"Totgeliebt" - Tokio Hotel

Jag tänkte att det var dags för ännu ett bra musik tips.

Då det varit rätt skönt och soligt ute så tyckte i alla fall jag att det var skönt att lyssna på lite lättare rock. Sen passar det ju även bra med det här bandet eftersom det är så sjukt många bloggare som lyssnar på det här bandet; Tokio Hotel.

Jag undrar om det är för att de flesta bloggarna är unga tjejer eller om det att The Kenza O'mighty (vars blogg faktiskt är en ganska intressant sådan) lyssnar på dem har en stor påverkan.

Tokio Hotel är ett sånt där band som fått sjukt mycket dålig kritik för att vara ett s.k "Emo-band" som alla emos lyssnar på. Väldigt ofta får man höra att de suger och är allmänt dåliga.. De flesta som säger det har ju inte ens hört dem någon gång utan bara tycker det för att alla andra gör det. I alla fall typ alla som jag har frågat.

Stört.

Det var dels därför som jag valde att börja lyssna på dem, eller jag lånade rättare sagt ett album av syrran för att höra vad som var så dåligt med dem och fann egentligen inget som var direkt dåligt. Har ju istället börjat lyssna på dem och de är faktiskt, enligt min mening, riktigt bra!

Nej, låten som jag vill tipsa om heter Totgeliebt och är taget från albumet Zimmer 483. Lyrics finns i videon, så sjung med om du känner för det. Hehe!

Enjoy!

_Geccod



Kommentarer
Postat av: Kale

Kenza är en sån skön tjej så man behöver inte undra om hon har påverkan på tjejer. ;p Och mig då ... :D

2008-04-01 @ 17:44:13
URL: http://www.mysteri.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack för kommentaren! Rekommenderar verkligen en fka ute i solen :)

2008-04-01 @ 17:53:06
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: bondlurkius

sv: Jag ursäktar för ett mindre bra inlägg, eftersom att det är mitt ansvar att uppdatera om vettiga saker för de små liven. Skämt åsido.

Personligen så dissar jag Tokio Hotel. Antagligen är jag väl bara en av dem aldrig har hört dem. ;) Jo, det har jag för en liten tio-åring i samma byggnad som jag lyssnar på dem 24/7.

Förlåt för en liten kommentar som osar lite neggo, men du får ha lite medkänsla för mitt menshumör. :')

hare hare kanin
välkommen åter på min sketna lilla blogg.
/bondlurkius.blogg.se

2008-04-01 @ 18:23:20
URL: http://bondlurkius.blogg.se
Postat av: Natta

haha jo eftersom du är man så skulle de säkert inte bli så glada om du använder din mors kort men min mamma lånar ofta av mig. so what liksom. det handlar endast om fjuttiga kronor per månad (max 50) som hon köper för. Så jag förstår inte varför H&M är så stränga.

2008-04-01 @ 20:24:15
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: Olga

Vi ser väldigt allvarligt på dessa emo-fasoner, Detta kommer garanterat att komma upp på nästa utvecklingsamtal.

2008-04-04 @ 16:11:47
Postat av: Geccod

Hahaha! ;P

2008-04-04 @ 17:48:39
URL: http://Geccod.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0