

Nu sitter vi i foajen till cirkus Elleboog och jag har just tagit en öl. Seriöst, om jag hade filmat Tobbe på vårt Årsmöte så hade vi alla kunnat få oss ett riktigt gott skratt här. Vafan, artisterna fick dubbla drink-kuponger i baren som tack för att de uppträdde för oss här om dagen.

Min syn på cirkus är förändrad, och då syftar jag inte på alkoholen. Utan allt annat, hur det fungerar, de flesta kan jonglera och ännu fler kan jonglera med 5 bollar.

Hur organisationerna fungerar, man leva på cirkusen här. De har en anställd Styrelse och kontot här i lokalen där folk jobbar. Allting är så "wow"! Showen som cirkusen här hade igår var bland det bästa jag har sätt.

Förhoppningsvis kan jag börja jobba på cirkusen efter lovet. Tror de behöver tränare och jag har lärt mig grymt mycket här.

Nu ska vi ta oss tillbaka till vårt vandrarhem och duscha inför kvällen. Det är typ avslutningsmiddag och så. Förmodligen ska vi ut ikväll också.

Imorgon kväll kommer vi hem.

_Geccod

Fredag in the Amsterdam

Godkvall,

Nu ar det lite lugnare men fortfarande aningens stressig. Min internet tid gar ut inom 10 min..

Idag har det varit en ganska sjysst dag. Jag har gatt ihop med alla tranare och diskuterat en hel del traning och skillnaderna mellan cirkusarna med mera. Vi har nyligen atit och nu ar kvallen fri. Tror vi ska ga ut snart.

Vi har varit ute pa cafe (pub i Sverige) varje kvall och det har varit riktigt trevligt. Det ar cirkusfolk ifran hela europa och bara under var forsta dag igar sa larde jag mig grymt mycket om cirkusarna i andra lander och skillnader och hur de fungerar. Aven idag har det varit en handelserik dag. Har MASSOR att skriva om och prata om saklart nar jag kommer hem.

Bara resan hit var en handelse. Vi anlande med bussen i Amsterdam och bade jag och Mac undrade
- Okej, nu ar vi i Amsterdag. Vart i Holland ligger egentligen Amsterdam och vart fan i Amsterdam ar vi.

Allt vi hade var en address sa vi gick och at lite sen forsokte vi hitta till vandrarhemmet, vilket vi lyckligtvis gjorde efter ett tag.

Nu ar nog Mac och tar en ol har i restaurangen och ska val ga bort och gora honom sallskap. Imorgon har vi en ledig eftermiddag och da kommer vi forhoppningvis fa se mer av staden under dagtid.

Amsterdam ar seriost livsfarligt. Den varsta storstaden jag varit i. Man maste hela tiden se upp for cyklar, moppar, sparvagnar, bilar eller bussar som far fram overallt. Man ser typ livet passera i revy sa fort man hor en cykelplinga.

Okej, snart gar tiden ut.

Btw, typ alla jonglerar med 5 bollar. Lite deprimerande men anda annu mer inspirerande.

_Geccod


Holland

Hej!!!

Nu ar vi i Holland och vi lever annu. Helvete, de har ju inte ahe har.

Okej, igar kvall var vi pa ett kafe och tog nagra ol. Idag har vi diskuterat, varit pa forelasningar, sett pa cirkus och tagit nagra ol efterat. Nu ar vi antligen tillbaka pa vart hostel och ska tydligen bege oss ut strax igen. Brattom.

Jag och Mac delar rum med 6 andra man, varav MINST 4 av dem snarkar som jag vet inte vad.

Nu drar vi!

Hors!

Packning!

Godkväll,

Här packas det för fullt. Börjar dock bli ganska klar nu och tar det sista imorgon bitti tänkte jag. Trots den lilla tid jag haft på mig att plugga så bar det av mot Maxi med min kära mor och lillsyster tidigare. Anledningen till att vi åkte dit var för att köpa lite strumpor som jag behövde. De lyckas på något vis alltid ta slut.

I ett avsnitt av Seinfeld jag såg på här om dagen så illustrerade Jerry (Seinfeld) om hur klädernas liv var. Strumporna var de som, enligt honom, hade det tråkigaste klädplaggslivet. De vistades hela dagarna i skor och på fötterna, så därför såg de fram emot att tvättas - för det var då kläderna hade party! Stört, men kul. Haha.

Hur som helst så hittade vi lite strumpor och jag fann även ett par välbehövliga skor. Så nu är jag uppe i tre par varav ett förmodligen ska slängas.


Jag fick med ett par vita skosnören och testade dem.
 Nu är då den stora frågan, vilken färg på snörena tycker ni att jag ska ha?


Imorgon bär det av mot Amsterdam, Holland!

_Geccod

Garderobslös

Hellu,

Typ nu borde jag plugga. Ska ta väl ta och göra det nu.. strax. Karderoben blir typiskt nog inte klar idag. Den blir nog inte ens upppackad skulle jag tro, då varken jag eller min styvfar har tid med den idag. Så förhoppningsvis blir det en rolig "överraskning" tills efter att jag kommit hem ifrån Holland. Kanske kan flytta på terrariet och så ikväll.

Annars händer nog inte särskilt mycket.. Ska ta och börja packa senare. Det är ju en del man ska ha med eftersom vi är borta i närmare fem dagar. Fast nu när jag tänker efter så är det kanske inte alls länge.. Kul blir det i alla fall!

_Geccod

Webdesign

Sitter på lektion nu. Vi har webdesign i lite mer än två timmar. Seeeegt. Men det är sista lektionen innan lovet. Vilket inte känns helt fel ändå.

