Tröjor.

Då har man varit nere på stan. Vilket helvetes väder det är ute! Det är till att börja med kallt, sen blåser det och ibland får det för sig att snöa gärnet också. Usch. Grymt jobbigt. Blir nog till att hålla sig inne resten av dagen, kanske drar iväg till Gründer sen, men då blir det till att tajma spårvagnen så man slipper stå och vänta onödigt länge där ute.

Lite kläder blev det också;



Sen köpte jag en t-shirt som jag har under. Sammanlagt blev det 649kr. Rätt bra pris och kläderna behövdes. De kändes aningen stora, men tog jag storleken mindre så satt de åt för mycket och var för korta i ärmarna. Är rätt så smal också som ni ser så de är rätt pösiga. Får börja gymma så kläderna passar bättre. Hehe. Allting köptes på HM.

Nu ska jag ta och se sista avsnittet av Lost. Följer USA avsnitten då jag inte orkar ställa in tv antennen och dessutom stör jag mig på reklamen man tvingas se om man följer TV4. Kan lika gärna ta det via datorn då. Surt bara att det blir ett uppehåll i serien nu. Jäfla manusförfattarstrejk som höll på över jul!

De valde ju till att börja med ett nio månaders uppehåll för att slippa en massa uppehåll vart tredje vecka som det har varit förut. Nu blir det ju en hel månad utan Lost istället.

Aja, det här avsnittet ska tydligen vara riktigt bra.

Skriver mer sen.

_Geccod

Kommentarer
Postat av: cathrin

Glad påsk!

ps. du liknar Darin

2008-03-21 @ 16:21:02
URL: http://cathriny.blogg.se
Postat av: Geccod

Hehe, jo det sägs ju det. ;P

Glad påsk!

2008-03-21 @ 17:01:04
URL: http://geccod.blogg.se
Postat av: Marina

Haha, tack så mycket (:

2008-03-21 @ 18:05:04
URL: http://qute.blogg.se
Postat av: TUMADRE

Ha en trevlig påskhelg! :)

2008-03-21 @ 22:29:45
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Geccod

Tack detsamma! :-)

2008-03-21 @ 23:05:25
URL: http://geccod.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0