Geccod Rekommenderar - Bloggkoll

Nu börjar vi bli en hel del bloggare här i världen och det gäller även för mina vänner och bekanta. Förr har jag haft en liten direkt uppdatering på ett fåtal bloggar i en liten menybar här i webbläsaren. Fast eftersom det som sagt börjar bli en hel del bloggar nu så har jag börjat använda mig av Bloggkoll istället.

Det är säkert många av er som läser detta som redan använder det men för er som ännu ej har upptäckt det så rekommenderar jag er att kolla upp den sidan. Man registrerar ett konto och loggar sedan in. När man väl är inloggad kan man lägga till bloggar som man vill bevaka och sedan uppdateras den här lilla lista man har vart efter som Bloggarna skriver ett nytt inlägg. Det är riktigt smidigt måste jag säga!

Nackdelen med Bloggkoll om man jämför med tidigare är väl att man måste gå in på sidan för att se om någon har skrivit ett nytt inlägg. Tidigare jag bara behövt hålla muspekaren över RSS-uppdateringen i min meny här ovan för att se om någon har skrivit något nytt. Fast att behöva klicka sig in på den sidan är väl någonting man får ta och leva med..



http://www.bloggkoll.se - Du kan även bevaka bilddagböcker!

_Geccod


Har lagt till fler länkar samt ändrat beskrivningen till vissa av dem här till höger. Har du synpunkter kring beskrivningen på din blogg så kommentera eller skriv till mig på msn. Har jag missat att lägga till dig? Säg till i så fall. - riktat till IRL vänner.

Kommentarer
Postat av: Eva Linder

Skulle du kunna hjälpa mig någon dag nästa vecka att länka lite bloggar på min blogg? Du vet jag är precis oduglig!

2008-10-11 @ 20:44:02
URL: http://evalinder.blogg.se/
Postat av: JENNA

ha en skän helg ( :

2008-10-11 @ 21:05:23
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Jessica Anshagen

Bloggkoll är bra :)

2008-10-12 @ 01:06:33
URL: http://www.jessi.se
Postat av: johanna

ah nästan så, dra hem polarna och ha eva & adam-kväll liksom haha

2008-10-12 @ 08:28:45
URL: http://kohanna.blogg.se/
Postat av: ullis

GUUUD vad ledsen jag blir på dig, hoppas att du skämtade med mig.. Amnesty jobbar för männskliga rättigheter och mot dödsstraff SÅ DE SÅ =)

allt bra med dig? puss

2008-10-12 @ 16:03:03
URL: http://ullisblomman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0