Såg nyss att min blogg är med på Blogg.se's startsida, vilket självklart är riktigt kul! Visade min kompisar här bredvid men de är inte det minsta intresserade. Hehe.

Nu ska ta och återgå till mitt arbete. Jag ligger lite efter.

_Geccod


Hemma!

Då var man äntligen hemma ifrån Linköpings Helvete. Nej, så illa var det dock inte kan jag säga. Det var ganska trevligt, för det mest. Det var trevligt ända tills dess att jag fått min garderob vald och lite mat i magen (kycklingsallad). Sen ville jag bara mest hem. Hehe.

Imorgon kommer vi sätta upp min garderob här på rummet. Jag tror den blev ganska bra, väldigt djup så det kommer bli en del utrymmes skillnad. Svart blev den också. Jag gillar svart.


Halva mitt rum. Nya garderoben ska stå till vänster om dörren. Byrån ska bort samt det tomma terrariet ovanpå och istället ska Olle och Gex (terrariet till vänster) stå där. Nu måste jag hitta en bra plats åt mina satanist-ljus, som de så fint kallas av mina vänner.

Imorgon är det då tisdag. Sovmorgon till kl10.00 och slutar därefter kl16.30. Ska väl ta en sväng till stan efteråt, måste köpa lite hårvax. Alltså typ fixa-frisyren-vax. Hem och plugga som en tok, för det orkar jag inte ikväll och sedan packa såklart.

På onsdag, efter provet på förmiddagen, bär det av mot Skavsta flygplats för att fånga planet som går mot Amsterdam. Ska bli riktigt roligt! Nu blir det dusch (äntligen, har inte duschat sedan imorse), mata ödlorna och sen Seinfeld.

Vill avsluta med att gratta en god vän på födelsedagen. Ha den äran på födelsedagen, Emelie!

_Geccod

IKEA

Kom nyss hem och nu ska vi strax åka till IKEA. Jag orkar verkligen inte och måste dessutom plugga. Men föräldrarna här i huset insisterar på att vi måste köpa den idag. Har ju klarat mig utan en karderob i säkert 2-3 år nu och klarar mig gott och väl i en månad till om det ska behövas. Har ju min byrå så min Mor typ avskyr.

De sa visserligen att de kunde åka utan mig och köpa en karderob åt mig. Men det kan de tvär glömma. Kommer förmodligen börja tjafsa om någonting.. Det gör vi alltid. Vill verkligen inte åka. Jag vill duscha.

Det är vid såna här tillfällen som man är glad över att man har en iPod. Full volym hela vägen dit och hem.

_Geccod




Seinfeld!


Sitter med Gex och ser på Seinfeld, som min styvfar har lånat av en kompis till honom.
Helt klart en av de skönaste serierna, ever!


For the Mac!

Okej, vi är ett gäng som bloggar nu. Närmare bestämt flera tusentals människor. Fast egentligen syftar jag på oss cirkusmänniskor som känner varandra privat. Tycker ni inte det är dags att även Marcus "Mr Mac" Bertilsson skapar en blogg nu?

Det tycker i alla fall jag. Så Marcus, när du ser det här vill jag att du klickar på denna länk. Jag vet att du innerst inne verkligen vill och det finns alltid tid till att blogga, det handlar bara om prioriteringar.

Ni andra som tycker som jag, kopiera detta inlägg och släng upp det i er blogg!

_Geccod

Ovärd eftermiddag

Är nu hemkommen ifrån det årliga Årsmötet på cirkusen. Så här i efterhand så kändes det hela väldigt ovärt att ens gå på. Det mesta handlade om tråkiga och mest ganska onödiga saker som regler, stadgar och sånt bullshit. Det var kul att jag fick med mig Ullis dit för det var inte särskilt många andra ungdomar där, mest vuxna. De mest intressantaste punkterna var nog de som Eva och Marcus tog upp. De var härliga att lyssna till och en skön kontast till de övriga traditionsenliga, strikta och stela personerna.

Jag har kommit fram till vad som kommer att bli min död om jag inte flyttar hemifrån snarast. Nämligen vår trappa här i huset. Seriöst, så mycket som jag har ramlat i trappen som går upp hit till övervåningen och den ner i källaren så är det egentligen ett under att jag inte har skadat mig något allvarligt ännu. Kanske är det tur att man är cirkusartist och hinner reagera på ett akrobatiskt vis och inte bara faller handlöst och rullar eller glider ner för den.  Ja, så många gånger som jag har ramlat i dem så är det nog bara en tidsfråga tills den där allvarliga olyckan inträffar.

Jag kom fram till det förut.

Annars har jag nog inte mycket mer spännande att skriva om.. Kanske ska ta mig tid till att plugga lite fysik? Har ju ett prov på tisdag.

_Geccod

Årsmöte

Då var söndagen kommen. Lite coolt, min besökarstatistik har stigit något enormt de tre senaste dagarna. Alltså för att vara en blogg i mängen så är det kanske inte särskilt nämnvärt men för mig känns det ändå som rätt mycket. Roligt såklart!

Nörden i mig är glad idag. Jag varvade mitt favoritspel, Halo 3, på en högre svårighetsgrad än förut.


Jag är killen till höger. Ett sci-fi spel.

Har precis kommit ut ur duschen och ska väl kanske ta och klä på mig.. Kan ju vara bra liksom. Sen bär det av mot cirkusen där det idag är Årsmöte. Hoppas bara det kommer lite folk i min ålder så jag slipper sitta där ensam med alla mammor. Alltså, inget fel med dem, men det är ju kul med lite folk i min egna ålder liksom.

