Lördagsnatt

Spenderade kvällen hemma hos min polare Jocke. Det var helt klart trevligt. Satt och svullade både chips, ostbågar, coca-cola, jordnötsringar och pistagenötter. Fortsätter vi såhär så kanske vi kommer se åtminstonde någorlunda små mulliga ut, någon gång. Kanske.

Ja, det var gott. Upptäckte även att han hade ett sånt där hockeyspel. Jag hade ett sånt när jag var liten (mindre/yngre?) och älskade det verkligen. Ni vet, ett sånt där meterlångt, ovalt med en massa utstickande pinnar som man drar och vrider i för att styra sina gubbar. Försökte få honom att plocka ner det från garderoben, men han orkade inte för att det var för dammigt. Sa han. Hehe.

Ja...

Har suttit och kollat på en massa bloggar skrivna av folk ifrån Norrköping. Lite kul eftersom man hittar lite gamla vänner bland allt folk. Det är ju inte lite folk som skriver blogg heller och jag skulle kunna sitta och kolla runt på alla hur länge som helst känns det som.

Nej.

Ska väl ta upp Olle om en stund. Hon har inte fått komma ut ordentligt på några dagar nu, stackarn. Vet inte hur hon och Gex trivs med varandra riktigt. De lever ju än så länge men frågan är ju hur bra. De har ju varsin håla som de ligger och sover i typ dyngetrunt och vägrar låta den andra krypa ner hos sig. Fast Gex såg att Olle hade munnen full med syrsa igår kväll när hon låg under stenen så hon passade på att slinka ner där då och Olle kunde ju varken hugga mot henne eller göra någonting då hon hade syrsan i munnen. Vet inte hur det gick sen.
Men man ser ju vad fula de kan vara mot varanda ibland. Haha.


Olle (t.v) och Gex.

Aja, nu börjar det bli sent.

Godnatt på er!

_Geccod

image80
The infamous and unlegendary Geccod.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0