Cirkusartisten

Då har man äntligen kommit hem från plugget. Eller hem till mig har jag inte kommit, snarare hem till min Moster och Morbror igen. Har som sagt en del att plugga och jag känner att jag kan göra det bäst här. Där hemma har jag plockat bort skrivbordet för att få mer plats. Jag brukar kunna plugga det mesta liggandes i sängen fast matten brukar bli lite svår då man använder linjal och sånt.. Visst det går, men då är jag hellre här och pluggar.

Ja, som ni ser på bannern här ovan och om ni hittat min blogg via blotoplist.se så ser ni säkert att jag marknadsför mig som en "förlatad cirkusartist". Cirkusartist är jag och har varit det de senaste 9 åren på Norrköpings Ungdomscirkus. Nu förtiden har jag bara 5 timmars schemalagd träningstid utspritt på tre kvällar. Vilket är relativt lite mot vad det har varit förut.

Det jag specialiserat mig på under dessa år är främst enhjuling, akrobatik och jonglering. Enhjulingsträningen lade jag av med för lite mer än ett år sedan då jag kände att jag vill lära mig någonting nytt istället. Kan inte säga att jag kan allt på det, men jag har tränat det i nästan 6 år och kan väl en del, men ville som sagt lära mig en del nytt. Så i somras bestämde jag mig för att inrikta mig mer på jonglering med bollar, vilket kan vara riktigt snyggt och även är väldigt kul när man väl lär sig. Tror inte jag kommer ha ett nummer med jonglering i år men förhoppningsvis nästa år.

Nej, nog om det. Nu ska det pluggas.

_Geccod

Kommentarer
Postat av: Dennis

Lycka till med pluggandet. :P

Ha det bra!

http://www.dennism.se

2008-03-18 @ 16:36:53
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll!

2008-03-18 @ 16:41:47
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Geccod

Tack, ha det bra ni med. :-)

2008-03-18 @ 19:37:47
URL: http://geccod.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0