_Geccod

Lördagkväll

Hellu,

Kom för en stund sen hem ifrån Jocke och har precis matat mina två ödlor Olle och Gex och nu är Olle ute och springer på golvet. Träningen idag gick sådär. Det var tur att jag hade nycklar då dagens schemalagdaträning tydligen var inställd. Men så kom en annan brud dit som också hade missat det så det var inte så ensamt ändå.

Nu på kvällen har jag varit hos Jocke och spelat lite Halo 3. Han lyckas fortfarande total äga mig.. Vet inte vad som har hänt eftersom det oftast har varit tvärtom tidigare. Nästan värt att gå emo för. Sen såg vi på Terminator 2 som är en riktigt klassiker. Ser fram emot de tre nya Terminator filmerna, den första av de tre kommer i sommar.



Plugg har det, som vanligt, inte blivit något av idag. Det blir nog morgondagens plan istället. Skulle visserligen behöva ta en sväng ner på stan också.. Ja, vi får se vad som händer.

Idag skulle jag ha träffat Mac också. Fast har konstigt nog inte lyckats få tag på han. Lite surt. Skulle ha pratat lite om resan och så.. Fast jag antar att det löser sig ändå.

_Geccod

Brutna planer

Godmorgon,

Nu borde jag vara på cirkusen egentligen. Hade planerat att vara där till klockan 12.00. Så jag ska väl dra mig.

_Geccod

Lördagensplaner

Usch vilken skitkväll det här har varit. Mår inte bra alls och missade som sagt avskedsfesten på cirkusen. Enligt mina beräkningar så kommer jag vara fullt frisk imorgon bitti när jag vaknar igen, så är det nästan alltid när jag är allergisk. Håller på att dränkas i snor ena dagen och andra dagen är man som en helt ny människa om man bortser från att näsan svider lite efter alla snytningar. Så ni vet.

Ja, så förhoppningsvis kommer jag kunna ta mig till cirkusen för att träna lite jonglering imorgon. Har inte tränat sedan förra lördagen vilket har gett mig svåra abstinensbesvär.. Okej, inte riktigt men jag längtar till träningen i alla fall. Därefter blir det till att plugga. Måste visserligen ta mig ner till stan för att köpa lite kläder och så. Förbereda inför Holland och allt. Får se om jag tar det imorgon eller på söndag.

Sen ska jag ju förmodligen träffa Mac också, planera lite inför resan och så.

Får se om jag går och lägger mig nu eller om jag kanske ska se en film.

_Geccod

Inställd kväll?

Bah! Min allergi har inte blivit bättre. Som det ser ut nu så kommer jag förmodligen att stanna hemma ikväll. Orkar inte gå till cirkusen om jag ska behöva springa runt med en toarulle att snyta mig med hela kvällen.

Typiskt.

_Geccod

The Weak Willed - All That Remains


"The Weak Willed" - All That Remains

En låt ifrån ett av mina favorit band, All That Remains. De spelar en hårdare version av metal, nämligen metalcore. Denna låt är en av deras bättre ifrån deras bästa album och ett av de bästa album någonsin, enligt mig, The Fall of Ideals.

Nej, nu blir det till att skapa en musik-kategori på bloggen.

_Geccod

Fredag

Hej på er!

Jag mår skit. Hade ju matteprovet imorse och det skit även dit. Förmodligen en av anledningarna till att jag mår som jag gör.

Till att börja med så är jag hemma nu. Gick hem efter provet på grund av mina jäkla allergi som jag kan få ibland. Ibland händer det att jag kommer i kontakt med någonting som jag är allergisk emot (damm, pälsdjur, starkadofter) och då blir det oftast så att näsan rinner och jag nyser typ hela tiden. De värsta gångerna har jag nyst varje minut och fått snyta mig varannan. Utan att överdriva.

Nu är det inte så illa men tillräcklig för att jag skulle lyckas snyta upp ett paket näsdukar under matteprovet. Svårt att kunna koncentrera sig när det är så dessutom. Så jag gick hem när jag gjort klart det.

Nu är det fredag. Ikväll bär det av mot cirkusen för en lite större avskedsfest för familjen Linder på cirkusen. Det blir nog trevlig, ska tydligen komma en hel del folk. Alltså trevlig att träffa alla men mindre trevligt att det är en avskedsfest liksom.

Nu ska jag väl ta och göra något.. Kanske.

_Geccod

Min hamster. En hyllning till Kamikaze Kaninerna.

Vilken musik!

Tog med mig min väns iPod hem igår för att ge honom lite filmer och musik. Jag passade på att ta lite av hans musik också. Bland annat Jimi Hendrix, The White Stripes och Iron Maiden.

Seriöst, jag tror jag har blivit kär i musiken. Så sjukt underbara band!

<3

_Geccod

Midnattsvandring

Godmorgon,

Igår kväll blev det ett impulsbio besök med Hubbe. Båda hade lessnat på att plugga så vi tyckte det vore roligare med bio. Sagt och gjort.

Tropic Thunder var faktiskt bättre än jag förväntat mig. Riktigt bra måste jag säga. I alla fall riktigt rolig. Dock så missade jag sista spårvagnen hem och fick gå hela vägen. Var hemma runt midnatt och hade feting ont i min skada. Typiskt.

Snart är det skola, Skapande Svenska på De Geer. Därefter är det dags för min Torsdagsrunda.

Hörs!

_Geccod

När Hösten Är Här

När Hösten Är Här

Hösten är här när löven faller
till marken och nakna träd
syns i parken

Hösten är här när löven på
marken prasslar och jag
utanför hör vinden vina

Hösten är här när kylan mig
pina och regnet göra min kläder blöta

Hösten är härnär jag doften
av nyplockad svamp känna och
fallna löv som man bränna

Hösten är här när jag känner
smaken avvarm choklad
och korven som vi i skogen grillar

För det är vad jag gillar
när hösten är här.

