Träning.

Har varit och tränat på cirkusen nu. Idag var första gången nu i vinter som jag åkte spårvagn dit. Annars cyklar jag eller om mamma erbjuder skjuts så åker jag bil. Att gå tar för lång tid och cykla är riktigt jobbigt när man har typ tre lager av kläder samt en fet väska med sig. Så jag bestämde mig för spårvagn idag.

Först fick jag vänta hur länge som helst på att den skulle komma.. Jag har nu insett att jag hatar tvåans linje (de går så jäkla sällan). Träffade en kompis på spårvagnen. Eller en kompis till familjen. Nej, en kompis till mig är det väl också. En vuxen kompis. Pratade lite med honom och sen skulle jag av. Sträckan mellan cirkusen och spårvagnshållplatsen har aldrig känts så lång förut. Gick i en evighet och höll på att frysa ihjäl två gånger om. Usch.

Nej, nästa gång ska jag prova att cykla för att se om det kanske går bättre. Det kommer vara jobbigt, men det är fort över i så fall.

Jongleringen kändes sådär idag. Ibland har man bra och ibland har man dåliga träningar. Dagens lutar mot den dåliga sorten då det inte gick så bra. Fast det var roligt ändå.


Bild tagen i somras.

Ska ta och hoppa in i duschen och sen blir det Lost. Skulle inte förvåna mig om jag hinner se första säsongen innan veckans slut.

_Geccod

Kommentarer
Postat av: pelle

(äntligen går det att kommentera, blogg.se är knäppt).



Oh fan, tack för komplimangen! Alltid kul att höra. Tack igen!



Åker du spårvagn ofta? Jag tycker de är lite överflödiga, det är ju inte svårt att komma någonstans i den där staden med cykel menar jag :P

2008-12-03 @ 21:01:33
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Emelie

Jo, det är en bra bok (:



Ohh, jag saknar spårvagnarna. Här är trafiken så knäpp, haha. Ha det bra :D

2008-12-04 @ 05:21:04
URL: http://justdust.blogg.se/
Postat av: pelle

fann du någon termos då?

2008-12-04 @ 11:16:47
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: pelle

Nkpg = dyr kaffestad!

2008-12-04 @ 16:08:48
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: pramita

jag vill också kunna jongleraaa :D

2008-12-05 @ 18:42:18
URL: http://pramiitaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0