En dikt som vi fick att skriva som uppgift i Skapande Svenska. Det skulle vara en höstdikt där vi beskriver hösten med våra fem sinnen. Fem verser lång med andra ord. Satt med den ett ganska bra tag för två-tre veckor sedan och lämnade stolt in den. Fick tillbaka den förra fredagen och måste göra om den eftersom varje vers var tvungen att bli fyra rader lång. Något som jag helt missade.

Smått irriterande...

_Geccod






Håltimme

Har hålltimme nu under vår Mentorstid, som vår lärare glömt bort att säga till om. Gjorde visserligen inte särskilt mycket.. En glad överraskning egentligen. Sitter med polarna i biblioteket och läser lite tidningar och så mest..

Idrotten runt Strömmen gick ju då väldigt dåligt. Har ont på samma ställe som efter orienteringen förra veckan.. Men jag lever i alla fall.

_Geccod

Damma av basen?

En polare ska kanske starta ett band. Han söker en bassist och fy fan vad jag är på! Att börja spela musik är en av mina drömmar jag har just nu. Får se hur det blir.. Det vore sjukt kul.

Amsterdam

På onsdag nästa vecka bär det av mot Amsterdam, Holland. Jag och Mac ska gå på Internationell Ungdomscirkuskonferens i fem dagar och vi åker dit i cirkusens namn. Det kommer förmodligen bli riktigt nice.

Idag fick vi vårt schema för dessa dagar och tyvärr ser det inte ut att bli särskilt mycket fritid. Det kommer för det mesta att vara 12 timmars dagar (kl09-21). Det verkar som ett det blir en hel del Workshop, vilket jag tolkar som träning av något slag. Vi har fått fylla i några blanketter med frågor som förberedelse inför detta och jag antar att vi kommer att diskutera dessa frågor på några möten och så.

Redan första dagen verkar bli väldigt hektisk. På onsdag morgon (22/10) har jag ett Fysikprov i skolan. Efter att jag gjort det så är det bråttom hem för att hämta väskorna och sedan åka till Skavstaflygplats. Det blir en ganska lång resa eftersom vi ska checka in runt kl13 och är framme i Amsterdam, efter en flygbussresa, kl18.45 - enligt Mac's reseschema som jag fått.

Mellan kl18.30-19.00 är det middag på vandrarhemmet (jag har en känsla av att vi kommer missa den) och efter det ska vi åka en liten båttur i kanalen under kvällen. Det låter såååå spännande. Inte. Men det är väl mest för att vi ska få en glimpt av staden. Det hade känts bättre att ha den under dagen eftersom vår enda fria tid är på kvällarna. Kommer bara se Amsterdam by night. Men det kan bli väldigt roligt ändå misstänker jag. Jag är ju liksom myndig där nere nu.

Dagen efter så kommer vi hålla till i en sorts biograf hela dagen. Förmodligen blir det en del föreläsningar och så. Vilket låter rätt soft ändå och under helgen är det en hel del Workshops. Tolkar det som att vi kommer att träna en hel del så det blir till att packa ner lite träningskläder.

På måndagen åker vi hem och därefter är det höstlov. Skönt!

Amsterdam fakta - Wikipedia

_Geccod




Tisdag

Sitter hemma hos min Morbror och Moster nu. Tog en sväng på stan innan och köpte en linjerat kollegeblock och tog ut lite pengar. Ja, sen gick jag av spårvagnen där hemma för att springa upp och ordna lite och sen åkte jag hit. Så nu är jag här.

Ska strax sätta mig och plugga lite tänkte jag.

Imorgon är det onsdag och då ska vi ut och springa, igen. Suck... Fast denna gång är det bara en tre kilometer runda runt strömmen. Fast ändå.. Det är jobbigt och kallt.

Har blivit beviljad ledighet till nästa onsdag, torsdag och fredag. Berättar mer om det senare.

_Geccod


Nausea - At The Gates


Nausea - At The Gates

Seriöst nu. Musik är bland det bästa som finns och en dag utan min iPod, min käraste ägodel, är svår att överleva. Eftersom bloggen inriktar sig på mitt liv och mina intressen så tycker jag det är dags att skriva lite mer om musiken som jag älskar.

Här ovan har ni Nasuea. En låt som spelas av death metal bandet At The Gates och enligt mig är den en av deras bästa. Värt att nämna är ju att bandet ligger etta på min "Mest Spelade Lista" på Lastfm.se .

_Geccod

Ostämt minne

Då var jag hemma för dagen. Bortskämd som jag är så fick jag skjuts till skolan sen.. Jag hade visserligen precis hunnit ner till spårvagnen samt kommit i tid för en gångs skull, men jag kom ju ännu mer i tid när jag fick skjuts vilket är ännu bättre.

Har gjort en del i skolan idag. Eller åtminstonde försökt att göra en del och sen har det blivit mer än vad det skulle ha blivit om jag liksom inte försökte. Försöker skärpa mig nu..

Kom som sagt hem ifrån skolan förut och ringde till Körskolan med en gång. Jag fick för mig att jag bokade in körlektion till idag men sen när jag kollade mitt körlektions-schema igår kväll så stod det att jag inte hade min första förrän i början av november. Blev lite osäker på hur det verkligen var eftersom jag var så säker på att den var idag.

Hur som helst så visade det sig att mitt schema stämde och inte mitt minne. Lika bra det eftersom jag varken har tid eller lust att övsningsköra just nu. Matteprov på fredag och jag ska strax ner för att sätta mig och plugga. Måste ju hoppa träningen idag bara därför.. Trååååkigt.

_Geccod

Måndagmorgon!

Godmorgon!

Skola om 50 minuter. Har duschat och ska väl kanske ta och klä på mig och fixa till mig.. Bråttom, bråttom!

Frågan är ju nu vad fasen jag gör här?

_Geccod

Söndagens kamikaze kanin






























*pluggar*

Geccod Rekommenderar - Bloggkoll

Nu börjar vi bli en hel del bloggare här i världen och det gäller även för mina vänner och bekanta. Förr har jag haft en liten direkt uppdatering på ett fåtal bloggar i en liten menybar här i webbläsaren. Fast eftersom det som sagt börjar bli en hel del bloggar nu så har jag börjat använda mig av Bloggkoll istället.

Det är säkert många av er som läser detta som redan använder det men för er som ännu ej har upptäckt det så rekommenderar jag er att kolla upp den sidan. Man registrerar ett konto och loggar sedan in. När man väl är inloggad kan man lägga till bloggar som man vill bevaka och sedan uppdateras den här lilla lista man har vart efter som Bloggarna skriver ett nytt inlägg. Det är riktigt smidigt måste jag säga!

Nackdelen med Bloggkoll om man jämför med tidigare är väl att man måste gå in på sidan för att se om någon har skrivit ett nytt inlägg. Tidigare jag bara behövt hålla muspekaren över RSS-uppdateringen i min meny här ovan för att se om någon har skrivit något nytt. Fast att behöva klicka sig in på den sidan är väl någonting man får ta och leva med..



http://www.bloggkoll.se - Du kan även bevaka bilddagböcker!

_Geccod


Har lagt till fler länkar samt ändrat beskrivningen till vissa av dem här till höger. Har du synpunkter kring beskrivningen på din blogg så kommentera eller skriv till mig på msn. Har jag missat att lägga till dig? Säg till i så fall. - riktat till IRL vänner.

The Fallout - The Haunted


Låten "The Fallout" av det svenska death metal bandet The Haunted.

Den här veckan har jag kommit fram till en sak. Musik är bäst när den spelas Live och den är som näst bäst när man ligger i sängen och ska sova. För det enda man gör då är att försöka somna och man ligger visserligen och tänker en del. Har provat att lyssna på några låtar innan jag går och lägger mig och det känns som att det är då man verkligen har tid att lyssna igenom dem och höra varenda instrument och ibland vad de sjunger. Det är även då jag hittar de låtar som är snäppet bättre än de andra. Här ovan har ni en av dem.

Lyssna på trummspelet, är det inte underbart?

_Geccod

I Am Spiderman

Har tränat nu och det gick rätt så bra. Men sen kom det en massa små ungar som skulle ha träning. Så som jag fattade det så var det en skola som var på besök med barn mellan åldern 7-13 eller något sånt. Fullt med folk blev det klockan 13.00 i alla fall.

Duschade för en stund sen och ska väl ner och äta och sen dammsuga. Det är dammigt och jag är allergisk. Bara rinner om näsan också ska man försöka plugga när det är såhär också..

Jag kom precis på vad jag drömde inatt. Haha, en jäkla pinsam dröm egentligen men jävligt kul ändå måste jag säga. Jag var Spiderman. Haha! Jag såg ju de filmerna förra helgen eller om det var helgen innan det, kanske? Ja, jag var i alla fall Spiderman och flög runt och typ räddade en massa folk. Ska inte gå in på närmare detaljer dock. Kul i alla fall. Tidigare idag läste jag lite gamla inlägg och då hade jag skrivit om en annan dröm jag hade som också var riktigt kul och jag kom ju liksom ihåg den när jag läste den.

Kanske ska man ha en drömdagbok där man skriver ner vad man har drömt så fort man vaknar eller senare om man kommer på det då. Det är faktiskt rätt kul när man väl kommer ihåg det.. Vilket visserligen inte händer så ofta.

Övningskörningen blir inte av idag dock, tyvärr. Vet inte varför men min Morbror kunde inte idag så vi sköt upp det till imorgon.

Mat nu.

_Geccod

Morgondagens planer

Oj, nu höll dagens inlägg nästan att utebli.

Fredag nu. Sista timmen av fredagen i alla fall och det är riktigt skönt för det innebär att det är lördag imorgon. Dagen som är snäppet bättre än fredagen alltså. Morgondagens planer är följande:

  • Träna jonglering. Förhoppningsvis 3 timmar.
  • Övningsköra med Morbror
  • Plugga, mest matte.
Till kvällen har jag ännu så länge inga planer. Var prat om att kanske lana men vi får se hur det blir med det.. Kvällen har i alla fall tillbringats med några vänner framför WoW. Trevligt och roligt.

Hm.. Annars händer inte så mycket. Fick tillbaka min Höstdikt som jag skrev till Skapande Svenska förra veckan. Jag har tydligen missat att varje vers måste innehålla fyra rader och måste därför göra om den. Fett irriterande med tanke på att jag redan har en del att göra.



Min ena ödla Gex ömsade inatt. De två första bilderna togs igårkväll i svartvitform och den tredje är en gammal och ungefärlig bild på hur hon ser ut i vanliga fall.

_Geccod

Madagascar 2



Den är trailern får mig att skratta som en lite tok. Sjukt kul!


Körskolan

Då har jag varit på körskolan. Morsan typ tvingade dit mig och nu i efterhand så känns det som att jag är riktigt tidigt ute. Har typ bokat några lektioner och kvinnan som hjälpte mig att boka dem och planera allt hade en benägenhet att sätta dem under skoltid. Så jag fick typ sitta och säga till hela tiden.

Känns jobbigt och bökigt med allting men det blir säkert bra tillslut.

Började läsa en bok som grundar sig på ett spel. Fast historien i boken utspelar sig efter spelet. Det finns flera böcker till den här spelserien och några utspelar sig innan också. Det finns en som innehåller samma historia som spelet där man alltså följer spelet fast i bokform. Känns rätt ovärt att läsa den så jag tänker inte ens försöka, även om jag av någon konstig anledning har köpt den. Ja, har börjat läsa den och är som fast. Det känns som att har jag vill avsluta den så fort som möjligt nu när jag ändå har börjat på den. Tror det beror på att den är rätt bra.

Samma sak med Harry Potter böckerna som jag läste i somras. De tre sista böckerna i serien läste jag klart på en vecka.

Ja.. Nu tänkte jag försöka plugga lite. Nej, jag ska plugga och inte försöka. Ska skriva det där jäkla referatet till engelskan (nej, jag började inte ens på den i förrgår) och sen har jag en mindre novell att skriva i Skapande Svenska. Shit, vi ska börja skriva ett reportage om någonting imorgon.. Frågan är vad jag ska skriva om?

_Geccod



Multivitamins Dryck

Godkväll,

Har precis ätit en skål med korvstroganoff och makaroner. Innan dess duschade jag då jag nyligen kom hem ifrån en dubbeltimmes jongleringsträning på cirkusen, igen. Det går verkligen bra nu. Det känns bra och det är så man längtar att åka dit. Det var längesen jag kände så för att träna på cirkusen. Idag tränade jag bland annat tre bollar i en hand vilket jag märkte en stor förbättrning av bara under dagens träning. Sen blev det en del med fyra bollar samt självklart med fem bollar som känns bättre och bättre för varje gång.

Imorse var det orientering på idrotten. Jag kom aningen försent och blev den siste att få en karta och springa ut till stationerna. Jag hade så bråttom ut att jag inte ens hann att fråga var någonstans på kartan jag var. Förmodligen berättade läraren allting under genomgången innan lektionen men den missade jag ju såklart.

Det gick bra efter ett tag och det var faktiskt skönt att springa själv. Jag gillar att träna själv har jag märkt, då kan jag ju köra i min egna takt och behöver inte förlita mig, vänta eller avundas någon annan. Skönt helt enkelt. Det var en ganska stor runda som jag sprang. För er som bor här i Norrköping kan jag ju berätta att stationerna låg vid Ebersteinskagymnasiet, Kneippen och sedan bort mot Strömmenvarvet bakom folkparken samt borta på vid jogginglängan bakom Himmelstalundfältet. Det var långt med andra ord. Men jag lyckades!

Började träffa lite klasskamrater när jag kommit bort till Himpafältet. De flesta sprang i grupper men då jag var sist ut så blev jag ensam. Men det var som sagt skönt ändå.

Dock så har jag grymt ont i höften eller om det är vid benfästet ovanför vänstralåret. Vid ljumsken typ. En gammal skada ifrån cirkusen för några år sen och jag antar att det är den som kommer tillbaka. Har grymt ont när jag går och tvivlade först på om jag ens skulle träna ikväll. Jobbigt att stå upp länge men det är ju bara att ta några sittpauser ibland.



Gjorde en liten runda i Konsum efter träningen och ska nu ta och lägga mig för att läsa. En cola blev det dock inte för att jag redan druckit tillräckligt av det idag. Mor min undrade om jag hade gått och blivit nyttig men då jag berättade anledningen till att köpa juice istället så blev hon arg. Skulle aldrig ha sagt något.

_Geccod

Coop's Chilinötter!



Nu startar jag mitt inlägg med en bild. Sitter och tuggar chilinötter framför datorn   och kommer plötsligt på att jag faktiskt har en del att skriva om. Mina senaste inlägg har känts ganska okvalitativa, typ. Mest bara korta stycken med konstiga meningar innehållandes sammanfattningar av mina dagar. Det har inte riktigt känts som att jag har skrivit av mig direkt.

Till att börja med så måste jag hylla chilinötterna som jag sitter och tuggar på i skrivande stund. Coops Chilinötter. 40 kronor för ett kilo, en påse. Onyttigt som fasen men ack så gott! Köpte dem i fredags tillsammans med en 1,5l coca-cola som en förberedelse ifall att det skulle bli en hemmakväll. Eva, min coca-cola samling du såg på mitt rum idag är sedan i somras och oftast delar jag en med en kompis. Så du vet. Kan ju lika gärna berätta om det också.. Samlar ganska ofta på mig en coca-cola flask samling på mitt rum. Tror jag är smått beroende av det. Colan alltså. Och just nu har jag en rad med sju 1,5 liters flaskor bredvid soffan. Men den är som sagt sedan i slutet av sommaren någon gång. Typ.

På bilden ovan ser ni mitt soffbord i form av en kista. På den ligger klassfotot som vi fick idag. Jag blev inte bra. Inte bra alls för att vara ärlig. Ser smal ut också.. Det visste jag visserligenr redan att jag var men det syns verkligen nu när jag stor bredvid flera stycken på samma kort. Jag är typ minst i klassen ändå om man bortser ifrån den ena Jossan.

Jag har plötsligt blivit mobil-lös igen. Lill syster ville ha tillbaka sin igårkväll igen. Den som jag lånat sedan i somras då jag hade sönder min. Som tur är så har jag några startpaket liggandes här någonstans så det enda jag behöver nu är en fungerande mobil. Mac, kan jag låna din som är likadan som min gamla. Om du har kvar den?

Nu ska jag äta upp de resterande nötterna och börja plugga lite.

_Geccod

Ny header - igen!

Yes, jag har bytt min header. Igen. Fast nu är jag nog nöjd för ett tag framöver i alla fall. Gjorde lite småändringar vid inläggsrubrikerna också.

Fysiktestet gick förmodligen skit även om jag svarade på de flesta av frågorna. Nästa fredag har vi ett stort matteprov och jag börjar plugga redan imorgon, enligt planerna i alla fall. Måste verkligen bli godkänd på det provet.

Till imorgon ska vi ha skrivit ett referat på engelska om ett tidningsurklipp som vi har blivit tilldelade. Minns att vi skulle skriva ett referat i svenskan i våras och att jag satt med den i en fet evighet innan jag blev klar. Nu ska jag skriva en till imorgon och på engelska för den delen. Segt.

Imorgon ska vi ha orientering på idrotten och för högre betyg en godkänt ska vi springa själva.. Vilket känns ganska kasst. Jag avskyr idrott, lat som jag är.

På fredag har vi dock studiedag vilket kommer bli ganska skönt. Ska försöka plugga då också.. Enligt mina planeringar så kommer jag plugga som en tok till provet nu. Gäller att följa dem nu bara.

_Geccod


Jason Garfield

Kom nyss hem ifrån träningen. Det gick inte särskilt bra idag men det var ändå kul att få jonglera av sig lite.

Satt innan träningen och kollade lite filmer ifrån Youtube (som för närvarande är min enda tränare som jag kan lära av) och att kolla på Jason Garfield innan sin träningen kan få den bäste att gå emo. Han är världsmästare i jonglering och innehar rekordet på 11 bollar och jonglerar med dem som om var ute och cyklade.

Här är en film där han dissar en man vid namn Cris Bliss som kör ett av de bästa jongleringsnumrena jag någonsin sett. Men eftersom jag pratar om Jason Garfield nu så länkar jag en film med honom.




Han är sjukt duktig på att jonglera även om han beter sig som en idiot. Jag undrar om han bara har en sån image eller som han verkligen är så i verkligheten. I intervjuer så är han bäst på allt, enligt honom själv, och det finns inga andra som är bra på att jonglera etc.

Nu ska jag duscha, äta och plugga.

_Geccod


Fysiken

Då var det måndag igen. Det är riktigt varmt ute idag också, jag tog en promenad hem.

Snart tänkte jag skutta in i duschen och sen försöka plugga några tal innan jag beger mig till cirkusen för att jonglera i någon timma eller så. Har ett fysiktest imorgon för att vi ska kunna se hur vi ligger till inför stora provet. Jag vet redan nu att jag ligger riktigt illa till och även om jag pluggar som en tok så tvivlar jag på att jag kommer klara det. Visserligen fel inställning men det är så det känns i alla fall.

_Geccod

Färgade linser

Sitter och kollar lite på färgade linser som man kan köpa över nätet. Vill verkligen ha såna. Helst de vita med bara pupill i så fall.

Så jävla typiskt att min Mor inte tillåter mig. För henne får jag varken skaffa färgade linser, raka skallen eller tatuera mig. Det sista kan jag visserligen förstå eftersom jag inte är myndig ännu. Men nästa vår kommer det hända grejer kan jag lova.

Färgade linser!

_Geccod

Söndag

Då var helgen snart över och det är åter dags för plugget och vardagen igen.

Dagen har inte tillägnats åt särskilt mycket. Mest WoW. Såg en film imorse, Black Snake Moan, som faktiskt var riktigt bra. En drama innehållandes bland annat Samuel. L. Jackson. Har länge velat se den filmen som släpptes för drygt två år sedan och nu kom jag äntligen över den när jag var på Coop i fredags. Ja, den var riktigt bra i alla fall och rekommenderas.

Ja.. Har blivit en del WoW:ande idag. Alldeles för lite plugg.

Ska ta och mata ödlorna nu och sen sätta mig och plugga litegrann.

Är sugen på att träna imorgon men jag måste plugga också. Kanske kan åka och jonglera en timme eller så.. Bättre än inget.

_Geccod

Att somna med värdighet

Idag hade jag då premiär med mitt Jongleringsnummer. Det gick super! Hade en låt som jag bestämt mig för att ha sedan länge tillbaka och planerade numret lite löst efter det. Tror det blev mellan 1 - 1.40min långt vilket är rätt lagom och hade sedan fyra bollar som final. Ja, det kändes skönt att stå på scen igen i alla fall även om jag har mycket kvar att lära av jongleringen.

Kvällen spenderades med Jocke som jag knappt har träffat på år och dar känns det som. Var faktiskt alldeles för länge sedan vi träffades. Men det var kul att ses igen och större delen av kvällen spenderades framför Xboxet med spel samt film.

Ikväll kan jag nog somna med värdighet i alla fall. Även om Jocke, tro det eller ej ( haha ;-) ), ägde mig totalt i Halo 3 samt i arkadspelet Crystal Quest så fick jag åtminstonde in slutrekordet på över 7.000.000 poäng. Förutom det så hade jag som sagt premiär för jongleringsnumret vilket också är bra.

Imorgon måste jag plugga. Har ett större test i Fysiken på tisdag.

Godnatt på er!

_Geccod

Valdermarsvik

Då var lördagen äntligen kommen! Veckorna går sjuktligt fort ibland även om det inte alltid känns som det. Skönt på sitt sätt. Proven trippar ju närmre men det är ju aldrig helt fel med en snabbt kommen helg heller.

Dagen lutar, som jag tidigare nämnde, mot Valdermarsvik. Det kan nog bli rätt sjysst.

Igårkväll blev det till att se Mr.Beans Holiday istället för Lord of War. Vi typ ändrade oss i sista stund. En sak som var lite kul var att den filmen gick på tv igår kväll också och vi typ tyckte det var kul att vi skulle se den på dvd typ samtidigt (vilket vi sen inte gjorde). Hade varit ett kul sammanträffande. Okej, inte kul men lite lustigt åtminstonde. Tidigare igår så köpte jag ju även Blade-filmen och på väg hem ifrån Mac så fick jag ett sms ifrån Lovisa om att den gick på tv. Lite stört.

Ja, just det. Lovisa tittade förbi igår sen också. Vilket såklart var roligt. Hon bidrog faktiskt med en massa roliga och skumme diskussionsämnen, som vanligt. Hehe.

_Geccod

Fredagkväll

Godkväll,

Jag sitter i skrivande stund hemma hos Mac och ser på, tro det eller ej, Idol. Trevligt även om programmet isäg suger. Var och hämtade hem en varsin pizza förut och var förbi en sväng vid Coop där jag hittade ett par filmer. Jag köpte Blade I och Black Snake Moan, som jag hoppas är en bra film.

Sen tror jag vi ska se på Lord of War eller något sånt.

Morgondagen lutar mot Valdermarsvik som har en Kulturdag och där cirkusen har en liten scenshow.

_Geccod

Den perfekta blogginläggstiteln

Hej hej,

Har haft ett mindre uppehåll den här veckan. Vet inte riktigt varför det har blivit så för jag har varken känt mig trött på att blogga eller inte orkat. Har ju loggat in för att kolla besöksstatistiken. Besökstatistiken är nog det näst bästa med bloggen. Att få skriva av sig är det bästa, kommentarer det nästbästa och sedan kommer i alla fall besökstatistiken på en god tredjeplats.

Tränade lite på cirkusen ikväll. Egentligen var jag bara grymt sugen på att träna jonglering idag men jag har ju också en akrobatikträning, som vi så fint kallar för Grabbakro. En grabbgrupp alltså. Har inte tränat det på några veckor nu och det kändes väl som det var dags att gå på en träning samt hinna träna lite jonglering under timmen innan. Vilket jag gjorde. Men sen visade det sig att en kompis till mig skulle vikariera eftersom vår tränare (som vi för övrigt skulle ha för första gången idag) inte kunde komma av någon skum anledning. När det var dags för träning så hade det kommit två killar till och båda är gammla cirkuselever/cirkusungar som jag varit tränare åt en gång i tiden och drygt 10 år gamla.

Träningslusten låg på topp. Not.

Jag hoppade den träningen och tränade totalt 1,5 timmes jonglering istället. Fem bollar. Det känns bättre även om det förmodligen inte ser mycket bättre ut. För nu har jag börjat fånga fler av dem och dessutom ser jag vilka bollar som flyger vart. Jag har mer koll och det ger en hel del.

Nu börjar inlägget bli för långt.. Men jag fortsätter ändå. Kanske ska sätta små rubriker som i en artikel eller ett reportage? Vi ska ju skriva ett sånt i Skapande Svenska och det blir ju bra träning. Fast alldeles för opersonligt visserligen..



Johan Wellton ringde Mac igår. Ja, Johan Wellton! Killen som jonglerade med 7+ studsbollar i Talang 2008 och kom på andra plats i slutfinalen. Han ville komma till cirkusen en timme idag och hålla i en undervisning för några cirkusartister. Seriöst! Det vore som att Joe Labero skulle komma till Mac (som jobbar som trollkarl bl.a) och lära ut till honom under en timme. Eller som att fucking Zlatan skulle komma till vilken fotbollsnisse som helst. Självklart så blev det inte av eftersom vi var för få intresserade som kunde komma under tidig eftermiddag idag. Nästan så man vill gå emo.

Scenshow på lördag. I Valdermarsvik. Jag kan åka om jag vill men frågan är om jag vill? Måste ju trots allt börja uppträda med jonglering snart och som Ullis sa så finns det inte något bättre läge än en liten scenshow så där.

Sen vet jag inte vad jag ska fortsätta att träna i cirkusen heller. Jonglering är en självklarhet. Men hur blir det med Grabbakro och Trampettnumret? Orkar jag? Vill jag?

Plugget måste jag också ta tag i. Mer om det säger jag inte för jag vet att min kära Mor tittar förbi här ibland.

Sen vet jag inte om jag vill fortsätta med bloggen heller. Nu frågar jag mig själv om jag skriver detta för att jag vill ha kommentarer, vilket förmodligen är vad ni läsare tänker. Så kommentera inte denna punkt helt enkelt.

Mycket som går runt i huvudet just nu. Min iPod krånglade idag igen, vilket nästan också fick mig att gå emo.

Emo, emo, emo. Jag vet att det är en musikstil och att de inte håller på att skär sig hela tiden. Ärligt talat så ser jag inget fel i att vara emo och alla som är det får gärna vara det för mig, bara de inte försöker få mig att bli det eftersom jag har problem nog att hålla mig ifrån att bli det för tillfället. *Ha..ha*


lol ;-)

Måste byta banner känner jag. Den läsaren ett första intryck av bloggen och min blogg är mörk. Jag gillar inte alldeles för mörka bloggar, typ. Måste fixa en ljusbanner i alla fall då jag gärna vill ha en svart bakgrund ändå. Säger (emo)t mig själv, jag vet. 

Nu ska jag lägga mig snart. Är feting trött känner jag. Ska kanske mata Gex här också. Hon ser hungrig ut eller så vill hon bara vara social. Aset kissade ner en pöl på min nytvättade tröja i lördags och pölen var nästintill lika stor som henne själv. Seriöst, hur lyckas man med det?

_Geccod

Det känns inte som att jag kan skriva ett inlägg som bättre passar till sin tillhörande kategori.

RSS 2.0